Η Βίκυ Καγιά ετοιμάζεται να επιστρέψει στο GNTM όπου όλα αλλάζουν και ήταν αναμενόμενο

Κατερίνα Μπούσιου
Η Βίκυ Καγιά ετοιμάζεται να επιστρέψει στο GNTM όπου όλα αλλάζουν και ήταν αναμενόμενο

Εκτός Ζενεβιέβ, εντός Γιώργος Καράβας. Τι θα συμβεί με τον Άγγελο Μπράτη και τον Δημήτρη Σκουλό;

Με το τρέιλερ ήδη στον τηλεοπτκό αέρα για τον 5ο κύκλο του GNTM,, από το σχόλιο στο επίσημο προφίλ του διαγωνισμού ομορφιάς, όπου αναγράφεται το «ολική επαναφορά» κατανοήσαμε ότι όλα θα γίνουν φέτος αλλιώς. Η επαναφορά σημαίνει σαφέστατα ότι επιστρέφει η παρουσιάστρια Βίκυ Καγιά η οποία έχει ταυτιστεί με το show και πως όλα θα αλλάξουν γύρω της, μπροστά και πίσω από την κάμερα. Αυτή η επιστροφή συμπληρώνεται με την ανανέωση της συνεργασίας της και για το Shopping Star, το οποίο θα συνεχίσει από του χρόνου για 7η τηλεοπτική σεζόν.


https://www.instagram.com/p/Cb3ANMwgGvg

Με τον Γιώργο Καράβα στο πλευρό της

Στον προηγούμενο τελικό, είχαμε δει σε ρόλο παρουσιαστή τον Γιώργο Καράβα και λόγω της πολύ καλής σχέσης και σε προσωπικό επίπεδο που έχει με την Βίκυ, θεωρείται βέβαιο πως θα είναι στο πλευρό της, αυτή την φορά στην κριτική επιτροπή και όχι ως coach. Σχεδόν βέβαιο θεωρείται πως η Ζενεβιέβ και ο Άγγελος Μπράτης δεν θα συνεχίσουν στον επόμενο κύκλο και αναζητούνται οι αντικαταστάτες τους ενώ διατηρούμε μία μικρή επιφύλαξη για τον ρόλο του Δημήτρη Σκουλού. Ο φωτογράφος είχε ενεργό ρόλο σε όλα τα GNTM και όχι μόνο ως μέλος της κριτικής επιτροπής.



Γιατί όλες αυτές οι αλλαγές;

Είναι αυτό που λέμε κοινότυπα, κοινό μυστικό, πως η προηγούμενη χρονιά για το GNTM δεν ήταν από τις καλύτερες. Όχι μόνο λόγω ανταγωνισμού στο prime time, για τον οποίο κάθε κανάλι, έτσι και το Star, είχε κάνει έναν σχεδιασμό. Όμως στην τηλεόραση τα απρόβλεπτα είναι καθημερινό φαινόμενο. Αλλά εκτός από τα ξαφνικά, είχαμε και άλλα πράγματα που συνετέλεσαν σε μέτρια τηλεθέαση και σε μέτριες εντυπώσεις. Η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, παρά την διεθνή καριέρα στο modeling, φάνηκε παρά τις φιλότιμες προσπάθειες, πως δεν είναι τηλεοπτικό πρόσωπο. Ο 'Αγγελος Μπράτης χωρίς την Βίκυ Καγιά στο πλευρό του, έχασε την ενέργειά του, ο Δημήτρης Σκουλός προσπαθούσε να καλύψει κάποια κενά με άγχος και η Ζενεβιέβ κάποια στιγμή αποπροσανατολίστηκε. Αν λάβουμε υπόψη μας και τους παίκτες και τις παίκτριες, κατώτεροι και κατώτερες των προσδοκιών και χωρίς ενδιαφέρον ως προσωπικότητες, καταλαβαίνουμε όλοι, ότι για να επιβιώσει και την επόμενη χρονιά ένα τόσο μεγάλο και διεθνών προδιαγραφών project, δεν χρειάζονταν μόνο τονωτικές ενέσεις, αλλά ολικό make over. Γιατί δεν αρκεί μία τεχνικά άρτια παραγωγή, για να καλύψει αδυναμίες στο περιεχόμενο ενός format.


https://www.instagram.com/p/CbidBLGsbf5

Όσο για την συμμετοχή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο GNTM; Επειδή είναι ένα σενάριο που με τον ίδιο τρόπο επαναλαμβάνεται κάθε χρονιά, αποδομείται - λόγω συχνότητας - από μόνο του. Είναι μία παραφιλολογία που συνήθως δημιουργείται για να θεωρηθεί ένα τηλεοπτικό πρόσωπο περιζήτητο. Μόνο που κάποια πρόσωπα όπως αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος, δεν έχουν περάσει ούτε ως σκέψη από το μυαλό κάποιων τηλεοπτικών στελεχών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Βίκυ Καγιά δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία με τα παιδιά της

Η Βίκυ Καγιά αποδεικνύει πως το comfort μπορεί να είναι ταυτόχρονα chic (Shopping list)

Η Ζενεβιέβ απαντά για τη σχέση της με τη Βίκυ Καγιά - Η απίστευτη δήλωσή της για τον Άγγελο Μπράτη