Ο Νίκος Τράκας είναι ο silver νικητής του MasterChef και τώρα αρχίζει η μεγάλη μάχη μέχρι τον τελικό

Κατερίνα Μπούσιου
Ο Νίκος Τράκας είναι ο silver νικητής του MasterChef και τώρα αρχίζει η μεγάλη μάχη μέχρι τον τελικό

Η σημερινή νίκη των Μπλε και η επικράτηση στο silver award του Νίκου Τράκα, αλλάζει τα δεδομένα του MasterChef με τον ανταγωνισμό να μεγαλώνει ακόμη περισσότερο. 

Από την Πρωτομαγιά και έπειτα, θα βιώσουμε τον τελευταίο μήνα προβολής του MasterChef με τα επεισόδια που θα έχουν και το μεγαλύτερο τηλεοπτικό ενδιαφέρον. Μέχρι να μάθουμε ποιος ή ποια θα είναι η νικήτρια του έβδομου κύκλου.

Το Silver Award των 10 χιλιάδων ευρώ είναι ένα κομβικό σημείο. Η μπλε ομάδα με αρχηγό τον Νίκο Τράκα θα επικρατήσει, αλλά θα επικρατήσει και ο ίδιος στη συνέχεια στην δεύτερη δοκιμασία και θα κερδίσει το ποσό. Αυτή όμως η νίκη θα «ξυπνήσει» τον ανταγωνισμό και θα αλλάξει τα δεδομένα. Θα δούμε στην συνέχεια πως και γιατί θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και ποια φαβορί έχουν ελπίδες να προχωρήσουν και ποια θα βρεθούν εκτός.

Το μεγάλο ξεκαθάρισμα

Στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef είδαμε την πρώτη φάση του Silver Award που χαρίζει δέκα χιλιάδες ευρώ σε έναν νικητή.

Κάποιοι παίκτες αρχικά μπερδεύτηκαν και θεώρησαν πως το ποσό θα μοιραστεί εξίσου στους παίκτες της νικήτριας ομάδας. Αλλά ένας θα είναι ο νικητής, όπως θα δούμε και σήμερα.

https://www.instagram.com/p/CrjMJM-oYwK

Από τα χθεσινά σχόλια που έκαναν οι τρεις κριτές, καταλάβαμε πως είναι μπερδεμένοι ως προς την αξιολόγηση, γιατί αναγνώρισαν αστοχίες και στις δύο ομάδες. Η δοκιμασία του τοίχου είναι πάντα δύσκολη ως προς την συννενόηση και το τελικό αποτέλεσμα των πιάτων, το οποίο θα πρέπει να έχει ομοιότητες.

«Ήρθε η ώρα να φύγει»: Οι φανς του MasterChef δεν γελάνε και δεν αντέχουν πια τον Θοδωρή

Όπως ήδη σε έχουμε ενημερώσει, η μπλε ομάδα έχει το προβάδισμα και θα πάρει τη νίκη. Όταν ανακοινωθεί και η τελική βαθμολογία θα μπούμε στην δεύτερη φάση της διαδικασίας που θα φέρει δύο μονομάχους για να διεκδικήσουν το ποσό των δέκα χιλιάδων ευρώ. Ο Νίκος Τράκας θα είναι ο τυχερός και θα είναι η 3η φορά που κερδίσει έπαθλο, αντιγράφοντας το γλυκό του διεθνούς φήμης pastry chef Αντόνιο Μπατσούρ.

https://www.instagram.com/p/CkG80FGMdbi

Η επικράτηση των μπλε με αρκετά φαβορί στην ομάδα και για τον τελικό (Μπέη, Αλέξανδρος, Άγγελος, Ηλίας) θα δημιουργήσει στη συνέχεια αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Ο ανταγωνισμός θα μεγαλώσει μεταξύ των παλαιών παικτών και θα έχουμε «ξεκαθαρίσματα» και αποχωρήσεις των νεότερων. Αναμενόμενο καθώς δεν θα μπορέσουν να ανταποκριθούν στις προκλήσεις και δεν έχουν και την ανάλογη εμπειρία για να το κάνουν.

https://www.instagram.com/p/CrjINIYopLV

Ο Θοδωρής, ο Δημήτρης Πολιτάκης και ο Μότο Μότο (Nίκος Κοντός) θα αποχωρήσουν πριν φτάσουν στην τελική εξάδα. Αλλά μαζί τους θα φύγουν και δύο μεγάλα φαβορί.

Stay tuned.