Η Αλέκα Καμηλά και ο Πέτζα Στογιάκοβιτς γιόρτασαν τα Χριστούγεννα με το πιο cool dress code

Η Αλέκα Καμηλά και ο Πέτζα Στογιάκοβιτς γιόρτασαν τα Χριστούγεννα με το πιο cool dress code

Τα Χριστούγεννα της Αλέκας Καμηλά και του Πέτζα Στογιάκοβιτς στο υπέροχο California dreamy σπίτι τους και τα cool outfits τους.

Χριστούγεννα στην Καλιφόρνια έκαναν η Αλέκα Καμηλά και ο Πέτζα Στογιάκοβιτς. Το πρώην μοντέλο και ο πρώην μπασκετμπολίστας γιόρτασαν στο σπίτι τους στην Αμερική, εκεί όπου ζουν με τα 3 παιδιά τους. Δεν ήταν, όμως, μόνοι. Μαζί τους βρέθηκαν και αγαπημένοι φίλοι, ενώ όλοι είχαν… κοινό dress code.

Τυχαία δεν ήταν η επιλογή ρούχων, αλλά σίγουρα ήταν ό,τι έπρεπε για να φάνε όλοι μαζί και να γιορτάσουν με άνεση στο σπίτι. Χωρίς να πιέζονται από στενά και λαμπερά σύνολα.

Η Αλέκα Καμηλά γιορτάζει τα γενέθλια του γιου της και όλη η οικογένεια μοιάζει με ομάδα του NBA

Τα Χριστούγεννα της Αλέκας Καμηλά με… πιτζάμες

«Happy Holidays-Χρόνια Πολλά», έγραψε στη λεζάντα της χριστουγεννιάτικης ανάρτησής της η Αλέκα Καμηλά. Στη φωτογραφία απεικονίζονται το πρώην μοντέλο, ο σύζυγός της Πέτζα Στογιάκοβιτς, τα 3 παιδιά τους, Άντρει, Μίλα και Μαξ, και φίλοι της οικογένειας.

https://www.instagram.com/p/CmpIoKLPQKL

Όλοι, όμως, έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Ποζάρουν στον λευκό καναπέ και δίπλα από το χριστουγεννιάτικο δέντρο φορώντας τις πιτζάμες τους και όχι κάποιο κομψό και πολύ φανταχτερό outfit, όπως έχουμε συνηθίσει να φοράμε στις γιορτές. Όχι όποιες κι όποιες πιτζάμες, όμως. Το home event φαίνεται πως είχε και κοινό dress code, αφού όλοι φορούν καρό κόκκινο παντελόνι πιτζάμας με μαύρη μπλούζα με στάμπα.

Το California dreamy σπίτι που στεγάζει την οικογενειακή τους ευτυχία

H Αλέκα Καμηλά είναι ιδιαίτερα ενεργή στο Instagram και μοιράζεται καθημερινά στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους. Το πρώην μοντέλο έχει δημοσιεύσει αρκετές φωτογραφίες μέσα από το πολυτελές σπίτι τους, το οποίο διαθέτει κήπο, πισίνα και πολλές ακόμη πολυτέλειες.

https://www.instagram.com/p/B6xWIAWJFJi

Στο σαλόνι κυριαρχεί το λευκό χρώμα, με τους καναπέδες, το τζάκι και τα ξύλινα έπιπλα να πρωταγωνιστούν στον χώρο. Minimal βάζα, τηλεοράσεις και μερικοί πίνακες ζωγραφικής συνθέτουν το California dreamy σπίτι του πρώην μοντέλου.

Το ξύλινο παρκέ κάνει λίγο πιο ζεστό το σπίτι, ενώ ο κήπος με τα bamboo έπιπλα είναι ένα από τα ωραιότερα spots. Λίγο πιο πέρα βρίσκεται και η πισίνα στην οποία η οικογένεια απολαμβάνει τις βουτιές της ή κάνει ηλιοθεραπεία τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η διακόσμηση του χώρου είναι σύγχρονη με την γκαρνταρόμπα του μοντέλου να αποτελεί το όνειρο κάθε γυναίκας. Τους τοίχους κοσμούν υπέροχοι καθρέφτες στους οποίους ποζάρει συχνά η Αλέκα Καμηλά, χαρίζοντάς μας καλαίσθητες εικόνες.