Το μεγαλύτερο μάθημα που πήρε η Survivor Ρεγγίνα Μακέδου & η απάντηση για τις κρίσεις πανικού

Το μεγαλύτερο μάθημα που πήρε η Survivor Ρεγγίνα Μακέδου & η απάντηση για τις κρίσεις πανικού

Η Ρεγγίνα Μακέδου έκανε Q&A στο Instagram κι έλυσε πολλές απορίες που είχαν οι followers για τον αγώνα της με τη λευχαιμία.

Η Ρεγγίνα Μακέδου είναι μαχήτρια και το αποδεικνύει κάθε μέρα. Τι κι αν χρειάζεται να κάνει χημειοθεραπείες, τι κι αν πρέπει να μπαινοβγαίνει στο νοσοκομείο, δεν γκρινιάζει ποτέ. Έχει βάλει έναν στόχο και θα τον πετύχει: να βγει νικήτρια από τη λευχαιμία, να επιστρέψει στη ζωή της και την καθημερινότητά της και να χαμογελά χωρίς φόβο, αλλά με πάθος για τη ζωή.

Μέχρι να γίνει αυτό η 37χρονη γυμνάστρια πρέπει να ξεκουράζεται και για να μη… βαριέται πολλές φορές κάνει Q&A στο Instagram και μοιράζεται τις σκέψεις, τις αγωνίες και τις ανησυχίες της με άλλους ανθρώπους. Έτσι έκανε και χθες (27/10) και απάντησε στα ερωτήματα των fans της. Μεταξύ άλλων, η Ρεγγίνα αποκάλυψε ποιο είναι το μάθημα που πήρε από τη λευχαιμία, ενώ απάντησε και στο ερώτημα αν υποφέρει από κρίσεις πανικού.

Η Ρεγγίνα Μακέδου για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Θα παλεύουμε όσο μπορούμε για εσένα υπέροχε άνθρωπε»

Το μάθημα που πήρε η Ρεγγίνα Μακέδου από τη λευχαιμία

Follower ρώτησε τη Ρεγγίνα Μακέδου ποιο είναι το μεγαλύτερο μάθημα που σου έδωσε η λευχαιμία με εκείνη να απαντά πολύ ανοιχτά: «Μεγάλη κουβέντα… Το βασικότερο, η πίστη. Μετά έμαθα να λέω ''όχι’’, να με αγαπάω όσο δεν πάει και να εκτιμώ τα μικρά πράγματα».

makedou2.jpg

Η απάντηση της Ρεγγίνας για τις κρίσεις πανικού

Εύλογα θα σκεφτείς ότι μια τόσο στρεσογόνος περίοδος όσο η θεραπεία του καρκίνου μπορεί να φέρει μαζί της και κρίσεις πανικού. Και σε τέτοια ερώτηση που δέχθηε η Ρεγγίνα Μακέδου απάντησε με πάσα ειλικρίνεια: «Όλο αυτό έχει φέρει τα πάνω κάτω. Δε γελάω όλη μέρα, ούτε καν κάθε μέρα. Δουλεύω πολύ μέσα μου για να βρω τη δύναμη να παλέψω τους 4 τοίχους, τον φόβο, την αβεβαιότητα…».

makedou1.jpg

Και συνέχισε: «Έρχονται ώρες που νομίζω η καρδιά μου θα σπάσει. Στην αρχή με έπιανε πανικός… Τώρα σιγά σιγά το νικάω και αυτό. Δεν είναι εύκολο και δεν είμαστε από ατσάλι. Είμαστε άνθρωποι με συναισθήματα και αδυναμίες. Η νίκη για μένα είναι να αγκαλιάσεις τις αδυναμίες σου και να γίνεις πιο δυνατός άνθρωπος. Αυτό προσπαθώ».