6 χρόνια μετά το Survivor, η Σόφη Πασχάλη παραμένει το απόλυτο κορμί- Οι #bodygoals φωτογραφίες της

6 χρόνια μετά το Survivor, η Σόφη Πασχάλη παραμένει το απόλυτο κορμί- Οι #bodygoals φωτογραφίες της

Η 45χρονη φημίζεται για τις ακομπλεξάριστες δηλώσεις της και οι πόζες της στο Instagram θα σε εμπνεύσουν να γυμναστείς. 

Η Σόφη Πασχάλη ήταν ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πρόσωπα που συμμετείχαν στο Survivor 2017. Το όνομά της είχε ακουστεί έντονα φέτος για το Survivor All Star ωστόσο η ίδια έβαλε οριστικό τέλος στις φήμες δηλώνοντας: «Σε αυτή την χρονική στιγμή όχι, δεν μου είχε γίνει πρόταση για το Survivor All Star. To Survivor είναι κάτι το οποίο το αγάπησα πάρα πολύ, αλλά δεν θα μπορούσα να ξαναπάω», τόνισε η Σόφη Πασχάλη στην εκπομπή, «Ποιος είναι Πρωινιάτικα».

Για τις αμοιβές του Survivor και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η γνωστή ανέφερε με ειλικρίνεια: «Δεν ήταν τόσο απλόχερα σε εμάς τα ποσά, δεν ήταν άσχημα, αλλά δεν ήταν απλόχερα».

Και πρόσθεσε: «Εγώ αυτό που έχω ακόμα προσωπικά είναι παλινδρόμηση, δηλαδή δεν μπορώ να φάω συγκεκριμένα φαγητά, αυτό μου έμεινε και το παντρεύτηκα».

Η 45χρονη γυμνάστρια έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στην Αθήνα, σπούδασε στη Γερμανική Ακαδημία και αργότερα δημοσιογραφία σε ιδιωτική σχολή. Η αγάπη της για το fitness ήταν εμφανής από νεαρή ηλικία και η ενασχόλησή της με το καλλιτεχνικό πατινάζ την έχρισε πρωταθλήτρια.

https://www.instagram.com/p/CdAfaj1IYS0

Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν το 1999 στο Νew Channel ως παρουσιάστρια της εκπομπής «Ό,τι παίζει». Στη συνέχεια έκανε μεταγραφή στο κανάλι «Tempo». To 2009 εμφανιζόταν κάθε Τετάρτη και Παρασκευή στην εκπομπή των Χαριτάτου- Καραμέρου «7-11 Μαζί» στον ΑΝΤ1, άλλα και στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στο Epsilon.

«Την λέω την ηλικία μου, είμαι 45, έχω σκεφτεί να ξαναπαντρευτώ, ξεκινάω να σκέφτομαι και το ενδεχόμενο της οικογένειας, μέχρι τώρα δεν το σκεφτόμουν», δήλωσε η Σόφη Πασχάλη στην πρωινή εκπομπή του Open.

Ο Βασάλος μιλάει για θέατρο του παραλόγου που παίζουν Μπόγδανος και Γκότσης στο Survivor All Star

https://www.instagram.com/p/ChZcRBKo5-9

Τα διατροφικά μυστικά της

Στο προσωπικό της blog στο fthis.gr η γνωστή γυμνάστρια είχε αποκαλύψει τα μυστικά της διατροφής της.

«Οι διατροφικές μου συνήθειες συμπεριλαμβάνουν δυο φορές την εβδομάδα κόκκινο κρέας. Κατά προτίμηση ψαρονέφρι ή μοσχαρίσιο φιλέτο. Το συνδυάζω με σαλάτα εποχής. Αποφεύγω ποσότητες στη σαλάτα, γιατί εμένα προσωπικά τα λαχανικά σε ποσότητα με πρήζουν. Επίσης δυο φορές την εβδομάδα επιλέγω μπιφτέκια κοτόπουλου ή γαλοπούλας. Η διατροφή παίζει τεράστιο ρόλο στη ζωή μου. Κάποια περίοδο δοκίμασα να σταματήσω τη χρήση του κόκκινου κρέατος. Οφείλω να σου πω, ότι παρά τα υποκατάστατα που μου είχαν δώσει, δεν είχα, ούτε την ίδια αντοχή, ούτε την ίδια καλή διάθεση. Οι εξετάσεις μου, δε, όσον αφορά στο σίδηρο και τη φεριτίνη ήταν στα πιο χαμηλά τους επίπεδα. Το κρέας είναι απαραίτητο και αναντικατάστατο. Απλά πρέπει να καταναλώνεται με μέτρο. Όπως επίσης να γνωρίζουμε από που ψωνίζουμε. Εγώ είμαι πολύ τυχερή, που έχω κοντά μου, το πλέον έμπιστο κρεοπωλείο για την ποιότητα του και έτσι απολαμβάνω πολύ συχνά τα αγαπημένα μου μπιφτέκια γαλοπούλας, τα οποία είναι χειροποίητα και το μόνο που χρειάζεται να κάνω είναι να τα βάλω, στο τηγάνι, χωρίς λάδι, (αυτό εννοείτε) και να τα απολαύσω».

https://www.instagram.com/p/CY1EjRFI4qv

Οι ασκήσεις στις οποίες ορκίζεται και μπορείς κι εσύ να κάνεις για να αποκτήσεις #bikinibody

Η πρώην παίχτρια του Survivor έχει δικό της κανάλι στο Youtube και μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δείχνει στους followers της ασκήσεις για καλλίγραμμο σώμα χωρίς ιδιαίτερο κόπο.

Πηγή κεντρικής: sofipasxali

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες φωτογραφίες της Σόφης Πασχάλη.