Κατερίνα Καινούργιου: Η αντίδρασή της όταν την μπέρδεψαν με την Ιωάννα Μαλέσκου

Ιωάννα Τζανή
Κατερίνα Καινούργιου: Η αντίδρασή της όταν την μπέρδεψαν με την Ιωάννα Μαλέσκου

Η παρουσιάστρια είπε ότι «δεν έχει τέτοια θέματα».

Μία... ατυχή στιγμή είχε το πρωί της Τρίτης (5/4) ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ., Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας ζωντανά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Super Κατερίνα».

Την ώρα που αποκάλυπτε τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας και την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο κύριος Μπαλάσκας αποκάλεσε την Καινούργιου... Μαλέσκου, αλλά η παρουσιάστρια το αντιμετώπισε με χιούμορ και έδειξε κατανόηση.

Η Κατερίνα Καινούργιου δέχτηκε κριτική για το ντύσιμό της και απάντησε με ένα story όλο νόημα

Η αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου όταν την μπέρδεψαν με την Ιωάννα Μαλέσκου

Πάνω στη συζήτησή τους, λοιπόν, ο Σταύρος Μπαλάσκας μπέρδεψε την Κατερίνα με την Ιωάννα Μαλέσκου, με τον διάλογό τους να ελαφραίνει λίγο τη σοβαρότητα της συνομιλίας τους.


https://www.instagram.com/p/Ca4_QKSIuxT

Ο διάλογός τους ήταν ο εξής:



Μπαλάσκας: Τη ρωτήσαμε, το κατέθεσε, το υπέγραψε, την εξέτασε ιατροδικαστής, δεν της βρήκε ούτε ένα μπιμπίκι πάνω στο σώμα της, έκλεισε. Άρα, λοιπόν, αυτά εμείς τα περιμέναμε κυρία Μαλέσκου. Τα περιμέναμε.

Καινούργιου: Η Κατερίνα η Καινούργιου είμαι. Δεν έχω θέμα, το καταλαβαίνω, δεν πειράζει. Βγαίνετε και παντού.

Μπαλάσκας: Είστε φίλες από ό,τι ξέρω, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Καινούργιου: Όχι, δεν την έχω δει ποτέ την κοπέλα, απλά εντάξει… Δεν έχω θέματα τέτοια.

Μπαλάσκας: Δε γνωρίζω, εγώ είμαι αστυνομικός, θα μου επιτρέψετε και ζητώ συγγνώμη κυρία Καινούργιου.

Καινούργιου: Κανένα θέμα.

Μπαλάσκας: Γνωρίζω και τον πατέρα σας. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, να το πω και δημόσια.

Η «τηλεοπτική διαμάχη» ανάμεσα σε Καινούργιου - Μαλέσκου

Η Κατερίνα Καινούργιου με την Ιωάννα Μαλέσκου όχι μόνο φίλες δεν είναι, αλλά τον περασμένο Σεπτέμβρη, στις αρχές της τηλεοπτικής σεζόν 2021-22, η εκπομπή «Super Κατερίνα» αναφέρθηκε σε ένα δημοσίευμα που ήθελε το «Love It» να μεταφέρεται στη ζώνη του Σαββατοκύριακου και στη θέση του να προβάλλεται η εκπομπή «Όλα Γκουντ» του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Ναταλί Κάκκαβα.

Η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία εκείνη την ώρα βρισκόταν απέναντι από την Κατερίνα Καινούργιου, ενημερώθηκε από τον συνεργάτη της, Κωνσταντίνο Αρτσίτα, για το συγκεκριμένα ρεπορτάζ και φυσικά δεν το άφησε ασχολίαστο.

«Δεν πρόλαβα να το δω, μήπως έχουμε μπερδευτεί; Είναι πολύ άσχημο αυτό που μου λέτε, μου κάνει εντύπωση. Με την Κατερίνα Καινούργιου έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Θα το δω το απόσπασμα, αλλά ξεκίνησαν τα τηλέφωνα. Λες να πουλάω τόσο; Το να μιλάς για μια εκπομπή και μια παρουσιάστρια που είναι απέναντι, είναι κακό. Και σε άλλη ζώνη να ήταν, είναι και πάλι κακό. Μάλλον δεν έχουν άλλα θέματα. Κάπου να υπάρχουν όρια κι ένας σεβασμός στοιχειώδης, γιατί από την δική μας πλευρά, υπάρχει σίγουρα», είπε αρχικά η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

Και συνέχισε:

«Αν μια εκπομπή έχει σκαμπανεβάσματα στα νούμερα θα είναι βορά σχολίων και θα γίνεται αυτός ο χορός με την κακή έννοια πάνω σε άλλους ανθρώπους; Ας μην γινόμαστε νούμερα για τα νούμερα. Ένας στοιχειώδης σεβασμός για ανθρώπους, που έχουν περάσει πολλά σκαμπανεβάσματα και πολλά μονοπάτια μέχρι να φτάσουν να ισορροπήσουν και να φτάσουν όπου επιθυμούν. Κάπου, όμως, να σεβόμαστε. Εξεπλάγην δυσάρεστα, κυρίως από την Κατερίνα, γιατί δεν ξεχνάω, ούτε το καλό, ούτε το κακό. Αφετέρου, νιώθω ότι είναι ανθρωποφαγία, μια δουλίτσα κάνουμε, το τι είναι ποιοτικό και τι αρεστό, θα το κρίνει ο κόσμος όχι τα νούμερα».



Η Κατερίνα Καινούργιου ενημερώθηκε on air από τον αδερφό της για τα «καρφιά» της Μαλέσκου και πέρασε στην... αντεπίθεση, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Μου στέλνει ο αδερφός μου και με ρωτάει τι είπαμε για την Μαλέσκου. Ότι έχει βγει και μιλάει πολύ άσχημα για εμένα και δίνει συμβουλές. Δεν ξέρω τι έχει και αν παρακολούθησε την εκπομπή. Εμείς μεταφέραμε ένα ρεπορτάζ και είπαμε πως ευχόμαστε να μην ισχύει και να της δώσουν κι άλλο χρόνο. Είχαμε την διάψευση του ΣΚΑΪ, που την μετέφερε στον αέρα ο Χάρης, δεν ξέρω τι της μετέφεραν».

Και συμπλήρωσε:

«Το να βγαίνει τώρα και να μιλάει για ασέβεια... Για να μου στέλνει ο αδερφός μου μήνυμα... Μιλάει με μικροπρέπεια για εμένα. Αν θες Ιωάννα μου να δημιουργήσεις κόντρα, εγώ δεν δημιουργώ κόντρες. Και καλό θα είναι να δεις το απόσπασμα και μετά να μιλήσεις. Κι αν αυτοί που σε συμβουλεύουν, το κάνουν έτσι, είναι κι αυτοί που αργότερα θα σου πουν "Ιωάννα, λυπόμαστε". Επειδή τα έχω βιώσει αυτά, στα λέω από προσωπική εμπειρία, για την δική σου προστασία και δεν το συνεχίζω».

Πηγή φωτογραφιών: @katken85 @imaleskou

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου: Τι αποκάλυψε για τον νέο σύντροφο που της χρεώνουν

Η αντίδραση του μπαμπά της Κατερίνας Καινούργιου κάθε φορά που χωρίζει η κόρη του