Η Cindy Crawford στην πιο συγκινητική της στιγμή με την κόρη της Kaia Gerber στην πασαρέλα

Κατερίνα Μπούσιου
Η Cindy Crawford στην πιο συγκινητική της στιγμή με την κόρη της Kaia Gerber στην πασαρέλα

Μαμά και κόρη ανάμεσα σε μία dream team μοντέλων στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι. 

Μπορεί να είναι και οι δύο επαγγελματίες, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι αντιμετωπίζουν την δουλειά τους στο modeling δίχως συναισθηματισμούς. Αλλά εκτός από δουλειά, αυτή η χθεσινή μέρα δεν ήταν μόνο ένα ακόμη catwalk για την Cindy Crawford και την Kaia Gerber, αλλά και μία τρυφερή συνύπαρξη μαμάς και κόρης που έφερε μετά το τέλος του fashion show στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, χαμόγελα αλλά και δάκρυα μαζί.

cindy paris2

Το απίθανο ντουέτο

Η επίδειξη του Off-White στα πλαίσια της εβδομάδας μόδας στο Παρίσι, έφερε την ένωση μαμάς και κόρης στην ίδια πασαρέλα και τους φωτογράφους σε κατάσταση συναγερμού, για να αποθανατίσουν το στιγμιότυπ. Πρώτη βγήκε η μαμά Crawford και το 56χρονο μοντέλο δεν χρειάστηκε να κάνει πολλά, για να δείξει ότι η γοητεία της και η αύρα της πάνω στην πασαρέλα είναι μοναδική. Ακολούθησε η κόρη της Kaia και οι συγκρίσεις ήταν αναπόφευκτες. Κυρίως γιατί μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό, στα χαρακτηριστικά, αλλά και στην κινησιολογία.


https://www.instagram.com/reel/CaiT3r_FRHS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η βραδιά ήταν ιδιαίτερα σημαντική καθώς το διάσημο brand της μόδας, έκανε το πρώτο του event μετά τον θάνατο του καλλιτεχνικού διευθυντή της Virgil Abloh. Και για αυτό το λόγο δεν ήταν μόνο η εμφάνιση μαμάς και κόρης που έκλεψε εντυπώσεις στην επίδειξη της κολεξιόν Φθινόπωρο - Χειμώνας 2022. Στην πασαρέλα περπάτησαν και η Νaomi Campell, η Helena Christensen, η Karlie Kloss, η Gigi Hadid αλλά και η Kendall Jenner. Κανονική δηλαδή dream team μοντέλων. Με τις παλαιότερες, η Cindy είναι κολλητή φίλη, ενώ η κόρη της έχει συνεργαστεί αρκετές φορές με τις νεότερες.



Η Crawford η οποία είχε τα γενέθλιά της πριν από τρείς ημέρες, υποκύπτοντας σε γλυκούς πειρασμούς, παρά την υγιεινή διατροφή που κάνει, έγραψε μία λέξη στον καθρέπτη του καμαρινιού της πριν ξεκινήσει το show και περιγράφει με τον καλύτερο τρόπο τον χαρακτήρα της αλλά και την σπουδαία της καριέρα. Με το κραγιόν της λοιπόν σημείωσε την λέξη «Grace» που σημαίνει χάρη ή αλλιώς κομψότητα. Το έχει και με το παραπάνω. Όπως άλλωστε και η κόρη της.


https://www.instagram.com/p/CaVA36kuBI5/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Happy birthday Cindy: To supermodel κλείνει τα 55 και την αποθεώνουμε με 15 iconic εξώφυλλα

Get fit don’t quit! Το διατροφικό πλάνο και η προπόνηση της Cindy Crawford για τέλειες αναλογίες

Η Kaia Gerber ξεπερνά σε επιτυχία ακόμη και τη διάσημη μαμά της Cindy Crawford