Η Δούκισσα Νομικού υποδέχεται τον Μάιο με μπικίνι σε εξωτικό προορισμό

Η Δούκισσα Νομικού υποδέχεται τον Μάιο με μπικίνι σε εξωτικό προορισμό

Δύο πόζες της Δούκισσας Νομικού με μπικίνι με φόντο τους κοκοφοίνικες έκαναν τον Μάιο να μοιάζει πιο εξωτικός από ποτέ.

Συνηθίζει η Δούκισσα Νομικού να επισκέπτεται εξωτικούς προορισμούς, όπως ταυτόχρονα συνηθίζει να μην αποκαλύπτει σχεδόν ποτέ το σημείο στο οποίο βρίσκεται.

Εξωτικές διακοπές

Τις διακοπές αυτές του Πάσχα και της Πρωτομαγιάς, η παρουσιάστρια και μοντέλο τις πέρασε σε εξωτικό προορισμό και πάλι και τόλμησε την 1η Μαΐου να μας δείξει τόσο το φετινό bikini body που διαθέτει όπως και μας ταξιδέψει όσο πιο μακριά μπορεί. Γιατί τι να ζητήσουμε κι εμείς; Λίγη θάλασσα, λίγους φοίνικες και λίγη Δούκισσα σε πρώτο πλάνο για να πάει καλά κι αυτό ο λουλουδένιος μήνας.

Εννοείται πως οι fans στα σχόλια απαιτούν να μάθουν πού βρίσκεται η Δούκισσα, η οποία στα πρόσφατα posts της δεν έκρυψε το εξωτικό στοιχείο.

https://www.instagram.com/p/CdBMg26N_04

Από τον εξωτικό προορισμό και κρατώντας ένα εξίσου εξωτικό λουλούδι στο χέρι, η Δούκισσα μας ευχήθηκε και καλά Πρωτομαγιά.

Η Νομικού συνηθίζει να κάνει τέτοια ταξίδια και να τα κρατά για τον εαυτό της και την οικογένειά της ενώ στο βίντεο που είχε δημοσιεύσει για το 2021 είχαμε δει κι άλλους άγνωστους προορισμούς που επισκέφτηκε όπως το Ποζιτάνο της Ιταλίας.

https://www.instagram.com/p/CYQ54F2gdsz

Το καλοκαίρι του 2014 ξεκίνησε η σχέση της Δούκισσας με τον αγαπημένο της Δημήτρη Θεοδωρίδη και στις 10 Ιουνίου 2017 παντρεύτηκαν στην Μύκονο, μετά από μια γνωριμία που όπως αποκάλυψε η Δούκισσα συνέβη στο αεροδρόμιο.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τον Σάββα που στις 25 Μαρτίου 2022 θα γίνει 4 ετών και την Αναστασία που γεννήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου του 2019.