Tρόλαραν τον DiCaprio στα βραβεία Emmy για τις νεαρές συντρόφους του και αφορμή ήταν η Zendaya

Tρόλαραν τον DiCaprio στα βραβεία Emmy για τις νεαρές συντρόφους του και αφορμή ήταν η Zendaya

(Photo by Joel Ryan/Invision/AP)

Invision

Είναι πια το μόνιμο αστείο του Hollywood η επιλογή των κάτω των 25 συντρόφων του Leonardo DiCaprio. Πως αντέδρασε η Zendaya στα χθεσινά βραβεία Εmmy;

Με τις φήμες περί νέου ειδυλλίου του Leonardo DiCaprio και του διάσημου μοντέλου Gigi Hadid μετά τον χωρισμό του από την Camila Morrone, ο ηθοποιός έγινε για μία ακόμη φορά, αφορμή για χιουμοριστικά σχόλια από τους συναδέλφους του. Mετά την τελετή των βραβείων Όσκαρ πριν από λίγους μήνες και χθες στα βραβεία Emmy είχε την τιμητική του.

Η Zendaya ξεπέρασε τον...κίνδυνο

Η χθεσινή βραδιά απονομής των βραβείων Emmy, είχε την παλιά αίγλη και λάμψη των μεγάλων τελετών του Hollywood. Οι αμερικανοί φημίζονται για το χιούμορ τους και ειδικά οι παρουσιαστές τέτοιων μεγάλων events. Ο παρουσιαστής της βραδιάς Κέναν Τόμσον δεν αποτέλεσε εξαίρεση. Και πιάστηκε από την επικαιρότητα για να πεί την ατάκα του. Το «θύμα» στην περίσταση ήταν η Zendaya και ο Τόμσον απευθύνθηκε σε εκείνη για να ρίξει τις βολές του στον DiCaprio. Όπως της είπε: «Η Zendaya έγινε 26 χρονών την περασμένη εβδομάδα. Χρόνια πολλά. Τα 26 είναι μία περίεργη ηλικία στο Hollywood. Εννοώ ότι είσαι αρκετά νέα για να παίξεις με ένα μαθητή Γυμνασίου, αλλά είσαι πολύ μεγάλη για να βγεις ραντεβού με τον Leonardo DiCaprio

https://www.instagram.com/p/Cib5vpMDE1_

Φυσικά η ατάκα του έφερε τρελό γέλιο στην αίθουσα και σίγουρα δεν ήταν ένα σχόλιο από το οποίο ο ίδιος ο ηθοποιός θα αισθανόταν προσβεβλημένος. Η Zendaya δεν πανικοβλήθηκε και απλά έσκυψε το κεφάλι της και γέλασε, καταλαβαίνοντας το χιούμορ του.

Πάντως ο DiCaprio που έχει γίνει αντικείμενο τέτοιων σχολίων και στην τελετή των βραβείων Όσκαρ με την παρουσιάστρια Εmmy Schumer, να μιλά για την προστασία του πλανήτη που θέλει να κληρονομήσει ο ηθοποιός στις νεότερες φίλες του, όπως λένε τα πρόσφατα δημοσιεύματα, έχει έρθει πολύ κοντά με το διάσημο μοντέλο Gigi Hadid. «Προσπαθεί να την γνωρίσει καλύτερα» είναι η διπλωματική διατύπωση που λέει το στενό του περιβάλλον, που σημαίνει ότι δεν υπάρχει ακόμη δεσμός, αλλά φλερτ.

Ο αμετανόητος εργένης, όλοι πιστεύουν όμως ότι κάποια στιγμή θα κάνει την έκπληξη και θα παντρευτεί. Όπως μετά από χρόνια έκανε και ο Τζόρτζ Κλούνει.