Η KatKen είναι το πιο stylish κορίτσι του Μάη! 10 looks της «Super Kατερίνα» που όλες θα θέλαμε

Η KatKen είναι το πιο stylish κορίτσι του Μάη! 10 looks της «Super Kατερίνα» που όλες θα θέλαμε

Η Κατερίνα Καινούργιου γιορτάζει σήμερα τα γενέθλιά της και εμείς θυμηθήκαμε τα ωραιότερα looks που φόρεσε τους προηγούμενους μήνες όπως μόνο εκείνη ξέρει.

Εορταστικό είναι σήμερα το κλίμα στο σπίτι της Κατερίνας Καινούργιου αφού γιορτάζει τα 38α γενέθλιά της. Η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης είναι γεννημένη ανήμερα της Πρωτομαγιάς και αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι αφού καθημερινά φέρνει την άνοιξη στις οθόνες μας με τις θηλυκές και κομψές εμφανίσεις της στο τηλεοπτικό πλατό.

Η «KatKen» είναι αναμφίβολα μια από τις πιο chic Ελληνίδες celebrities και αυτό οφείλεται στις επιλογές που κάνει πάντα με την βοήθεια της στυλίστριάς της, Γεωργίας Παντελέ. Οι δύο γυναίκες είναι στενές φίλες και έχουν αναπτύξει μια σχέση ζωής, με το πάθος τους για τη μόδα να τις φέρνει καθημερινά ολοένα και πιο κοντά.

Η Κατερίνα Καινούργιου αλά Carrie Bradshaw στους δρόμους της Νέας Υόρκης – Το σχόλιο για νέο έρωτα

10 φορές που η KatKen φόρεσε χρωματιστά looks και παρέδωσε μαθήματα στυλ

Η οικοδέσποινα του «Super Katerina» εμφανίζεται συχνά στο πλατό με μονοχρωματικά looks σε έντονο χρώμα (κόκκινο, ροζ, πορτοκαλί, πράσινο κ.ά) τα οποία της ταιριάζουν πολύ και τονίζουν την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Στην gallery που ακολουθεί θα βρεις 10 από τα ωραιότερα looks της.

To υπέροχο σπίτι της και το restart

Η «Katken» μετακόμισε πριν ένα χρόνο σε νέο σπίτι στο κέντρο της Αθήνας, γεγονός που την χαροποίησε ιδιαίτερα. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μας έχει δείξει αρκετές γωνιές του χώρου της, ο οποίος έχει boho chic επιρροές.

Για τη νέα αυτή αρχή η 38χρονη αποκάλυψε μέσα από τη εκπομπή της: «Δεν ξέρω αν σας το είπα, αλλά μετακομίζω. Ειλικρινά το χρειαζόμουνα. Το χρειαζόμουνα και για την ψυχολογία μου πάρα πολύ. Τώρα στο ωραίο μου καινούργιο σπίτι έχει ένα πολύ ωραίο και φωτεινό μπαλκόνι και έχει και ωραία θέα. Βλέπεις στο κέντρο της Αθήνας. Το σπίτι που είμαι τώρα είναι πιο σκοτεινό και βλέπεις δρόμο και το κενό».

Η παρουσιάστρια δέχθηκε ένα υπέροχο δώρο για τον χώρο της από μια ζωγράφο-θαυμάστριά της, το οποίο λάτρεψε.

katken4.jpg

Όπως η ίδια αποκάλυψε μέσα από τα Instagram-stories της, η φωτογραφία για τη νέα σεζόν της εκπομπής της έγινε πορτρέτο, με το αποτέλεσμα να είναι άκρως εντυπωσιακό.

katken8.jpg

Το νέο διαμέρισμα της Κατερίνας Καινούργιου βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας και η παρουσιάστρια το διακόσμησε με πολύ αγάπη και μεράκι, επιλέγοντας ένα-ένα τα έπιπλα και τα διακοσμητικά, με το αποτέλεσμα να είναι αντάξιο των προσδοκιών της.

katken1.webp

Ο μεγάλος επιβλητικός καθρέφτης, το ψάθινο καλάθι και τα pampas grass (που είναι η απόλυτη τάση deco φέτος) δίνουν boho vibes στον χώρο και αποτελούν αγαπημένο spot της KatKen για φωτογραφίες.

https://www.instagram.com/p/CokQQFloYOB

Tο βεστιάριο της Κατερίνας Καινούργιου είναι ό,τι ονειρεύεται κάθε γυναίκα και στεγάζει τα αμέτρητα ρούχα, τσάντες και παπούτσια της παρουσιάστριας.

Το ξύλινο πάτωμα και τα λευκά ράφια δίνουν μια Pinterest αισθητική σε ένα από τα πιο αξιοζήλευτα δωμάτια του σπιτιού. Εξίσου εντυπωσιακό είναι και το υπνοδωμάτιο της παρουσιάστριας με το μπεζ, το καφέ, και το ροζ να κυριαρχούν.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερα πλάνα από το σπίτι της παρουσιάστριας.

Πηγή κεντρικής: katken85