Έγκλημα και τιμωρία: Η Μυρτάλη τιμωρεί τον Αλέξη για τα εγκλήματά του στη Γη της ελιάς

Κατερίνα Μπούσιου
Έγκλημα και τιμωρία: Η Μυρτάλη τιμωρεί τον Αλέξη για τα εγκλήματά του στη Γη της ελιάς

Αυτό θα είναι το τέλος του Αλέξη - Αλέξανδρου Σκουρλέτη ως ρόλος στη Γη της ελιάς. Τιμωρημένος και λυτρωμένος από τους δαίμονές του. 

Εν αναμονή πολύ σκληρών σκηνών είμαστε στη Γη της ελιάς που δεν αφορούν σε εγκλήματα αυτή τη φορά, αλλά συναισθηματικά ακραίες συνθήκες.

Η αρχή γίνεται όταν ο Αλέξης θα τολμήσει να χτυπήσει την μητέρα του Μαργαρίτα και όταν στη συνέχεια βιαιοπραγήσει στην Αθηνά. Δύο + δύο λάθη που θα του στοιχίσουν την ελευθερία του για τη συνέχεια. Και μία γνωστή μας άγνωστη, θα του κάνει τη ζωή μαρτύριο μέχρι να τον καταγγείλει κρυφά στην αστυνομία. Θα εκπλαγείς όταν σου αποκαλύψουμε πως αυτή είναι η Μυρτάλη. Γιατί σίγουρα δεν περίμενες να μεταμορφωθεί στον Ηρακλή Πουαρό της Μάνης.

Ο Αλέξης σε παροξυσμό μίσους και τα δύο μεγάλα λάθη του

Ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης, υποδύεται για δεύτερη σεζόν τον Αλέξη στη Γη της ελιάς και έχει καταφέρει να μας κάνει να τον «μισήσουμε» για την σχιζοφρενική πλευρά του ρόλου του. Κάποια στιγμή όπως συμβαίνει και στη ζωή, έτσι και στην μυθοπλασία, θα πρέπει να έρθει η κάθαρση. Ο Αλέξης θα πρέπει να τιμωρηθεί για τα εγκλήματά του. Μετρά ήδη 3 δολοφονίες σε δύο χρόνια, έχει καλύψει τα ίχνη του και κανείς δεν τον έχει υποψιαστεί.

https://www.instagram.com/p/Cb4w03FrR_r

Κανείς; Η Μυρτάλη ήδη στα προηγούμενα επεισόδια, μας έδειξε ότι ήταν σίγουρη για τις εντελώς άδικες και σκληρές πράξεις του. Κάποια στιγμή του είπε μάλιστα: «Ξέρω ότι κρύβεις μυστικά θα πρέπει κάποια στιγμή να τα αποκαλύψεις», με εκείνον να της απαντά: «Είσαι σίγουρη ότι θα τα αντέξεις;».

https://www.instagram.com/p/CmrTtNDIsWg

Η νεαρή Βρετάκου παίζει με τη φωτιά και παίζει ένα δύσκολο παιχνίδι για γερά νεύρα απέναντί του. Προσπαθεί να τον φτάσει στα όριά του, να ξαναβγάλει την διπολική του προσωπικότητα για να ομολογήσει όλους τους φόνους.

Λιάντου και Σκουρλέτης φεύγουν από τη Γη της Ελιάς με ένα γλυκόπικρο τέλος ως Μυρτάλη και Αλέξης

Θα έχεις καταλάβει ότι η Μυρτάλη είναι η μυστηριώδης γυναίκα που τον παίρνει τηλέφωνο και απειλεί να τα αποκαλύψει όλα.

Πριν η ίδια κινδυνέψει σοβαρά και πριν τον καταγγείλει γιατί θα τον καταγγείλει - ηρωίδα στο τέλος της δεύτερης σεζόν η Μυρτάλη - ο Αλέξης θα κάνει δύο μεγάλα λάθη.

Το πρώτο είναι που θα τα βάλει με την Αθηνά, θα βιαιοπραγήσει εναντίον της και θα την απειλεί διαρκώς στη συνέχεια. Εκείνη δεν θα μείνει άπραγη, θα τον έχει υπό παρακολούθηση. Το δεύτερο λάθος είναι πως θα αγνοήσει τις απειλές που του κάνει η μυστηριώδης άγνωστη γυναίκα. Νομίζοντας ότι κάποιος του κάνει φάρσα, επειδή έχει αναλάβει το μαγαζί του Χρήστου, τώρα που εκείνος είναι στη φυλακή.

Όταν πια είναι στην πιο αδύναμή του στιγμή, θα τα ομολογήσει όλα από μόνος του. Δίνοντας όμως το τελειωτικό (συναισθηματικά) χτύπημα στην Μαργαρίτα.