Οι Ελληνίδες celebrities έγιναν «κορίτσια του Μάη» σε παραλίες και καταπράσινα λιβάδια

Οι Ελληνίδες celebrities έγιναν «κορίτσια του Μάη» σε παραλίες και καταπράσινα λιβάδια

Η Δούκισσα Νομικού, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Ευγενία Σαμαρά κι άλλες Ελληνίδες celebrities καλωσόρισαν τον Μάιο εκτός πόλης.

«Όπου φύγει, φύγει»… Αυτό το ρητό ισχύει απόλυτα για τις Ελληνίδες celebrities, οι οποίες αποφάσισαν να βρεθούν σε μέρη μαγικά και ονειρεμένα για να γιορτάσουν την Πρωτομαγιά. Ήταν μια ευκαιρία, άλλωστε, να δώσουν μια μικρή παράταση στην ξεκούρασή τους μαζί με τις μέρες του Πάσχα.

Η Δούκισσα Νομικού και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, λοιπόν, επέλεξαν να «πιάσουν τον Μάη» δίπλα στη θάλασσα, ενώ η Ευγενία Σαμαρά και η Τόνια Σωτηροπούλου βρέθηκαν στην εξοχή και «πλημμυρισμένες» από τα λουλούδια του Μάη.

Η Δούκισσα Νομικού υποδέχεται τον Μάιο με μπικίνι σε εξωτικό προορισμό

Η Δούκισσα Νομικού σε εξωτικό προορισμό

Αν παρακολουθήσεις τη Δούκισσα Νομικού στο Instagram, θα καταλάβεις ότι αγαπά τα ταξίδια αλλά κυρίως τους εξωτικούς προορισμούς. Μην ξεχνάς ότι σε εξωτικό μέρος είχε ταξιδέψει όταν ο σύζυγός της, Δημήτρης Θεοδωρίδης, της έκανε πρόταση γάμου.

https://www.instagram.com/p/CdBMg26N_04

Τη φετινή Πρωτομαγιά, λοιπόν, η Δούκισσα βρέθηκε σε… μέρη εξωτικά κι ονειρεμένα και «έπιασε» τον Μάη στην παραλία με το μπικίνι της. «Καλό μήνα να έχουμε», έγραψε η Δούκισσα στην ανάρτησή της.

Η Τόνια Σωτηροπούλου στην Ιταλία

Ιδιαίτερη αδυναμία φαίνεται πως έχει η Τόνια Σωτηροπούλου στην Ιταλία. Η ηθοποιός είχε ταξιδέψει στη γειτονική χώρα και συγκεκριμένα στην Τοσκάνη στα τέλη Μαρτίου μαζί με τον σύζυγό της, Κωστή Μαραβέγια, και φίλους τους, ενώ και για την Πρωτομαγιά επέλεξε να βρεθεί και πάλι στην Ιταλία.

sotiropoulou.jpg

Αυτήν τη φορά, βέβαια, η Τόνια Σωτηροπούλου είπε «Καλό Μήνα» στους followers της από την περιοχή Como της Ιταλίας και συγκεκριμένα από την ολάνθιστη Villa Melzi.

Συνέχισε στην gallery για να δεις πού «έπιασαν τον Μάη» κι άλλες celebrities, όπως η Αθηνά Οικονομάκου, η Δανάη Μπάρκα και η Βίκυ Καγιά.