GNTM: Οι προτάσεις σε πρόσωπα - έκπληξη και το «καρφί» για τον Σκουλό από πρώην παίκτρια

Ιωάννα Τζανή
GNTM: Οι προτάσεις σε πρόσωπα - έκπληξη και το «καρφί» για τον Σκουλό από πρώην παίκτρια

«Χαίρομαι που ο Σκουλός δεν θα είναι στο GNTM».

Ο πέμπτος κύκλος του Greece's Next Top Model (only girls!) έρχεται και τα απρόοπτα έχουν ήδη αρχίσει. Οι μη αναμενόμενες προτάσεις της παραγωγής, οι καυστικές δηλώσεις από πρώην παίκτριες, αλλά και οι αλλαγές που θα συζητηθούν, μας έχουν κάνει να προετοιμαζόμαστε για μια σεζόν που δε θα μοιάζει με άλλη! Κάπου εδώ να σου πούμε ότι σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το πρώτο 10ήμερο του Ιουνίου.

Το GNTM 5, λοιπόν, θα έχει στοιχεία του γερμανικού ομώνυμου διαγωνισμού ομορφιάς, στο οποίο συμμετείχαν γυναίκες όλων των ηλικιών. Μάλιστα, η σύζυγος του παρουσιαστή Αντώνη Σρόιτερ, Ιωάννα Μπούκη, δέχτηκε πρόταση για να μπει στο σπίτι ως επίδοξο μοντέλο, ωστόσο αρνήθηκε.

Η Βίκυ Καγιά ετοιμάζεται να επιστρέψει στο GNTM όπου όλα αλλάζουν και ήταν αναμενόμενο

«Μου έγινε πρόταση να μπω στο σπίτι του GNTM. Μάλλον δεν ήταν πρωταπριλιάτικο. Λέω, “τι δουλειά έχω εγώ τώρα στα γεράματα, με δυο παιδιά, μοντέλο, παντρεμένη…”, μου έκανε λίγο εντύπωση. Στην αρχή και εγώ κάτι άλλο νόμιζα. Λέω, “για επίδοξο μοντέλο;”. Νομίζω και ηλικιακά αλλά και η κατάστασή μου δεν μου το επιτρέπουν Αντώνης Σροίτερ αυτό το πράγμα», είπε η Ιωάννα Μπούκη. Όσο για την αντίδραση του Αντώνη Σρόιτερ; «Ε καλά, λες να μου είπε πήγαινε; Εδώ δε με άφησε στο Survivor να πάω», σχολίασε με χιούμορ.

«Χαίρομαι που δε θα είναι ο Σκουλός στο GNTM»

Μιλώντας στους δημοσιογράφους, η πρώην παίκτρια του GNTM, Μέγκι Ντρίο, αναφέρθηκε στις αλλαγές που θα γίνουν στον νέο κύκλο του διαγωνισμού, και τα σχόλιά της επικεντρώθηκαν στο πρόσωπο του Δημήτρη Σκουλού, ρίχνοτας τα καρφιά της.

«Αλλάζουν όλους στο GNTM; Δηλαδή δεν θα υπάρχει Σκουλός φέτος; Κακά τα ψέματα χαίρομαι γι’ αυτό, που δεν θα υπάρχει Σκουλός. Nα δώσουμε ευκαιρία σε άλλους φωτογράφους να δείξουν τις εμπειρίες τους. Έχουμε πολλούς καλούς φωτογράφους, δεν είναι μόνο ο Σκουλός. Είναι και ο Σκουλός αλλά δεν είναι μόνο ο Σκουλός», είπε χαρακτηριστικά και με αφοπλιστική ειλικρίνεια το μοντέλο.

Η Βίκυ Καγιά ετοιμάζεται να επιστρέψει στο GNTM

Με το τρέιλερ ήδη στον τηλεοπτκό αέρα για τον 6ο κύκλο του GNTM, από το σχόλιο στο επίσημο προφίλ του διαγωνισμού ομορφιάς, όπου αναγράφεται το «ολική επαναφορά» κατανοήσαμε ότι όλα θα γίνουν φέτος αλλιώς.

https://www.instagram.com/p/Cb3ANMwgGvg

Η επαναφορά σημαίνει σαφέστατα ότι επιστρέφει η παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά, η οποία έχει ταυτιστεί με το show και πως όλα θα αλλάξουν γύρω της, μπροστά και πίσω από την κάμερα. Αυτή η επιστροφή συμπληρώνεται με την ανανέωση της συνεργασίας της και για το Shopping Star, το οποίο θα συνεχίσει από του χρόνου για 7η τηλεοπτική σεζόν.