Και μπαίνεις στο αεροπλάνο και ξαφνικά σε υποδέχεται ο Jason Momoa. Μην το γελάς. Συμβαίνει

Νατάσσα Σχοινά
Και μπαίνεις στο αεροπλάνο και ξαφνικά σε υποδέχεται ο Jason Momoa. Μην το γελάς. Συμβαίνει

Ο Jason Momoa στην παγκόσμια πρεμιέρα του"The Batman" το 2022

AP

Οι επιβάτες του αεροπλάνου δεν περίμεναν φυσικά να έχουν για αεροσυνοδό τον ηθοποιό. Από Aquaman, τώρα τον αποκαλούν Aguaman.

Χτες λέγαμε για το ζευγάρι στην Αγγλία που ενώ έκανε βόλτα ξαφνικά συνάντησε τον Tom Cruise την ώρα που έκανε extreme sports για την προετοιμασία του Mission Impossible 7. Σήμερα, έχουμε να πούμε για τον Jason Momoa που εμφανίστηκε σε αεροπορική πτήση και άρχισε να μοιράζει νερά στους επιβάτες. Ναι, καλά διάβασες.

Ο Jason Momoa εκτελεί χρέη αεροσυνοδού

Πού να φανταστούν οι επιβάτες του αεροπλάνου της Hawaiian Airlines ότι πετώντας για να φτάσουν στον προορισμό τους, ξαφνικά θα συναντούσαν τον Momoa; Ο Khal Drogo της καρδιάς μας ή αλλιώς ο Aquaman, εκτέλεσε χρέη αεροσυνοδού και άρχισε να μοιράζει μπουκάλια με νερό στους έκπληκτους παρευρισκόμενους.

Ο λόγος που συνέβη αυτό είναι επειδή το νερό ανήκει στη δίκη του εταιρεία, Mananalu, οπότε σκέφτηκε πως το να μοιράζει ο ίδιος τα νερά μέσα στο αεροσκάφος είναι μία εξαιρετική κίνηση για την προώθηση του brand. Και ορθώς το σκέφτηκε, διότι και οι επιβάτες ενθουσιάστηκαν και διαμοιράστηκαν παντού τα βίντεο από το ασυνήθιστο και απρόσμενο συμβάν.

Το βίντεο που τράβηξε η Kylee Yoshikawa, συγκεκριμένα, και το ανέβασε στο TikTok έχει πλέον ξεπεράσει τα 5,7 εκατομμύρια views, ενώ τα σχόλια είναι περί τις 8.000.

Το ευχαριστώ του ηθοποιού και η σημασία του Mananalu

Μετά την πτήση, ο Momoa έκανε και μία ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram για να ευχαριστήσει την αεροπορική αλλά και για να μοιραστεί την εμπειρία του.

https://www.instagram.com/p/CgxeNftL2SU

«Ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Η ιδέα μου να φτιάξω το @Mananalu.water μου ήρθε ενώ ήμουν σε μία πτήση. Είμαι ευγνώμων για τη στήριξή σας και ήταν τιμή μου που η Hawaiian Airlines ήταν η πρώτη που συνεργάστηκε με το Mananalu. Είμαστε σε μία αποστολή να τελειώσουμε το πλαστικό μίας χρήσης. Πίνουμε ένα, αφαιρούμε ένα. Για κάθε μπουκάλι Mananalu που πωλείται, αφαιρούμε ένα πλαστικό μπουκάλι από τον ωκεανό. Αυτόν τον χρόνο, έχουμε αφαιρέσει 3 εκατομμύρια πλαστικά μπουκάλια από τον ωκεανό. Μη σταματάτε να κάνετε κύματα για να σώσετε τον όμορφο πλανήτη μας», έγραψε ο 43χρονος ηθοποιός.

Ο Jason Momoa δεν είναι πια single – Το νέο ειδύλλιο με την Eiza Gonzalez