Βritney Spears- Sam Asghari: Ο επεισοδιακός γάμος και οι λαμπεροί καλεσμένοι

Τσακιρίδου Χριστίνα
Βritney Spears- Sam Asghari: Ο επεισοδιακός γάμος και οι λαμπεροί καλεσμένοι
2019 Invision

H διάσημη τραγουδίστρια και ο εκλεκτός της καρδιάς της παντρεύτηκαν έχοντας στο πλευρό τους αγαπημένα πρόσωπα.

Την πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής τους έζησαν χθες (09.06) η Britney Spears και ο Sam Asghari αφού ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Μετά από 13 ολόκληρα χρόνια αυστηρής κηδεμονίας από τον πατέρα της Jamie, η pop star κατάφερε να κερδίσει τη ζωή της πίσω και να ξαναβρεί το χαμόγελό της.

Ένας από τους λόγους για τους οποίους η Britney ανυπομονεί να κάνει το πολυπόθητο restart μετά από όλα όσα πέρασε, είναι ο αγαπημένος της Sam Asghari με τον οποίο επιθυμεί διακαώς να αποκτήσει παιδιά. Το ερωτευμένο ζευγάρι έχασε πρόσφατα το μωρό που κυοφορούσε η τραγουδίστρια και περίμεναν πώς και πώς την ημέρα του γάμου τους.

https://www.instagram.com/p/CeojXbqJlAq

Ο παραμυθένιος γάμος και οι λαμπεροί καλεσμένοι

Η 40χρονη pop star επέλεξε ένα παραμυθένιο σκηνικό για τον γάμο της και μια εντυπωσιακή άμαξα βρισκόταν από νωρίς στο χώρο. Στην γαμήλια τελετή έδωσαν το παρών 100 καλεσμένοι ανάμεσά τους οι: Madonna, Paris Hilton, Drew Barrymore, Donatella Versace, ο δικηγόρος της Mathew Rosengart αλλά και οι χορευτές της. ο αδελφός της Britney, Bryan ήταν το μόνο άτομο που καλέστηκε από το οικογενειακό της περιβάλλον.

https://www.instagram.com/p/Cel0m_tjUVY

Η εισβολή του Jason Alexander παραλίγο να διαλύσει τον γάμο

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στον γάμο της Britney και του Sam σύμφωνα με το ΤΜΖ. Λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η γαμήλια τελετή ο πρώην σύζυγος της Britney Spears μπόρεσε εύκολα να σκαρφαλώσει έναν φράχτη, να κατέβει μια βραχώδη πλαγιά και να εισβάλει μέσα στον χώρο του γάμου.

Ο Jason Alexander προσπάθησε να χαλάσει την γαμήλια τελετή εισβάλλοντας ξαφνικά στον χώρο. Δεν δίστασε μάλιστα να κάνει live μετάδοση στο Instagram, αφήνοντας τους πάντες έκπληκτους.

Άμεση ήταν ευτυχώς η αντίδραση των ανδρών της αστυνομίας αφού τον συνέλαβαν και τώρα κατηγορείται για παραβίαση ιδιοκτησίας. Το ένταλμα που εκκρεμεί εις βάρος του είναι σε βαθμό κακουργήματος καθώς κατηγορείται και για κλοπή σε άλλη πολιτεία των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε κανονικά και η τραγουδίστρια έδειχνε πιο χαρούμενη από ποτέ παρά το δυσάρεστο συμβάν.

https://www.instagram.com/p/Cem66SiqbVY

«Είναι η πρώτη μου σύζυγος, η μοναδική μου σύζυγος. Είμαι ο πρώτος σύζυγός της, ήρθα για να μπω στον γάμο», ακούγεται να λέει στο video ο Αlexander, ο οποίος παντρεύτηκε με την Britney Spears το 2004.

Ο γάμος διαρκείας... 55 ωρών με τον Jason Alexander

Πίσω στο μακρινό 2004, η Britney Spears ζούσε τον απόλυτο έρωτα με τον παιδικό της φίλο Jason Alexander. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου σε ηλικία 22 ετών στο Las Vegas και ο γάμος τους κράτησε μόλις 55 ώρες πριν ακυρωθεί.

Η Britney ζήτησε να ακυρωθούν οι όρκοι τους και ανέφερε πως «δεν είχε επίγνωση των πράξεών της». «Μόλις βγήκε και με ρώτησε», είπε. «Εκείνη έλεγε «Λοιπόν, ας παντρευτούμε.» Και εγώ είπα «Σίγουρα. Ξέρεις, ας το κάνουμε αυτό», είχε δηλώσει ο Jason Alexander.

Έχασε το μωρό που περίμενε η Britney Spears και στο μήνυμά της παραδέχτηκε το λάθος που έκανε

https://www.instagram.com/p/Cc4JGmwDW_a

Ο αρραβώνας με τον Sam Asghari

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η Britney Spears μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram που έδειχνε το διαμαντένιο της δαχτυλίδι. «Δεν μπορώ να το πιστέψω», έγραψε η τραγουδίστρια του «Oops!…I Did It Again», συμπλήρωσε η τραγουδίστρια στη λεζάντα του βίντεό της.

Πηγή κεντρικής: apimages.com