Η Μαρία Τζομπανάκη με bohemian μπλε φόρεμα στον γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη- Η πιο στυλάτη πεθερά

Η Μαρία Τζομπανάκη με bohemian μπλε φόρεμα στον γάμο του Ορφέα Αυγουστίδη- Η πιο στυλάτη πεθερά
NDP photo agency

Το σύνολο της έκλεψε την παράσταση με το ξεχωριστό του χρώμα και ύφος.

Μέσα στο τριήμερο που μας πέρασε είχαμε και έναν γάμο που τράβηξε όλα τα φώτα της ελληνικής showbiz, αυτόν του Ορφέα Αυγουστίδη με την αγαπημένη του Γεωργία Κρασσά. Ο πρωταγωνιστής του «Σασμού», της πιο επιτυχημένης ίσως σειράς της σεζόν, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την σύντροφο του, με την οποία και έχουν ήδη ένα παιδάκι, το μικρό Αχιλλέα- Κωνσταντίνο, ο οποίος και βαφτίστηκε αμέσως μετά τον γάμο των γονιών του.

Ο γάμος, παρόλο που έγινε στην Αθήνα, κράτησε όλα τα παραδοσιακά στοιχεία της Κρήτης, από όπου και κατάγεται ως γνωστόν ο γαμπρός, τηρώντας τα έθιμα με μεγάλη ακρίβεια. Η νύφη ήταν άκρως εντυπωσιακή μέσα σε ένα μακραμέ νυφικό, δια χειρός Zolota Atelier, ένα πολύ ιδιαίτερο κομμάτι, που λίγες νύφες θα τολμούσαν να φορέσουν σε αυτή την ιδιαίτερη μέρα.

Ο γαμπρός φόρεσε κοστούμι Mi- Ro, ενώ από πάνω από το μπλε σακάκι του έβαλε το παραδοσιακό λευκό σαρίκι των Κρητικών, απαραίτητο «αξεσουάρ» σε έναν γάμο που είχε έντονο το κρητικό στοιχείο, ακριβώς όπως το ήθελε η μητέρα του γαμπρού και ηθοποιός, Μαρία Τζομπανάκη.

H Μαρία Τζομπανάκη ήταν η πιο στυλάτη πεθερά.

maria-tzopanaki-(2).jpg

Εκτός, όμως από την επιμέλεια στο ντύσιμο του γαμπρού, η Μαρία Τζομπανάκη φαίνεται πως έδωσε ιδιαίτερη σημασία και στο δικό της outfit, με το bohemian look της να έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα. Αρχικά, γιατί πρόκειται για μία πολύ ιδιαίτερη επιλογή για Ελληνίδα πεθερά, που συνήθως προτιμά κάτι πιο συντηρητικό και λαμπερό. Εκείνη πόνταρε στο χρώμα και κέρδισε το στοίχημα. Την είδαμε, λοιπόν, με ένα φόρεμα σε έντονο τιρκουάζ χρώμα, με ιδιαίτερα κεντήματα στην μέση και το τελείωμα, ενω κρατούσε και μία ασορτί εσάρπα. Τα χρώματα στα συγκεκριμένα κεντήματα, ήταν που έκαναν όλη την διαφορά στο item.

1655206191583-332191296-maria-tzopanaki-(1).jpg

Τα μαύρα παπούτσια της ολοκλήρωσαν ιδανικά το outfit, ενώ η ίδια προτίμησε να φορέσει χρυσά κοσμήματα σε αντίστοιχη bohemian αισθητική και μία κόκκινη pouch bag. Ίσως ακούγεται εκκεντρικό, αλλά η Μαρία Τζομπανάκη κατάφερε να τα συνδυάσει με ένα μοναδικό τρόπο.