Η Κατερίνα Καινούργιου έκοψε τα μαλλιά της αλλά όλα δείχνουν ότι η αλλαγή θα είναι προσωρινή

Η Κατερίνα Καινούργιου έκοψε τα μαλλιά της αλλά όλα δείχνουν ότι η αλλαγή θα είναι προσωρινή

Με νέο look εμφανίστηκε στον αέρα της εκπομπής της η Κατερίνα Καινούργιου και μας θύμισε εποχές 2018.

Αν έχεις παρακολουθήσει την Κατερίνα Καινούργιου στην τηλεοπτική της πορεία, θα θυμάσαι ότι ήταν σπάνιες οι φορές που την είδαμε με κοντά μαλλιά. Η παρουσιάστρια της εκπομπής Super Katerina λατρεύει τα μακριά μαλλιά, τα οποία της επιτρέπουν να κάνει διάφορα χτενίσματα – από κότσους και αλογοουρές μέχρι εντυπωσιακά half ups με αξεσουάρ.

Πού και πού, όμως, μέσα στα χρόνια έχει δοκιμάσει να αφαιρέσει μήκος στα μαλλιά, υιοθετώντας συνήθως ένα μακρύ, συμμετρικό καρέ. Το οποίο, βέβαια, δεν κρατά για καιρό, παρά μόνο για λίγους μήνες. Και κάτι μας λέει ότι αυτό θα συμβεί και τώρα, που η Κατερίνα άλλαξε hair look.

Lifestyle και Τέμπη δεν πάνε μαζί - Φαίη Σκορδά και Κατερίνα Καινούργιου απαντούν στην κριτική

Το νέο κούρεμα της Κατερίνας Καινούργιου

Με ένα post στο Instagram το βράδυ της Δευτέρας (13/3) η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε στους fans της το νέο κούρεμα που έκανε. «Well, well. Hair we are….” 💇‍♀️#newhairdontcare ✌🏻 Ευχαριστώ Αγγελικούλα μου ♥️ @studio_di_capelli για την αλλαγή 🙏🏻(νομίζω τη χρειαζόμουν…) Τι λέτε για μια αλλαγή κορίτσια μου ? Εδώ… στον παράδεισο των μαλλιών και των χρωμάτων…», έγραψε στο post της η παρουσιάστρια του ALPHA δείχνοντας ότι αφαίρεσε μήκος από τα μαλλιά, υιοθετώντας ένα κούρεμα που φτάνει λίγο πάνω από το στήθος.

Την αλλαγή στο look της ανέφερε και το πρωί στην εκπομπή που παρουσιάζει λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κουρεύτηκα κιόλας… Δεν τα πήρα πολύ παιδιά, ήταν κάτω από το στήθος… Τα έκοψα».

Άραγε θα κρατήσει αυτό το look η 37χρονη παρουσιάστρια ή σε 2-3 μήνες θα εμφανιστεί και πάλι με μακριά μαλλιά; Γιατί η αλήθεια είναι ότι λατρεύει το μάκρος και παρόλο που και στο παρελθόν έχει κόψει ακόμα και σε μακρύ καρέ τα μαλλιά της, έχει πολύ γρήγορα επιστρέψει στο αρχικό look.

Εσύ θυμάσαι τα προηγούμενα κοντά κουρέματα της Κατερίνας Καινούργιου;

Τον Σεπτέμβριο του 2018 και λίγο πριν την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν, είδαμε για πρώτη φορά την Κατερίνα Καινούργιου να λέει «αντίο» στα μακριά μαλλιά της και να υιοθετεί ένα μακρύ καρέ. «Λοιπόν ... πώς σας φαίνεται; Το τόλμησα ! ✌🏻 #newseason #newhaircut #newme @manoshautecoiffure #mhc
Περιμένω τα σχόλιά σας ...😘», είχε γράψει τότε στην ανάρτησή της η Κατερίνα Καινούργιου.

septemvrios_2018_katken.jpg
https://www.instagram.com/p/BnrTGB2jwxj

Μερικούς μήνες κράτησε αυτή η αλλαγή και στα μέσα της τηλεοπτικής σεζόν η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε στα μακριά μαλλιά της. Το 2019, ωστόσο, η 37χρονη παρουσιάστρια έκανε ξανά μακρύ καρέ, που έφτανε πάνω από το στήθος, μετά από λίγους μήνες τα έκανε και πάλι μακριά και το 2020 έκοψε για ακόμη μία φορά τα μαλλιά της.