Τα σχόλια του Joshua Jackson για την απιστία και το γιατί έκανε οικογένεια τα λες και υποτιμητικά

Τα σχόλια του Joshua Jackson για την απιστία και το γιατί έκανε οικογένεια τα λες και υποτιμητικά

«Πίστευα πως δεν θα παντρευόμουν ποτέ. Το θέμα είναι να συναντήσεις το κατάλληλο άτομο, την κατάλληλη στιγμή, έχει να κάνει με την ηλικία», είπε ο Jackson χαρακτηριστικά.

Ο πάλαι ποτέ αγαπημένος κάθε έφηβου κοριτσιού, το κακό παιδί στο Dawson’s Creek, ο 44χρονος σήμερα Joshua Jackson μίλησε στους Times για τον ρόλο του συζύγου και πατέρα που ανέλαβε όταν το 2018 άλλαξε όλες τις απόψεις του για τον γάμο και την απόκτηση παιδιών.

Ο Jackson αποφάσισε το 2018, να γίνει από αμετανόητος εργένης, ένας πιστός σύντροφος και πατέρας, μετά από πρόταση γάμου που του έκανε η 36χρονη αγαπημένη του Jodie Turner Smith.

Ο ηθοποιός εξήγησε στη συνέντευξή του πως το timing ήταν εκείνο που βοήθησε τον δεσμό αυτό να ανθίσει, τονίζοντας πως αν γνώριζε τη Jodie νωρίτερα θα μιλούσαμε απλά για μια παθιασμένη σύντομη σχέση:

https://www.instagram.com/p/CdHKjR4uSmy

«Πίστευα πως δεν θα παντρευόμουν ποτέ. Το θέμα είναι να συναντήσεις το κατάλληλο άτομο, την κατάλληλη στιγμή, έχει να κάνει με την ηλικία», είπε ο Jackson και μίλησε και για την απιστία κάπως περίεργα:

«Είμαστε ενήλικες, κανείς δεν θέλει να τον απατήσουν και για να υπάρξει επανασύνδεση χρειάζεται προσπάθεια μετά, αλλά πιστεύω πως μπορείς να συγχωρήσεις μια απιστία. Η απιστία δεν έχει να κάνει με τον σύντροφό μας αλλά με τον ίδιο τον άνθρωπο που απιστεί. Δεν έχει να κάνει μόνο με το σεξ, υπάρχει μια πιο βαθιά εξαπάτηση».

https://www.instagram.com/p/Cix8UWev2O5

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2018 μέσω κοινών φίλων σε ένα φιλανθρωπικό event στο Los Angeles με τη Jodie να βρίσκει αιτίες για να βρίσκεται στην ίδια πόλη με τον Joshua και τελικά να είναι εκείνη που του έκανε πρόταση γάμου σε διακοπές στη Nicaragua.

Τον Δεκέμβριο του 2019 πηγή του περιβάλλοντος του ζευγαριού επιβεβαίωσε τον γάμο και έπειτα ήρθε το παιδί:

«Έξι μήνες μετά την πρόταση, ήταν έγκυος και τώρα έχουμε αυτό το πανέμορφο μωρό που είναι η ενσάρκωση της αγάπης, δεν μπορώ να κοιτάζω το μωρό μας και να μην αγαπάω τη γυναίκα μου. Η πατρότητα με άλλαξε με κάθε πιθανό τρόπο», είπε ο Jackson για την τρίχρονη κόρη του.

Tον Σεπτέμβριο του 2022 ο Jackson και η σύζυγός της είχαν σταματήσει να ακολουθούν ο ένας τον άλλο και οι φήμες περί χωρισμού και απιστίας οργίασαν.

Joshua Jackson- Jodie Turner Smith: Σταμάτησαν να ακολουθούν ο ένας τον άλλο στο Instagram

Η πρώτη πάντως και πιο γνωστή σχέση του Jackson, ήταν εκείνη με την Diane Kruger με την οποία ήταν ζευγάρι για δέκα χρόνια. Μιλώντας για τον χωρισμό τους το 2018, η Kruger είχε υποστηρίξει ότι το να χωρίσει από τη σχέση αυτή ήταν απελευθερωτικό.

https://www.instagram.com/p/CfBmi-DLD01

Η Diane είχε υποστηρίξει πως ήθελε στη δεκαετία των 30 να γίνει μαμά, τα δέκα χρόνια δηλαδή που ήταν ζευγάρι με τον Jackson αλλά ο σύντροφός της δεν ήθελε να προχωρήσουν τη σχέση τους.

Η Κruger γνώρισε τον σημερινό σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της το 2018 και την ίδια χρονιά απέκτησαν την κόρη τους Nova.