H 56χρονη Cindy Crawford ποζάρει με εσώρουχα και παραδίδει μαθήματα αυτοπεποίθησης

H 56χρονη Cindy Crawford ποζάρει με εσώρουχα και παραδίδει μαθήματα αυτοπεποίθησης

«Ξέρω ότι έχω γεράσει, αλλά το θεωρώ ευτύχημα», δηλώνει το διάσημο μοντέλο που μεσουρανούσε στις πασαρέλες των 90s.

Η Cindy Crawford είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα της γενιάς της και έχει συνεργαστεί με τους περισσότερους μεγάλους οίκους μόδας και σχεδιαστές. Το 56χρονο top model παραμένει ενεργή στον χώρο του modeling ενώ παράλληλα καμαρώνει την κόρη της, Kaia Gerber η οποία ακολουθεί τα χνάρια της μαμάς της. Η νεαρή καλλονή αποδεικνύει καθημερινά ότι θα συνεχίσει να μας απασχολεί έντονα στο μέλλον μέσα από τις δουλειές της.

H Cindy Crawford αποδεικνύει πως το sexiness δεν έχει ηλικία

Η Cindy Crawford πόζαρε για το εξώφυλλο του περιοδικού Haute Living φορώντας ένα δαντελένιο bralette και απέδειξε πως παραμένει μια από τις πιο θελκτικές γυναίκες στο Ηollywood. To 56χρονο μοντέλο μίλησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια για την ηλικία της και τόνισε ότι δεν την ενδιαφέρει να προσπαθεί να μοιάζει νεότερη.

«Δεν έχει νόημα να μου λένε ότι δείχνω νέα. Δεν είμαι 25 πια, γιατί να προσπαθώ να μοιάζω 25; Έχω κάνει παιδιά, έχω μια τεράστια εμπειρία ζωής πίσω μου. Ξέρω ότι έχω γεράσει, αλλά θεωρώ ευτύχημα να μπορείς να γερνάς. Σημαίνει ότι είσαι ζωντανός», δήλωσε η Crawford.

https://www.instagram.com/p/CkgXTMFLxhY

H διάσημη Αμερικανίδα αναφέρθηκε αργότερα στην πορεία της και δήλωσε πως πολλές φορές, μπορεί να νιώθει ότι δεν έχει αυτοπεποίθηση, όμως θέλει να συνεχίσει να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για τα νέα κορίτσια που θέλουν να μπουν στον χώρο.

«Αντιμετωπίζω τον εαυτό μου σαν έναν παλαίμαχο αθλητή. Μπορεί να γνωρίζω τους κανόνες του παιχνιδιού καλύτερα από μια νεαρή κοπέλα, αλλά δεν έχω πια λαιμό 20 ετών για να το θέσω πιο απλά», εξομολογήθηκε.

https://www.instagram.com/p/CkbsC49P0Ze

Και συμπλήρωσε: «Μερικές φορές λέω από μέσα μου παράτα τα, φτάνει, αλλά μετά σκέφτομαι πως αν το κάνω αυτό, είναι σαν να λέω στις γυναίκες ότι σε κάποια ηλικία η ομορφιά λήγει και πρέπει να κάνουμε στην άκρη. Δεν θέλω να στείλω αυτό το μήνυμα».

Η Cindy Crawford στην πιο συγκινητική της στιγμή με την κόρη της Kaia Gerber στην πασαρέλα

Το luxury σπίτι στο Μαλιμπού

Το μοντέλο και ο σύζυγός της, Rande Gerber είχαν αποκτήσει ένα ονειρεμένο σπίτι στο Μαλιμπού το οποίο πούλησαν το 2018 στην τιμή των 45 εκατομμυρίων δολαρίων. Το σπίτι είχε τεθεί αρχικά προς πώληση έναντι 99 εκατομμυρίων ωστόσο το ζευγάρι δεν κατάφερε να λάβει το συγκεκριμένο ποσό.

https://www.instagram.com/p/B8-2zsmpJ8P

Χτισμένη το 1944, η luxury κατοικία των 7.450 τετραγωνικών μέτρων είχε μεταξύ άλλων 4 υπνοδωμάτια, 6 μπάνια και μοναδική θέα στον ωκεανό. Το κτήμα των 6 στρεμμάτων ήταν χωρισμένο σε δύο αγροτεμάχια: το ένα από αυτά ήταν 2,8 στρεμμάτων και το άλλο μια έκταση 3,2 στρεμμάτων που περιείχε την κύρια κατοικία.

https://www.instagram.com/p/CeuMHhNIOxv

Στο εσωτερικό, το σαλόνι, η τραπεζαρία και η κουζίνα είναι ενιαία. Το κύριο υπνοδωμάτιο διαθέτει τζάκι, δύο ιδιωτικά μπάνια και δωμάτιο-ντουλάπα. Στις παροχές του σπιτιού προστίθεται ένα γυμναστήριο με θολωτές οροφές, μια αίθουσα πολυμέσων και ένα υπνοδωμάτιο με δική του είσοδο, μπάνιο και κουζίνα.

Το διάσημο μοντέλο άνοιξε πριν λίγα χρόνια το σπίτι της στη Vogue και τόνισε πως αποτελεί τον παράδεισό της.

Πηγή κεντρικής: Cindycrawford