Pierce Brosnan: O θρυλικός 007 έγινε παππούς για 4η φορά! Η τρυφερή φωτογραφία του νεογέννητου

Τσακιρίδου Χριστίνα
Pierce Brosnan: O θρυλικός 007 έγινε παππούς για 4η φορά! Η τρυφερή φωτογραφία του νεογέννητου
Invision

O διάσημος ηθοποιός μοιράστηκε την πρώτη φωτογραφία του εγγονού του σε μια πολύ γλυκιά ανάρτηση.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει εδώ και λίγα 24ωρα ο Pierce Brosnan και η οικογένειά του. Ο δημοφιλής ηθοποιός που υποδύθηκε τον πράκτορα James Bond σε 4 ταινίες απέκτησε ένα ακόμη εγγονάκι και δεν διστάζει να δείξει τον ενθουσιασμό του για το νέο μέλος.

Ο διάσημος ηθοποιός ανακοίνωσε τη γέννηση του νεότερου εγγονιού του κάνοντας μια ανάρτηση στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Όπως ο ίδιος τόνισε ο εγγονός του, Jaxxon Elijah Brosnan, γεννήθηκε το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στις 3:06 μ.μ. Tο νεογέννητο είναι το δεύτερο παιδί του γιου του ηθοποιού και της συζύγου του, Sanja Banic.

Pierce Brosnan: Η τρυφερή ανάρτηση με αφορμή τα γενέθλια της συζύγου του Keely Shаye Smith

O Pierce Brosnan έγινε ξανά παππούς και η χαρά του δεν κρύβεται

«Να είσαι ευλογημένο αγαπημένο μου εγγονάκι. Καλώς ήρθες ! Συγχαρητήρια, αγαπημένε μου Σον, Σάνια και Μέι. Η ειρήνη να είναι μαζί σας», έγραψε ο θρυλικός 007.

https://www.instagram.com/p/ClEabRvv3FG

Ο 69χρονος έχει ακόμη δύο μεγαλύτερα εγγόνια από την αείμνηστη κόρη του Charlotte η οποία πέθανε από καρκίνο των ωοθηκών το 2013. Στο παρελθόν O Brosnan είχε μιλήσει για την υπερηφάνεια που νιώθει ως παππούς αναφέροντας: «Είμαι περήφανος παππούς τώρα. Η ζωή είναι τόσο πολύτιμη. Απολαμβάνω την υπέροχη όμορφη οικογένειά μου, τα παιδιά μου και τα εγγόνια μου».

To love story και η δημιουργία οικογένειας με την Keely Shaye Smith

Ο Pierce Brosnan γνώρισε τη Keely Shaye Smith το 1994 και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Το 1997, το ζευγάρι απόκτησε το πρώτο του παιδί, τον Dylan, και το 2001 γεννήθηκε ο δεύτερός γιος τους, Paris. Την ίδια χρονιά, μάλιστα, ο Brosnan και η Smith ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

https://www.instagram.com/p/Cg3_aPrOT9h

Τον περασμένο Αύγουστο, η σύζυγος του ηθοποιού δέχτηκε άκομψα σχόλια στα social media όταν οι χρήστες είδαν μία φωτογραφία που δημοσίευσε ο Pierce για την επέτειό τους, μιλώντας για την αλλαγή στην εμφάνισή της. Τότε, ο ηθοποιός έσπευσε να πάρει το μέρος της κάνοντας ένα συγκινητικό post.

World Premiere of

«Φίλοι τής πρότειναν χειρουργείο για να μειώσει το βάρος της, αλλά εγώ αγαπώ δυνατά κάθε καμπύλη του σώματός της. Είναι η πιο όμορφη γυναίκα στα μάτια μου. Αλλά, επίσης, επειδή έκανε τα πέντε μας παιδιά. Στο παρελθόν, την αγαπούσα για την προσωπικότητά της, όχι μόνο για την ομορφιά της και τώρα την αγαπώ ακόμα περισσότερο που είναι η μητέρα των παιδιών μου. Είμαι πολύ υπερήφανος για εκείνη και πάντα προσπαθώ να είμαι άξιος της αγάπης της», έγραψε δείχνοντας σε όλους τι σημαίνει πραγματική αγάπη.

Ο ρόλος του James Bond

Η πρώτη εμφάνιση του Brosnan ως 007 έγινε το 1995 στην ταινία «GoldenEye», η οποία σημείωσε ρεκόρ εισπράξεων στις ΗΠΑ όπως και το «Tomorrow Never Dies» το 1997. Ο Pierce Brosnan ανέδειξε την ανθρώπινη πλευρά του χαρακτήρα του Ian Fleming ωστόσο έκανε την τελευταία του εμφάνιση ως James Bond το 2002 στο «Die Another Day».

Πηγή κεντρικής: apimages.com