Κατερίνα Καινούργιου: H πρώτη φωτογραφία από το νέο της σπίτι και η αποκάλυψη για την ψυχολογία της

Κατερίνα Καινούργιου: H πρώτη φωτογραφία από το νέο της σπίτι και η αποκάλυψη για την ψυχολογία της

Η παρουσιάστρια του «Super Katerina» έκανε μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή της μετά από αρκετά χρόνια.

Ένα νέο ξεκίνημα πραγματοποιεί η Κατερίνα Καινούργιου αφού πριν λίγα 24ωρα μετακόμισε στο νέο της διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας. Η οικοδέσποινα του «Super Katerina» άφησε το σπίτι της στα Βόρεια Προάστια μετά από αρκετά χρόνια και δηλώνει ενθουσιασμένη με το νέο της διαμέρισμα.

«Νέο σπίτι, νέα ζωή… Σύντομα» είχε γράψει η Κατερίνα Καινούργιου στα Instagram stories της. Η «ΚatKen» έκανε πρόσφατα μία ανάρτηση όλο νόημα γράφοντας χαρακτηριστικά: «Aντίο μικρό, σκοτεινό μου διαμερισματάκι. Όσα βήματα και αν κάνω μπροστά, πιο φωτεινά, πιο μεγάλα. Πάντα ένα μέρος μου θα σε νοσταλγεί».

Η μετακόμιση και η αποκάλυψη για την ψυχολογία της

katken1.jpg

«Δεν ξέρω αν σας το είπα, αλλά μετακομίζω. Ειλικρινά το χρειαζόμουν. Το χρειαζόμουν και για την ψυχολογία μου πάρα πολύ. Τώρα στο ωραίο μου καινούργιο σπίτι έχει ένα πολύ ωραίο και φωτεινό μπαλκόνι και έχει και ωραία θέα. Βλέπεις στο κέντρο της Αθήνας. Το σπίτι που είμαι τώρα είναι πιο σκοτεινό και βλέπεις δρόμο και το κενό», είχε πει on air η Κατερίνα Καινούργιου πριν λίγο καιρό στον αέρα της εκπομπής της.

NEOSPITI_KATKEN.jpg

Κατερίνα Καινούργιου: Η αντίδρασή της όταν την μπέρδεψαν με την Ιωάννα Μαλέσκου

Η πρώτη φωτογραφία από το νέο της σπίτι

katkenspiti2.jpg

Το περασμένο Σαββατοκύριακο η παρουσιάστρια έκανε την μετακόμιση στο νέο της σπίτι και το βράδυ της Δευτέρας θέλησε ένα μοιραστεί στο Instagram-story από τη νέα της κατοικία. Η Κατερίνα Καινούργιου μοιράστηκε με τους χιλιάδες ακόλουθούς της την πρώτη φωτογραφία από το σαλόνι του νέου της σπιτιού, δείχνοντάς μας το μαρμάρινο τραπεζάκι του σαλονιού, ένα από τα πρώτα πράγματα που είναι έτοιμα.

Πηγή κεντρικής: katken85