Η Δανάη Μπάρκα δεν προσπερνά τα μηνύματα που δέχεται για την εμφάνισή της & απαντά με τον τρόπο της

Μαρία Ροδίτη
Η Δανάη Μπάρκα δεν προσπερνά τα μηνύματα που δέχεται για την εμφάνισή της & απαντά με τον τρόπο της

Η Δανάη Μπάρκα παραδέχθηκε σε συνέντευξή της ότι δεν κάθεται με δεμένα τα χέρια όταν λαμβάνει μηνύματα προσβλητικά και υβριστικά.

Η Δανάη Μπάρκα είναι από τα πιο φρέσκα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης κι ένα κορίτσι που έχει την ικανότητα να μεταδίδει το κέφι, το μπρίο, τη χαρά της. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» μίλησε στο περιοδικό ΟΚ! Και τον δημοσιογράφο, Νίκο Γεωργιάδη, δίνοντας μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης.

Λίγο πριν γίνει 30 ετών, η Δανάη αποκάλυψε αν και πώς αντιδρά στα αρνητικά σχόλια και μηνύματα που δέχεται στα social media για την εμφάνισή της, για το αν έχει κάνει σχέση μετά το τέλος του μακροχρόνιου δεσμού της με τον Πάνο Αδαμόπουλο, αλλά και για τη μεγάλη εισβολή της δημοσιότητας στη ζωή της.

Η Δανάη Μπάρκα έζησε την πιο «ωραία μέρα» της με την Μαρίζα Ρίζου

Σβήνει και μπλοκάρει η Δανάη Μπάρκα στα social media (και καλά κάνει)

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» απάντησε στον Νίκο Γεωργιάδη με πάσα ειλικρίνεια για το πώς αντιδρά στα μηνύματα που λαμβάνει στα social media και τα οποία αφορούν την εικόνα της. «Κανένας άνθρωπος δεν έχει γεννηθεί για να αντέχει την κακία και το μίσος. Όλοι μαθαίνουμε να ζούμε με αυτό, το συνηθίζουμε. Δεν είναι ευχάριστο σε κανέναν να διαβάζει σχόλια ''πώς είσαι έτσι;’’ και ''φύγε από τη ζωή μας’’. Σβήνω και μπλοκάρω. Γιατί το προφίλ μου είναι δικό μου. Είναι μια κοινότητα ανθρώπων που έχει φτιαχτεί με αγάπη και διάθεση επικοινωνίας και από τη στιγμή που έχω την επιλογή να διώχνω κάτι τοξικό, θα το κάνω. Όπως θα το κάνω και στη ζωή μου», είπε η Δανάη Μπάρκα.

https://www.instagram.com/p/CizSYyxour1

Και πρόσθεσε: «Αν μου πει κάποιος με ευγενικό τρόπο ''Δανάη, αυτό που είπες σήμερα στην εκπομπή δεν είναι ωραίο’’, μπορεί να ζητήσω και ''συγγνώμη’’. Αν δω ένα ψεύτικο προφίλ που θα λέει ''άντε παράτα μας, παλιοβύσμα’’ με βρισιές, θα το μπλοκάρω με χαρά και περηφάνια!».

Η έκθεση της προσωπικής της ζωής και το μάθημα που πήρε από τη μακροχρόνια σχέση της

Στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΟΚ!, η Δανάη Μπάρκα μίλησε εκτενώς και για τη μακροχρόνια σχέση που είχε με τον Πάνο Αδαμόπουλο, αλλά και για το κατά πόσο η δημοσιότητα την επηρέασε.

«Η έκθεση που είχαμε περιοριζόταν σε συγκεκριμένες περιστάσεις, όπως οι πρεμιέρες της μαμάς μου. Ούτε για εκείνον μιλούσα εύκολα στις συνεντεύξεις. Γενικά δεν θεωρώ ότι νοιάζεται και κανείς ιδιαίτερα για την προσωπική μου ζωή… Η τηλεόραση έπαιξε ρόλο σε πολλές αλλαγές που ήρθαν στη ζωή μου. Σε ανθρώπους που έφυγαν και σε άλλους που έμειναν. Σίγουρα, όμως, δεν χωρίζεις από μια τόσο μεγάλη σχέση αν δεν υπάρχουν και άλλα προβλήματα», ανέφερε η Δανάη για τη σχέση 8,5 χρόνων που διατηρούσε με τον Πάνο Αδαμόπουλο.

Όσο για το αν έχει κάνει σχέση μετά τον χωρισμό της, η παρουσιάστρια είπε: «Μετά τη μεγάλη σχέση που είχα, δεν έχει υπάρξει κάτι τελεσίδικο… Εντάξει… καμία δεν συγκρίνεται με τα 8,5 χρόνια που περάσαμε με εκείνον τον άνθρωπο, στο ίδιο σπίτι κιόλας. Μέχρι και την πρώτη χρονιά της εκπομπής ήμασταν μαζί».

https://www.instagram.com/p/CiHhInjozHr

Και συνέχισε μιλώντας για το μάθημα που πήρε από αυτήν τη σχέση: «Να μη θεωρώ ότι όλα γυρίζουν γύρω από μένα. Σε όλες τις σχέσεις μας, αν είσαι και λίγο εγωιστής, όπως είμαι εγώ, θεωρούμε συχνά ότι έχουμε πάντα δίκιο, ότι τα κάνουμε πάντα σωστά. Είμαι και λίγο control freak αλλά έχω μάθει να κάνω λίγο πίσω».