Η Χριστίνα Κοντοβά το ζει στη Ζανζιβάρη αλλά η αλλαγή της μικρής Ada είναι το highlight στο ταξίδι

Η Χριστίνα Κοντοβά το ζει στη Ζανζιβάρη αλλά η αλλαγή της μικρής Ada είναι το highlight στο ταξίδι

Ταξίδι για δύο στην Αφρική. Η Χριστίνα Κοντοβά και η κόρη της, Ada, περνούν τις γιορτές των Χριστουγέννων στη μακρινή Ζανζιβάρη, με τη μικρούλα να έχει προσαρμοστεί για τα καλά στην αφρικανική κουλτούρα.

Έναν διαφορετικό προορισμό για τα φετινά Χριστούγεννα διάλεξε η Χριστίνα Κοντοβά. Η σχεδιάστρια μόδας αποφάσισε να το ζήσει… αλλιώς, είπε «όχι» στη βαρυχειμωνιά και τα χιόνια, και ταξίδεψε μέχρι τη Ζανζιβάρη. Με μαγιό και αντηλιακό στη βαλίτσα της και, βέβαια, με την καλύτερη παρέα: την κορούλα της, Ada.

Μαμά και κόρη δεν έχουν σταματήσει να ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό και να μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους τις πρωτόγνωρες εμπειρίες που ζουν και τα μέρη που γνωρίζουν στην Αφρική. Στις τελευταίες, ωστόσο, λήψεις υπάρχει μια αλλαγή. Μια αλλαγή στην εμφάνιση της Ada, η οποία φαίνεται να έχει μπει για τα καλά στην αφρικανική κουλτούρα σε αυτό το ταξίδι.

Στη ζωή της Χριστίνας Κοντοβά υπάρχει μόνο η κόρη της, Ada - Ο χωρισμός και οι αλλαγές στη ζωή της

Η αλλαγή στην εμφάνιση της μικρής Ada

Η Χριστίνα Κοντοβά με την κορούλα της περνούν τέλεια στην Αφρική, ανακαλύπτοντας το ζωικό βασίλειο της περιοχής, αλλά και τις ομορφιές του τόπου. Τροπικά μέρη που δεν είχαν την ευκαιρία ως σήμερα να επισκεφθούν και οι γιορτές των Χριστουγέννων αποδείχθηκαν η κατάλληλη εποχή για αυτήν την εμπειρία.

https://www.instagram.com/p/CmmKa8zrsVa

Αν παρατηρήσεις, ωστόσο, τις φωτογραφίες της μικρής Ada πριν φύγει για Ζανζιβάρη, αλλά και τις πρώτες μέρες στο ταξίδι της, θα δεις πως είχε πολύ κοντά και σγουρά μαλλιά. Κάτι που άλλαξε κατά την παραμονή της στην Αφρική.

Η κόρη της Χριστίνας Κοντοβά, εδώ και λίγα 24ωρα, έχει μπει για τα καλά στην αφρικανική κουλτούρα και στο στυλ τον ιθαγενών, κάνοντας τα μαλλιά της ράστα. Να δες… Η αλήθεια είναι ότι της πάει πολύ αυτό το νέο look της Ada.

Η αλλαγή στη ζωή της Χριστίνας Κοντοβά λίγο πριν το τέλος του 2022

Το ταξίδι στη Ζανζιβάρη είναι καθαρά υπόθεση μαμάς-κόρης. Η Χριστίνα Κοντοβά μπήκε στο αεροπλάνο με τη μικρή Ada για να ζήσουν αξέχαστες στιγμές και να γυρίσουν γεμάτες εμπειρίες και νέες εικόνες στην Ελλάδα. Η συγκεκριμένη απόδραση έρχεται μετά τον χωρισμό της σχεδιάστριας μόδας από τον επί 5,5 χρόνια σύντροφό της, Τζώνη Καλημέρη. Η είδηση αποκαλύφθηκε στις αρχές Δεκέμβρη από τον δημοσιογράφο Νίκο Γεωργιάδη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και σύμφωνα με τις πληροφορίες του, ο χωρισμός ήταν «βελούδινος», ενώ σύντομα ο ισχυρός άνδρας των media πρόκειται να μετακομίσει σε κοντινό διαμέρισμα, ώστε να είναι και κοντά στη μικρή Ada.

Ο Τζώνη Καλημέρης και η Χριστίνα Κοντοβά ήταν μαζί από το 2017. Το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινών γνωστών στη Μύκονο, αν και κοινωνικά γνωρίζονταν εδώ και πολλά χρόνια. Μάλιστα, ο ίδιος στήριξε όσο κανένας άλλος τη σχεδιάστρια μόδας από την πρώτη στιγμή που αποφάσισε να υιοθετήσει την Ada και ταξίδεψε αρκετές φορές μαζί της στην Ουγκάντα προκειμένου να περάσουν χρόνο προσαρμογής με τη μικρή.