Η Δανάη Μπάρκα έζησε την πιο «ωραία μέρα» της με την Μαρίζα Ρίζου

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η Δανάη Μπάρκα έζησε την πιο «ωραία μέρα» της με την Μαρίζα Ρίζου

Η παρουσιάστρια έδωσε το παρών στη μεγάλη συναυλία της τραγουδίστριας και η μουσική τους σύμπραξη ξεσήκωσε το κοινό.

Ένα μουσικό «ταξίδι στο φως» έζησαν όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Κυριακής (18/09) στο Θέατρο Βράχων «Μελίνα Μερκούρη». Η Μαρίζα Ρίζου πραγματοποίησε μια μεγάλη συναυλία στην Αθήνα, στα πλαίσια της καλοκαιρινής της περιοδείας και υποδέχτηκε τους θαυμαστές της στο κατάμεστο θέατρο.

Μετά από τις εξαιρετικά επιτυχημένες χειμερινές της εμφανίσεις, η τραγουδίστρια και κριτής του Χ-Factor παρουσίασε ένα ολοκαίνουριο πρόγραμμα με αγαπημένες επιτυχίες της και πολλές νέες διασκευές που ξεσήκωσαν το κοινό. H κρυστάλλινη φωνή και το αστείρευτο χιούμορ της 35χρονης τραγουδίστριας χάρισαν στους παρευρισκομένους μια μαγική βραδιά.

https://www.instagram.com/p/CisGBQ1IthB

Μαρίζα Ρίζου και Δανάη Μπάρκα τραγούδησαν μαζί στη σκηνή

Στο Θέατρο Βράχων βρέθηκε χθες το βράδυ και η (18/09) η Δανάη Μπάρκα. Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Mega απόλαυσε την καλή της φίλη, Μαρίζα Ρίζου καθ'όλη τη διάρκεια της συναυλίας ενώ αργότερα οι δυο τους φωτογραφήθηκαν αγκαλιασμένες στο καμαρίνι της τραγουδίστριας.

Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη!» έκανε μια πολύ κομψή ενδυματολογική επιλογή φορώντας μαύρο, mini φόρεμα με μακριά μανίκια. Το total black look της ολοκλήρωσαν επιτυχώς η μαύρη shoulder τσάντα και τα ασορτί αρβυλάκια.

https://www.instagram.com/p/CiqEdn2svxQ

Η Μαρίζα Ρίζου μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για την Δανάη Μπάρκα και λίγο αργότερα την κάλεσε επί σκηνής. Οι δύο αγαπημένες φίλες ερμήνευσαν μαζί το τραγούδι «Πάμε πιο πέρα» και ανέβασαν στα ύψη τη διάθεση του κόσμου.

Η Μαρίζα Ρίζου, έχει γράψει το τραγούδι «Πάμε πιο πέρα», που ακούγεται στους τίτλους της εκπομπής «Πάμε Δανάη!». Σε παλαιότερη συνέντευξή της στη Δανάη Μπάρκα, η τραγουδίστρια είχε δηλώσει με ενθουσιασμό: «Είμαι πολύ περήφανη που έχω γράψει το τραγούδι της εκπομπής!».

Για την απόφασή της να συμμετέχει στο «X Factor» και τη θέση της στην κριτική επιτροπή η Μαρίζα Ρίζου ανέφερε: «Τώρα εκτίθεται ένα πολύ συγκεκριμένο κομμάτι μου, που έχει να κάνει με τη δουλειά μου, τη μουσική μου και τη γενική μου ιδιοσυγκρασία. Είχα καιρό στο μυαλό μου ότι ήθελα να κάνω κάτι παρεμφερές. Μου αρέσει που θα ακουστούν οι δικές μου επιρροές. Μου είχε γίνει άλλες πέντε-έξι φορές πρόταση και τώρα ένιωσα ότι ήταν η στιγμή. Είναι όμορφο να μην έχουμε αγκυλώσεις».

Για τους υπόλοιπους κριτές του «X Factor», τους Μιχάλη Κουινέλη, Χρήστο Μάστορα, Στέλιο Ρόκκο, η 35χρονη σχολίασε: «Mε τον Στέλιο Ρόκκο είμαστε οι πιο διαφορετικοί. Όμως ο Στέλιος είναι μια “βόμβα”. Διαφωνούμε εικαστικά και όταν μιλάμε στα παιδιά διαφωνούμε. Παρόλα αυτά, υπάρχει πολύς αλληλοσεβασμός. O Χρηστάρας μας είναι εκπληκτικός, φοβερός τραγουδιστής. Με τον Χρήστο Μάστορα είμαστε σαν ξαδερφάκια. Σαν αύρα και ιδιοσυγκρασιακά έχουμε κάτι κοινό».

Πηγή κεντρικής: danai_barka