Το νέο project του γιου της Αγγελικής Νικολούλη & η συνεργασία του με Κορινθίου, Τζόλα, Πρεζεράκου

Μαρία Ροδίτη
Το νέο project του γιου της Αγγελικής Νικολούλη & η συνεργασία του με Κορινθίου, Τζόλα, Πρεζεράκου

Ο σκηνοθέτης γιος της Αγγελικής Νικολούλη, Κωνσταντίνος Μουσούλης, συνεργάστηκε με τη Μαρία Κορινθίου, την Ιφιγένεια Τζόλα και την Έρρικα Πρεζεράκου σε ένα συγκλονιστικό κοινωνικό project με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών.

Η Αγγελική Νικολούλη κάθε άλλο παρά περήφανη μαμά μπορεί να είναι. Κι αυτό, γιατί ο γιος της, ο σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Μουσούλης, διαπρέπει στον χώρο του και κάνει δουλειές που ξεχωρίζουν και συγκινούν. Το τελευταίο του project, μάλιστα, το οποίο είχε κοινωνικό χαρακτήρα και αφορούσε τη Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών (25 Νοεμβρίου), έγινε viral στα social media.

Ο 35χρονος Κωνσταντίνος Μουσούλης συνεργάστηκε με τη Μαρία Κορινθίου, την Ιφιγένεια Τζόλα και την Έρρικα Πρεζεράκου σε ένα κοινωνικό project, το οποίο στόχο είχε να αφυπνίσει κάθε γυναίκα που υφίσταται οποιαδήποτε μορφή βίας από τον σύντροφο/σύζυγό της και από κάθε άνδρα.

Ο γιος της Αγγελικής Νικολούλη είναι ένας γοητευτικός και ταλαντούχος σκηνοθέτης

Το project «Με βλέπεις;» και οι ιστορίες των Κορινθίου, Τζόλα, Πρεζεράκου

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, ο Διεθνής Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός Α21 σε συνεργασία με τον διακεκριμένο σεναριογράφο, σκηνοθέτη και ιδρυτή του καλλιτεχνικού διαγωνισμού αφύπνισης για την εμπορία ανθρώπων humanslavery.gr, Κωνσταντίνο Μουσούλη, δημιούργησαν μια καμπάνια ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης.

Στην καμπάνια με τον τίτλο «Με βλέπεις;» (Can you see me?) πρωταγωνιστούν η Μαρία Κορινθίου, η Έρρικα Πρεζεράκου και η Ιφιγένεια Τζόλα, οι οποίες υποδύονται πραγματικές γυναίκες που υπήρξαν θύματα εκμετάλλευσης και κατάφεραν να διασωθούν.

https://www.instagram.com/p/ClY1d0_IKAY

Η Μαρία Κορινθίου υποδύεται την Ελένη, η οποία από μικρή κακοποιούταν συστηματικά από τον πατέρα της, που στα 18 της χρόνια, την ανάγκασε να παντρευτεί. Ο σύζυγός της την εξέδιδε και την πουλούσε σε φίλους και γνωστούς του, με αντάλλαγμα χρηματικά ποσά τα οποία κρατούσε ο ίδιος. Η Μαρία, φίλη της Ελένης, ήταν εκείνη που υποψιάστηκε όσα συνέβαιναν και έκανε ανώνυμη καταγγελία στην 24ωρη τηλεφωνική γραμμή 1109.

https://www.instagram.com/p/ClbQBuasqGA

Η Ιφιγένεια Τζόλα υποδύεται την Ντορίν από τη Μολδαβία, η οποία γνώρισε τον Δημήτρη μέσω μιας εφαρμογής στο Διαδίκτυο και τον ερωτεύτηκε. Της υποσχέθηκε μια καλή και άνετη ζωή στην Ελλάδα. Η Ντόριν, όμως, κατέληξε κλειδωμένη σε ένα ερημικό σπίτι στο οποίο ο Δημήτρης την ανάγκαζε να εκδίδεται. Μετά από κάποιους μήνες, γείτονες άρχισαν να παρατηρούν τους άντρες να μπαινοβγαίνουν σε αυτό το σπίτι. Κάποιος από αυτούς κάλεσε στη Γραμμή Καταπολέμησης της Εμπορίας Ανθρώπων 1109 και ανέφερε όσα έχει δει να συμβαίνουν.

https://www.instagram.com/p/Cla6pK7MNiR

Η Έρρικα Πρεζεράκου υποδύεται την Όλγα, η οποία ήρθε από τη Ρωσία στην Ελλάδα μαζί με την κόρη της, αφού βρήκε μια αγγελία για δουλειά στο σπίτι μιας οικογένειας. Η υπόσχεση αυτή αποδείχτηκε ψευδής. Η ίδια αναγκάστηκε να εκδίδεται, ενώ η οικογένεια κρατούσε την κόρη της ως όμηρο. Ένα βράδυ ο διακινητής της μέθυσε και η ίδια μαζί με την κόρη της κατάφεραν να φύγουν από το σπίτι και να ζητήσουν βοήθεια στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα. Η γυναίκα με το παιδί της παραπέμφθηκαν στην Α21 και μέσα από τη συμμετοχή της στα προγράμματα αρωγής και προστασίας, έλαβε φροντίδα, υποστήριξη και ενδυναμώθηκε ώστε να επιστρέψει μαζί με την κόρη της με ασφάλεια πίσω στη χώρα τους όπου και ξεκίνησαν μια νέα ζωή.

Το post της Αγγελικής Νικολούλη

Η Αγγελική Νικολούλη, ως περήφανη μαμά, δεν μπορούσε παρά να καμαρώσει για τον γιο της, Κωνσταντίνο Μουσούλη, κάνοντας post με το έργο του, αλλά και σχολιάζοντας κάτω από τις δημοσιεύσεις της Μαρίας Κορινθίου, της Ιφιγένειας Τζόλα και της Έρρικας Πρεζεράκου.

https://www.instagram.com/p/CldyuSxI3Vi

Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Μουσούλης

Ο Κωνσταντίνος Μουσούλης είναι ο γιος της Αγγελικής Νικολούλη και του Γιάννη Μουσούλη. Είναι 35 χρόνων και ασχολείται με τη σκηνοθεσία. Ο δημιουργός έχει ιδρύσει, μάλιστα, δική του εταιρεία παραγωγής που ονομάζεται «Homeric Pictures» και καταπιάνεται με το management καλλιτεχνών.

Ο Κωνσταντίνος Μουσούλης σπούδασε στο Bournemouth University στη Μεγάλη Βρετανία και, αφότου αποφοίτησε, μετέβη στο Los Angeles, όπου και ίδρυσε την εταιρεία του.

«Έχω ένα υπέροχο παιδί. Τον θαυμάζω τον γιο μου. Έχει ανοίξει τον δικό του δρόμο και πετάει με τα δικά του τα φτερά. Στα παιδιά μας δίνουμε τη βάση που πρέπει να δώσουμε κι από εκεί και πέρα η ζωή τούς ανήκει. Να είμαστε από δίπλα, αλλά όχι μπροστά τους συνέχεια», είχε πει η δημοσιογράφος για τον γιο της.