Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τον Snik: «Ήμουν πολύ ερωτευμένη. Με όλα παθιάζομαι» - Πώς τέλειωσαν όλα

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για τον Snik: «Ήμουν πολύ ερωτευμένη. Με όλα παθιάζομαι» - Πώς τέλειωσαν όλα

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η ζωή μετά τον χωρισμό από τον Snik και το χρονικό του δεσμού που έληξε άδοξα.

Καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία και εμφανίστηκε στο βραδινό show, έτοιμη για ρεβεγιόν.

Η ίδια από τον λογαριασμό της στο Instagram έσπευσε να τρολάρει την εμφάνιση αυτή, τονίζοντας πως μιας και όλοι στολίζουν νωρίτερα για τα Χριστούγεννα, το ίδιο αποφάσισε να κάνει και η ίδια με τον εαυτό της.

Πάντως, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου από το ξεκίνημα της συνέντευξης με την παρουσιάστρια, την έριξε στα βαθιά και η Παπαγεωργίου μίλησε για πρώτη φορά για τον χωρισμό της, επιβεβαιώνοντας πως δεν είναι ζευγάρι με τον Snik.

Επιβεβαίωσε τον χωρισμό η Ηλιάνα

«Αλλάζουν οι άνθρωποι αλλά τα συναισθήματα δεν αλλάζουν. Καλά είναι ο Snik, αν θες να τον καλέσεις. Ο Snik είναι ντροπαλός σαν άνθρωπος. Τα πράγματα είναι απλά. Γνωρίζεις έναν άνθρωπο και ξεκινάει κάτι με αγάπη. Με αγάπη ξεκινάνε όλα. Γιατί να μην τελειώσουν και με αγάπη;

Κάποια στιγμή που ζεις την αγάπη σου την ωραία, μπορεί να αλλάξουν τα θέλω σου, η πορεία που έχεις διαγράψει, αλλά η αγάπη δεν αλλάζει και τα συναισθήματα παραμένουν ίδια αν είναι αληθινά.



Είμαι πολύ τίμιος άνθρωπος σε όλα μου. Οτιδήποτε τελειώνει, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τελειώνει με τσακωμό ή επειδή έγινε κάτι κακό.. Μπορεί να τελειώνει επειδή μπορεί να έρθει κάτι καλύτερο στο μέλλον. Δεν τελειώνουν όλες οι σχέσεις με τσακωμό, κάποιες τελειώνουν όπως ξεκίνησαν με αγάπη. Η αγάπη, ο σεβασμός κι η εκτίμηση μένουν».

Κι όταν ο Γρηγόρης τόνισε πως στις παλιές φωτογραφίες η Ηλιάνα φαινόταν πολύ ερωτευμένη στο πλευρό του Snik, η ίδια δεν το αρνήθηκε:

«Φυσικά, κι ήμουν πολύ ερωτευμένη, αυτό δεν είναι έρωτας και αγάπη. Με όλα παθιάζομαι και γαντζώνομαι. Οι άνθρωποι που δίνονται στο 100% είναι συνειδητοποιημένοι, ξέρουν ότι τα έχουν δώσει όλα. Δεν είναι ζωή να κρατάς πισινές στον έρωτα, ας πονέσω και τι έγινε, θα μάθω».

Ο δεσμός με τον Snik κι η συγκατοίκηση:

Ηλιάνα και Snik έκαναν τις πρώτες εξόδους μαζί τον Οκτώβριο του 2019. Η σχέση είχε προδοθεί στα γυρίσματα του GNTM 2 το 2019, όταν η Ηλιάνα χόρευε το Senorita του Snik με την Tamta. Όπως είχε αποκαλύψει η Ηλιάνα, ο Snik την προσέγγισε στο Instagram και έπειτα ακολούθησε η γνωριμία από κοντά.

O έρωτας της παρουσιάστριας με τον ράπερ ήταν μεγάλος και καρμικός και το ζευγάρι πέρασε μαζί την πρώτη καραντίνα του 2020, με την παρουσιάστρια να συγκατοικεί με τον Δημήτρη, όπως είναι το όνομα του Snik. Ο Snik είχε κάνει το πρώτο post με την Ηλιάνα στο Instagram τον Φεβρουάριο του 2020

Το πρώτο post του Snik με την Ηλιάνα στο Instagram

iliana snik 5

Στις 4 Μαΐου 2020, η Ηλιάνα δημοσίευσε το πρώτο της post με τον Snik στο Instagram από το σπίτι στο οποίο είχαν μείνει μαζί στην Πεντέλη.


https://www.instagram.com/p/CJepnTwMxpN

Είχαν ακολουθήσει κοινές διακοπές και φιλιά στα Κουφονήσια το καλοκαίρι του 2020.

Ο Σεπτέμβριος του 2020 βρήκε την Ηλιάνα στο νέο ξεκίνημα στον Alpha μετά το GNTM και o Snik είχε υπογράψει το τραγούδι αρχής της εκπομπής της Παπαγεωργίου, Pop Up.

O χωρισμός

Το ξεκίνημα του 2021, βρήκε την παρουσιάστρια με ένα νέο post στο Instagram μαζί με τον αγαπημένο της αλλά τα σύννεφα δεν άργησαν να φανούν.

9 Απριλίου και τον γύρο του διαδικτύου έκανε η είδηση του χωρισμού για Snik και Ηλιάνα με την Παπαγεωργίου να τρολάρει το ίδιο μεσημέρι την είδηση αλλά παράλληλα και να μην την διαψεύδει.

Επικό τρολάρισμα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον χωρισμό της on air (video)

iliana snik 1

Το καλοκαίρι βρήκε το ζευγάρι χώρια και παρά τις συναντήσεις στη Μύκονο, δεν υπήρξε επανασύνδεση.