Γιώργος Λιανός: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από την βάπτιση και η κόρη του που έκλεψε την παράσταση

Γιώργος Λιανός: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από την βάπτιση και η κόρη του που έκλεψε την παράσταση

Ο παρουσιαστής δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες της νεοφώτιστης Βαλέριας-Ασημούλας.

Ο Γιώργος Λιανός και η Κωνσταντίνα Καραλέξη διανύουν μια πολύ καλή περίοδο της ζωής τους αφού πριν λίγες ημέρες (συγκεκριμένα την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου) βάπτισαν την μονάκριβη κόρη τους.

Ο παρουσιαστής του Survivor και η σύντροφός του κάλεσαν αγαπημένους φίλους σε κτήμα στον Άγιο Στέφανο όπου πραγματοποιήθηκε η βάπτιση και η δεξίωση για το χαρμόσυνο γεγονός.

Η άκομψη ερώτηση προς τον Γιώργο Λιανό μας θύμισε (ξανά) τις παθογένειες της ελληνικής ΤV

H βάπτιση της μικρής Βαλέριας-Ασημούλας

Οι τρισευτυχισμένοι γονείς εμφανίστηκαν γύρω στις 17.30 στα λευκά, με τον παρουσιαστή να φοράει λευκό πουκάμισο και σακάκι, ενώ η Κωνσταντίνα Καραλέξη επέλεξε ένα κομψό midi φόρεμα. Όσο για το όνομα της νεοφώτιστης... είναι Βαλέρια -Ασημίνα.

1662735099685-403274274-lianos1.jpg

Στενοί φίλοι και συνεργάτες του ζευγαριού έδωσαν το «παρών» ανάμεσά τους οι: Γιάννης Βαρδής με τη σύζυγό του Νατάσα Σκαφίδα και τα δυο παιδιά τους, ο δημοσιογράφος Παναγής Τζωρτζάτος με τη σύζυγο και τον γιο τους και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τη σύντροφό του, Νάνσυ Αντωνίου. Τη διασκέδαση των καλεσμένων ανέλαβε ο Γιώργος Λιανός, ο Γιάννης Βαρδής, ο Άκης Δείξιμος και ο Κώστας Δόξας που τραγούδησαν αγαπημένες τους επιτυχίες.

1662735111505-243545838-lianos8.jpg

Ο εντυπωσιακός στολισμός ήταν ένα από τα πρώτα πράγματα που παρατηρούσαν οι καλεσμένοι, με τα πολύχρωμα λουλούδια να κοσμούν κάθε σημείο στο χώρο. Ένα girly candy bar βρισκόταν από νωρίς στο κτήμα ενώ το δείπνο σερβιρίστηκε σε περίτεχνα πιάτα, βγαλμένα από παραμύθι.

https://www.instagram.com/p/CiSX6LWsmW7

Πριν λίγες ώρες ο 45χρονος παρουσιαστής δημοσίευσε ένα υπέροχο καρουζέλ με αδημοσίευτες φωτογραφίες από την βάπτιση. Οι πόζες της νεοφώτιστης είναι αυτές ξεχωρίζουν, με την μικρή Βαλέρια-Ασημούλα να λάμπει από χαρά μέσα στο βαπτιστικό φόρεμά της.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις το φωτογραφικό άλμπουμ της βάπτισης.

Ο παρουσιαστής και τραγουδιστής είναι ένας τρυφερός μπαμπάς τεσσάρων παιδιών. Έχει αποκτήσει τρία παιδιά με πρώην σύζυγό του Ανθή Ανδροτσάκη, την Αριάνα, τον Κωνσταντίνο και τον Ιάσονα. Τον Μάρτιο του 2021, ο παρουσιαστής έγινε μπαμπάς για τέταρτη φορά καθώς η σύντροφός του, Κωνσταντίνα Καραλέξη έφερε στον κόσμο την κόρη τους.

Οι ευτυχισμένοι γονείς παραχώρησαν δηλώσεις λίγο μετά την βάπτιση που μπορείς να δεις στο παρακάτω video.

Πηγή κεντρικής: giorgoslianoss