Η κατάθεση ψυχής της Adele για τον χωρισμό της: «Έκανα ψυχοθεραπεία 5 φορές την ημέρα»

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η κατάθεση ψυχής της Adele για τον χωρισμό της: «Έκανα ψυχοθεραπεία 5 φορές την ημέρα»

H διάσημη τραγουδίστρια έκανε μερικές σοβαρές αποκαλύψεις για την περίοδο του χωρισμού της από τον Simon Konecki.

Άκρως αποκαλυπτική ήταν η Αdele κατά τη διάρκεια της συναυλίας της στο Las Vegas, αφού σταμάτησε να ερμηνεύει για λίγα λεπτά και μίλησε στους fans της για την δύσκολη περίοδο του διαζυγίου της από τον Simon Konecki.

Η διάσημη τραγουδίστρια και ο πρώην σύζυγός της έχουν αποκτήσει έναν 10χρονο γιο, τον Angelo Adkins, ο οποίος αποτελεί την no1 προτεραιότητα της Βρετανίδας σταρ. Όπως φαίνεται και στο βίντεο που κυκλοφόρησε στο Twitter η Αdele είπε χαρακτηριστικά στο κοινό: «Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία ξανά γιατί είχα σταματήσει για μερικά χρόνια, είχα ανάγκη να το κάνω. Πριν, όσο ξεπερνούσα το διαζύγιό μου, έκανα ουσιαστικά πέντε συνεδρίες την ημέρα».

H ερμηνεύτρια είπε με τόλμη τους θαυμαστές της ότι επισκέπτεται ξανά σύμβουλο ψυχικής υγείας με στόχο να βρει τη δική της ψυχική ηρεμία και ισορροπία.

Η 34χρονη εξήγησε ότι πλέον θέλει να εξασφαλίσει ότι θα δίνει το 100% της στις συναυλίες της: «Τώρα το κάνω γιατί θέλω να εξασφαλίσω ότι είμαι στα καλύτερά μου κάθε εβδομάδα και μπορώ να σας δώσω τα πάντα».

https://www.instagram.com/p/ClvHGHDgduq

Η διάσημη τραγουδίστρια τόνισε ότι όταν εμφανίζεται σε μεγάλες συναυλίες νιώθει φόβο και πως μιλάει διαρκώς για αυτό στις συνεδρίες της: «Είμαι πολύ συναισθηματική σε αυτές τις συναυλίες, μου αρέσει να δημιουργώ μουσική, αλλά υπάρχει κάτι στις live εμφανίσεις που με τρομοκρατεί και με γεμίζει με φόβο. Για αυτό δεν κάνω πολλές συναυλίες, το έκανα προηγουμένως για να αποδείξω ότι μπορώ να το κάνω. Αλλά η εμπειρία του να είμαι σε ένα δωμάτιο αυτού του μεγέθους, ίσως με πείσει να κάνω live για την υπόλοιπη ζωή μου», αποκάλυψε η Adele.

Και πρόσθεσε: «Πάντα ασκούσα τεράστια πίεση στον εαυτό μου ότι όλα πρέπει να είναι τέλεια. Προφανώς, αυτό το σόου έπρεπε να είναι τέλειο, γι’ αυτό και τότε το ακύρωσα. Λυπάμαι».

Η Adele τραγούδησε live μπροστά στον γιό της και ξέσπασε σε δάκρυα

H σχέση με τον Rich Paul

Τον απόλυτο έρωτα βιώνει η Adele τον τελευταίο χρόνο στο πλευρό του Rich Paul, με το ζευγάρι να φαίνεται πως διανύει μία από τις πιο ωραίες περιόδους στη ζωή του. Η τραγουδίστρια και ο manager αθλητών έκαναν το επόμενο βήμα μετακομίζοντας σε νέο σπίτι, ενώ στις αρχές Ιουλίου η Adele παραδέχθηκε ότι θα ήθελε να κάνει τα παιδιά του Rich.

«Δεν έχω ερωτευτεί ποτέ έτσι. Έχω εμμονή μαζί του. Σίγουρα θέλω περισσότερα παιδιά” είπε η Adele. Είμαι νοικοκυρά και μητριάρχης και μία σταθερή ζωή με βοηθά στη μουσική μου. Αλλά αυτήν τη στιγμή το μυαλό μου είναι επικεντρωμένο στο Vegas», δήλωσε πρόσφατα η Adele.

https://www.instagram.com/p/CiYK-FCOLJV

Μιλώντας στο podcast «Desert Island Discs» του BBC και την παρουσιάστρια Lauren Laverne, η τραγουδίστρια εξέφρασε την επιθυμία της να γίνει ξανά μητέρα, καθώς το να αποκτήσει κι άλλα παιδιά θα την κάνει ακόμη πιο ευτυχισμένη.

«Σίγουρα θα ήθελα δύο ακόμη παιδιά. Θα ήταν υπέροχο αν μπορούσαμε. Αν δεν συμβεί, έχω τον Angelo. Θέλω απλώς να είμαι ευτυχισμένη», ανέφερε η Βρετανίδα σταρ.

Πηγή κεντρικής: adele