Με τη νεογέννητη κόρη του στο σπίτι ο Cristiano Ronaldo μετά την απώλεια του γιου του

Πατούλια Κατερίνα
Με τη νεογέννητη κόρη του στο σπίτι ο Cristiano Ronaldo μετά την απώλεια του γιου του

Η Georgina και η κόρη του ποδοσφαιριστή επέστρεψαν στη σπίτι.

Επέστρεψε στο σπίτι ο Cristiano Ronaldo με την Georgina Rodríguez και την νεογέννητη κόρη τους, όπως ανακοίνωσε ο ποδοσφαιριστής στο Instagram.

Η πρώτη ανάρτηση από το σπίτι

https://www.instagram.com/p/CcoCpceL1LA

Δύο ημέρες μετά τον θάνατο του γιου του, ο Ronaldo γύρισε στα υπόλοιπα παιδιά του και έγραψε:

«Η Gio και το κοριτσάκι μας είναι επιτέλους μαζί μας. Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για τις ευγενικές λέξεις και χειρονομίες σας. Η στήριξή σας είναι σημαντική και νιώσαμε την αγάπη και τον σεβασμό που τρέφετε όλοι για την οικογένειά μας. Τώρα πρέπει να είμαστε ευγνώμονες για τη ζωή που μόλις υποδεχτήκαμε».

Ο Cristiano Ronaldo συντετριμμένος στην πρώτη φωτογραφία μετά τον θάνατο του νεογέννητου γιου του

O ποδοσφαιριστής σόκαρε τους fans του πριν τρία χρόνια όταν αποκάλυψε πως έχασε το αγοράκι που περίμενε η Georgina χωρίς να εξηγεί λεπτομέρειες για την απώλεια του μωρού.

«Με μεγάλη λύπη ανακοινώνουμε ότι το αγοράκι μας ‘έφυγε’. Είναι ο μεγαλύτερος πόνος που οποιοσδήποτε γονιός μπορεί να νιώσει. Μόνο η γέννηση του κοριτσιού μας μας δίνει δύναμη να ζήσουμε αυτήν τη στιγμή με κάποια ελπίδα και χαρά. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γιατρούς και τις νοσοκόμες για όλη την εξειδικευμένη φροντίδα και τη στήριξη. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι με αυτήν την απώλεια και ζητούμε ιδιωτικότητα σε αυτήν την τόσο δύσκολη στιγμή. Αγοράκι μας, είσαι ένας άγγελος. Θα σε αγαπάμε πάντα. Cristiano Ronaldo και Georgina Rodriguez», τόνιζε η ανακοίνωση.

Ο 37χρονος Ronaldo και η 28χρονη Rodriguez ανακοίνωσαν τον Οκτώβριο του 2021 πως περιμένουν δίδυμα.

https://www.instagram.com/p/CcgHsWLLaf5

Ο Cristiano Ronaldo έχει συνολικά πέντε παιδιά, τρία από τα οποία έχει αποκτήσει με παρένθετες μητέρες.