Joshua Jackson- Jodie Turner Smith: Σταμάτησαν να ακολουθούν ο ένας τον άλλο στο Instagram

Πατούλια Κατερίνα
Joshua Jackson- Jodie Turner Smith: Σταμάτησαν να ακολουθούν ο ένας τον άλλο στο Instagram
AP

To unfollow προκάλεσε απορίες για τη σχέση του ζευγαριού αυτή τη στιγμή παρότι οι κοινές φωτογραφίες τους υπάρχουν.

Tι ακριβώς συμβαίνει στο σπιτικό του Joshua Jackson, του γόη του Hollywood και του Dawson’S Creek που όλες ερωτευτήκαμε στη δεκαετία του 90;

Ο ηθοποιός και η σύζυγός του Jodie Turner Smith, φέρονται να μην ακολουθούν πια ο ένας τον άλλο στο Instagram παρότι μόλις χτες δημοσίευσαν ένα εμπορικό ποστ μαζί. Σύμφωνα με την Page Six, όλα ξεκίνησαν από ένα tweet που επέμενε πως κάτι περίεργο συμβαίνει στη σχέση του ζευγαριού και αναρωτιόνταν:

To Τweet που προκάλεσε ταραχή

«Γιατί ο Joshua Jackson και η σύζυγός του σταμάτησαν να ακολουθούν ο ένας τον άλλο στο Instagram»;

Πάντως, παρά το unfollow, ο Jackson είχε μιλήσει για την υπέροχη σύζυγό του, όπως την αποκάλεσε σε συνέντευξή του που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022.

«Είναι αδιαμφησβήτητα μία από τις ομορφότερες γυναίκες του πλανήτη και πάντα τα σπάει στο κόκκινο χαλί, είναι ένα αληθινό θαύμα, αλλά θα σας πω πως δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να ξυπνάς το πρωί, να ανοίγεις τα μάτια σου και να βλέπεις το πρόσωπό της».

https://www.instagram.com/p/Cix8UWev2O5

Για την ιστορία, τον Ιούλιο του 2021, το μοντέλο είχε αποκαλύψει πως ήταν εκείνη που έκανε πρόταση γάμου στον ηθοποιό ενώ οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2019 και απέκτησαν την κόρη του Janie τον Απρίλιο του 2020.

Η κριτική που είχε δεχτεί το μοντέλο για την πρόταση γάμου, είχε κάνει τον ηθοποιό να πάρει θέση τονίζοντας:

«Κατά λάθος έριξα στα όρνια τη γυναίκα μου, γιατί η ιστορία ειπώθηκε γρήγορα και δεν έδωσε το πλήρες πλαίσιο. Οπότε ναι, ήμασταν στη Νικαράγουα μία πανέμορφη νύχτα υπό το φως της σελήνης, δεν θα μπορούσε να είναι πιο ρομαντικά. Και ναι, η γυναίκα μου μού έκανε πρόταση και ναι, δέχτηκα, αλλά αυτό που δεν είπα σε εκείνη τη συνέντευξη ήταν ότι υπήρξε ένας όρος, ο οποίος σχετίζεται με το ότι είμαι ακόμα αρκετά παλιομοδίτης ώστε να πω, δέχομαι, αλλά πρέπει να μου δώσεις την ευκαιρία να το κάνω κι εγώ.

Έχει έναν βιολογικό πατέρα και έναν πατριό, που είναι ο άνθρωπος που τη μεγάλωσε. Είπα, πρέπει να μου δώσεις την ευκαιρία να ζητήσω και από τους δυο άντρες το χέρι σου. Και μετά, Θα ήθελα την ευκαιρία να σου ξανακάνω πρόταση και να το κάνω με τον παλιομοδίτικο τρόπο γονατισμένος. Οπότε έτσι τελείωσε η ιστορία πραγματικά. Για όποιον φρίκαρε επειδή μία γυναίκα διεκδίκησε τον χώρο της, σκάστε. Θεέ μου, δεν θα πίστευες τα πράγματα που ο κόσμος γράφει στο Instagram της γυναίκας μου. Το έκανε. Είπα ναι.

Είμαστε χαρούμενοι. Αυτό είναι. Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να ξέρετε. Όλο αυτό ήταν πραγματικά εκπαιδευτικό για εμένα ως λευκό άντρα, ειλικρινά. Ο τρόπος που οι άνθρωποι πάνε στα σχόλια και η αγνωμοσύνη και η ασχήμια που έρχεται προς το μέρος της είναι πραγματικά σοκαριστικά».

Η πρώτη πάντως και πιο γνωστή σχέση του Jackson, ήταν εκείνη με την Diane Kruger με την οποία ήταν ζευγάρι για δέκα χρόνια. Μιλώντας για τον χωρισμό τους το 2018, η Kruger είχε υποστηρίξει ότι το να χωρίσει από τη σχέση αυτή ήταν απελευθερωτικό.