Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου γιορτάζει αλλά όλοι μιλούν για το story του Snik

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου γιορτάζει αλλά όλοι μιλούν για το story του Snik

Τι ακριβώς συμβαίνει ανάμεσα στους δύο πρώην;

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έχει σήμερα την ονομαστική της γιορτή και το ευχαριστώ προς τους αγαπημένους της και τους θαυμαστές της που την θυμήθηκαν ήταν μεγάλο.

Η παρουσιάστρια πέρασε έναν δύσκολο χειμώνα όπως παραδέχτηκε και η ίδια με το Pop Up να σημειώνει χαμηλά νούμερα τηλεθέασης και την προσωπική της ζωή να βρίσκεται σε κρίση.

Λίγο μετά το Πάσχα, οι κακές γλώσσες ήθελαν την Ηλιάνα να έχει ήδη μετακομίσει από το σπίτι στο οποίο έμενε με τον Snik!


https://www.instagram.com/p/CRjiHQKMbNX

Η Μύκονος ενώνει:

Η Παπαγεωργίου βρίσκεται στο νησί των Ανέμων αρκετές ημέρες τώρα, μιας και εκεί μένει η αδερφή της με τον σύζυγο και την ανιψιά της.

Από την άλλη, ο Σνικ έχει φτάσει το Σαββατοκύριακο στη Μύκονο, ενώ το Σάββατο 17 Ιουλίου 2021, η Σούλα Γκλάμορους, ο περιβόητος λογαριασμός στο Instagram άφηνε τα πρώτα υπονοούμενα για την επανασύνδεση του τράπερ με την παρουσιάστρια.

Κι ήρθε ένα story του Σνικ να βάλει φωτιά στις φήμες! Ο τράπερ βρέθηκε σε γνωστό μαγαζί με ψητό κρέας στη Μύκονο και απόλαυσε μια χρυσή μπριζόλα. Στο στόρι αυτό, φαίνεται ένα γυναικείο χέρι με ένα μεγάλο δαχτυλίδι!

Κι εκεί, η Σούλα, μας υπενθύμισε με ένα στόρι δικό της πως το δαχτυλίδι είναι γνώριμο και το έχει φορέσει η Ηλιάνα! Σύμπτωση ή μήπως οι δύο πρώην δείπνησαν μαζί;