Jennifer Aniston- Justin Theroux: Η κίνηση που έκανε όλους να μιλούν για επανασύνδεση

Jennifer Aniston- Justin Theroux: Η κίνηση που έκανε όλους να μιλούν για επανασύνδεση

Το πρώην ζευγάρι εντοπίστηκε μαζί στη Νέα Υόρκη και «έβαλε φωτιά» στις φήμες που τους θέλουν να είναι ξανά μαζί.

Η Jennifer Aniston έχει απασχολήσει έντονα τον Τύπο με την προσωπική της ζωή και έχει συνδεθεί ερωτικά με αρκετά μεγάλα ονόματα του Hollywood. To τελευταίο διάστημα φήμες τη θέλουν να είναι ξανά μαζί με τον Brad Pitt ωστόσο όλα δείχνουν πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Πριν λίγα 24ωρα η Daily Mail μοιράστηκε μια σειρά φωτογραφιών από δείπνο της ηθοποιού σε γνωστό εστιατόριο της Νέας Υόρκης μαζί με τον πρώην σύζυγό της, Justin Theroux και τους φίλους τους Jason Bateman και Amanda Anka.

Aniston και Theroux ξανά μαζί;

O φωτογραφικός φακός εντόπισε την 54χρονη Aniston να φεύγει με ένα λουλούδι στο χέρι, που θα μπορούσε να είναι δώρο από τον 51χρονο πρώην σύζυγό της μιας και οι δυο τους αποχαιρετίστηκαν με μια τρυφερή αγκαλιά.

Η διάσημη ηθοποιός έφθασε στο εστιατόριο μόνη της και λίγο αργότερα ο Theroux κάθισε απέναντί της. Φεύγοντας από το δείπνο, η Χολυγουντιανή σταρ έδειχνε ιδιαίτερα ευδιάθετη καθώς κρατούσε ένα κόκκινο τριαντάφυλλο και την ομπρέλα της.

H Reese Witherspoon έγινε 47 και η Jennifer Aniston της ευχήθηκε όπως μόνο εκείνη ξέρει

To love story της Jennifer Aniston με τον Justin Theroux

Η Jennifer Aniston και ο Justin Theroux γνωρίστηκαν το 2007 στο σετ της ταινίας «Tropic Thunder» αλλά άρχισαν να εμφανίζονται επίσημα ως ζευγάρι το 2011 μετά την ταινία «Wanderlust». Ο Theroux της έκανε πρόταση γάμου το 2012 στα 41α γενέθλιά της και τρία χρόνια μετά αποφάσισαν να παντρευτούν στο σπίτι τους στο Bel Air. Τελικά οι δύο ηθοποιοί χώρισαν το 2018 κρατώντας άριστες σχέσεις.

Όποτε έχει κληθεί κάποιος από τους δύο να μιλήσει για τον άλλον, έχει να πει μόνο τα καλύτερα. Μάλιστα, έναν χρόνο μετά τον χωρισμό τους, ο Theroux έκανε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram για να ευχηθεί στην πρώην του, με έναν τρόπο που δύσκολα φαντάζεσαι να το κάνει κάποιος πρώην.

https://www.instagram.com/p/BtwZtGxl6IU

Πηγή κεντρικής: apimages.com