Χρήστος Φερεντίνος: Παρουσιαστής του Dancing on Ice

Χρήστος Φερεντίνος: Παρουσιαστής του Dancing on Ice

Ανατροπή φαίνεται ότι υπάρχει σχετικά με την πορεία του Χρήστου Φερεντίνου στον ΑΝΤ1. Και ενώ όλοι μας γνωρίζαμε ότι είναι το επικρατέστερο άτομο να αναλάβει το πρωινό ψυχαγωγικό τρίωρο το κανάλι τον τοποθετεί στο talent show.

Με καλό μάτι εξετάζει αυτή την κίνηση ο παρουσιαστής που όλα αυτά τα χρόνια είναι ένας αγωνιστής και στρατιώτης σε κάθε τηλεοπτικό σταθμό που συνεργάζεται. To νέο αναμφισβήτητα πρωτοποριακό παιχνίδι στο πάγο που θα προβληθεί από τον ΑΝΤ1 εξιτάρει τον παρουσιαστή και πάνω στην ενέργειά του ποντάρουν να έχουν ένα πολύ καλό παρουσιαστή δίπλα στην δύσκολη προσπάθεια που θα κάνουν οι celebrities.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Queen.gr έχουν δώσει τα χέρια οι δυο πλευρές και αναμένουμε τυπικά την ενημέρωση του σταθμού με δελτίο τύπου. Όλο αυτό το διάστημα το όνομα του Χρήστου Φερεντίνου αναφερόταν και αυτό δεν ήταν "Ράδιο αρβύλα" ότι θα παρουσίαζε το πρωινό μετά τον Γιώργο Παπαδάκη. Κάτι τέτοιο απομακρύνεται λογικά μετά από αυτή την εξέλιξη. Ίσως το φοβήθηκε, ίσως ο σταθμός έχει σκεφτεί κάτι άλλο. Μετά το Ελλάδα έχεις ταλέντο, το Deal και Super Deal ο δαιμόνιος δημοσιογράφος- παρουσιαστής ετοιμάζεται για μια αποστολή πιο παγωμένη αλλά κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του.