Οι οικογενειακές διακοπές της Καλομοίρας στις Κάννες και οι τρυφερές πόζες με την ναζιάρα κόρη της

Κατερίνα Μπούσιου
Οι οικογενειακές διακοπές της Καλομοίρας στις Κάννες και οι τρυφερές πόζες με την ναζιάρα κόρη της

Από την Ελλάδα στην Ισπανία και τώρα στις Κάννες. Το οικογενειακό tour στην Ευρώπη και η κόρη της Αναστασία που έχει κληρονομήσει το νάζι της. 

Αυτό το καλοκαίρι η Καλομοίρα μετά από δύο χρόνια πανδημίας, αποφάσισε μαζί με τον σύζυγό και τα τρία τους παιδιά να ξεκινήσει νωρίς τις διακοπές τους. Και σε αυτές τις πρώτες εντυπώσεις «κλέβουν» τα παιδιά της και ειδικά η κόρη της Αναστασία, η οποία ήδη είναι ένα μικρό fashion icon και μοιάζει πολύ στην μαμά της.

Η αδυναμία όλων στην Αναστασία

Ο πρώτος σταθμός των φετινών διακοπών της, συνδυάστηκε με την καθιερωμένη επίσκεψη στην Ελλάδα. Μετά τις βόλτες στην Αθήνα, η Καλομοίρα μαζί με τον σύζυγό της Γιώργο Μπούσαλη, τα δίδυμα αγόρια τους, Δημήτρη και Νίκο και την κόρη τους Αναστασία, βρέθηκαν στην Μύκονο και λίγα 24ωρα μετά στην Ισπανία, όπου και ξετρελάθηκαν με την Μαδρίτη αλλά και την Βαρκελώνη με τις σπάνιες ομορφιές της.

https://www.instagram.com/p/Ce4Fhhypyrj

Σειρά είχαν οι Κάννες. Και εδώ η Καλομοίρα μας χάρισε πολύ όμορφα στιγμιότυπα με τις ξέγνοιαστες στιγμές που περνά όλη η οικογένεια με κεντρική πρωταγωνίστρια την 6χρονη κόρη της Αναστασία που είναι η μικρότερη και από ότι φάνηκε και η μεγάλη αδυναμία της οικογένειας.

kalomoira3.jpg

Η μαμά της δημοσίευσε μία φωτογραφία μαζί της όπου ποζάρουν και οι δύο με μαγιό και μία της Αναστασίας, η οποία «κλέβει» την παράσταση με το νάζι της, ως ένα μικρό fashion icon με άψογο καλοκαιρινό outfit.

kalomoira4.jpg

Η μικρή ωστόσο είναι πολύ δεμένη και με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας και εκτός από την μαμά της, ο αδελφός της Νίκος και ο μπαμπάς της, την τρέλαναν στις αγκαλιές και τα φιλιά, παίζοντας μαζί της στην πισίνα. Η Αναστασία είναι υπερδραστήρια και μάλιστα εκτός από το κολύμπι αγαπά το ποδόσφαιρο. Η Καλομοίρα είχε δημοσιεύσει στο παρελθόν και μία χαριτωμένη φωτογραφία της, από τον πρώτο της αγώνα με το εξής σχόλιο: «Λιώνω και κλαίω ταυτόχρονα. Το μικρό μου κορίτσι μεγάλωσε».

https://www.instagram.com/p/COJGUnpJOZ2

Όλη η οικογένεια θέλει το φετινό τους καλοκαίρι να είναι αξέχαστο. Άλλωστε όπως είχει πει η Καλομοίρα σε συνέντευξή της, η πανδημία είχε στερήσει εδώ και δύο χρόνια τις οικογενειακές εξόδους, στην Αμερική από το φόβο του κορωνοιού: «Ανησυχώ πολύ με όλη την κατάσταση που επικρατεί. Έχω δύο παιδιά που ανήκουν σε κατηγορίες υψηλού κινδύνου, τον Νίκο, που έχει άσθμα, και τον Δημήτρη, με μυασθένεια Gravis, άρα, βρίσκονται σε αυστηρή καραντίνα.» Ο κίνδυνος ωστόσο πέρασε και τώρα ήρθε η στιγμή τα παιδιά της να περάσουν ξέγνοιαστες στιγμές.