Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρίσκεται στο Beverly Hills: Τα stories με τον Δημήτρη Γιαννέτο

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρίσκεται στο Beverly Hills: Τα stories με τον Δημήτρη Γιαννέτο

Επιστροφή στις ΗΠΑ για την Ηλιάνα, η οποία έζησε στη Νέα Υόρκη επί σειρά ετών.

Ταξιδιών συνέχεια για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η 33χρονη παρουσιάστρια του Alpha δεν σταματά να ταξιδεύει και τα νέα της posts μας μεταφέρουν στις ΗΠΑ.

Οι τελευταίες εβδομάδες βρήκαν την παρουσιάστρια του Style Me Up σε χιονισμένο τοπίο. Αρχικά η Ηλιάνα βρέθηκε στις χιονισμένες Γαλλικές Άλπεις. Το μοντέλο ταξίδεψε στις χιονισμένες Γαλλικές Άλπεις με τις αδελφές Fais (Lucy και Μαρίνα), με τις οποίες την συνδέει πολυετή φιλία. Κατόπιν, η παρουσιάστρια του Style Me Up, βρέθηκε στην Αράχοβα για σκι και τώρα ήρθε η ώρα της Αμερικής.

Η Ηλιάνα στο Beverly Hills

Η παρουσιάστρια και μοντέλο βρέθηκε στο Beverly Hills και στα πρώτα στόρις και posts πόζαρε μαζί με τον αγαπημένο της φίλο Δημήτρη Γιαννέτο.

Δημήτρης και Ηλιάνα απόλαυσαν ένα άκρως γευστικό δείπνο, έκαναν μαζί βόλτα με το αυτοκίνητο και έκαναν και νυχτερινή έφοδο σε market της περιοχής.

Η Ηλιάνα έκανε και σταθερό post με τον επιτυχημένο hair stylist και του δύο φίλους συνδέει και μία κουμπαριά.

iliana nona

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ποζάρει μόνο με το πάπλωμα στα χιόνια και στέλνει μήνυμα


https://www.instagram.com/p/CY8h8fmrhhk

Ο γάμος της Ηλιάνας

Χωρίς ποτέ να έχει παραδεχτεί τον γάμο της, όλα τα μίντια το 2018 μιλούσαν για τον κρυφό γάμο της τότε κριτή του GNTM τον αρχιτέκτονα Γιάννη Καραβασάνη ο οποίος είχε λάβει χώρα στο Los Angeles με κουμπάρο τον Δημήτρη Γιαννέτο και την Γιάννα Τερζή.

Ο γάμος είχε λάβει χώρα το 2015 και μέχρι τον Μάρτιο του 2018 δεν υπήρξε χωρισμός. Φυσικά, η Ηλιάνα δεν μίλησε ποτέ για τον γάμο αυτό ενώ αργότερα τα μίντια είχαν απασχολήσει οι σχέσεις με τον Κωνσταντίνο Αργυρό αλλά και ο δεσμός με τον Snik που κράτησε δύο χρόνια και έληξε πέρσι.

Δημήτρης και Ηλιάνα παρέμειναν φίλοι αλλά η φιλία με την Γιάννα Τερζή έχει παγώσει, με την Γιάννα να παραδέχεται σε συνέντευξή της για την Ηλιάνα:

«Με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου μέναμε μαζί, ήμασταν συγκάτοικοι. Είναι ένα λαμπερό αστέρι. Έψαχνα συγκάτοικο, η Ηλιάνα είχε έρθει μόλις στην Αμερική κι είχαμε κοινή παρέα κι έτσι συγκατοικήσαμε. Πολλή ευχάριστη συγκατοίκηση. Μαγειρεύαμε μαζί, εκείνη έκανε διατροφή μιας και ήταν μοντέλο, εγώ έτρωγα αλλιώς, μιας και δεν ήμουν μοντέλο. Τώρα έχουμε καιρό να βρεθούμε με την εκπομπή», είχε εξομολογηθεί στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τα σχόλια για το GNTM και την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου (video)

Τα matching sets θα είναι super hot το 2022- Inspo η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου κάνει διακοπές με τις φίλες της στην Courchevel (photos)