«Πολύ μεγάλη για τον Leo DiCaprio» είπαν στην 38χρονη Κατερίνα Καινούργιου & αντέδρασε όπως έπρεπε

«Πολύ μεγάλη για τον Leo DiCaprio» είπαν στην 38χρονη Κατερίνα Καινούργιου & αντέδρασε όπως έπρεπε
Instagram

Στα ροζ και με πανύψηλα παπούτσια εμφανίστηκε η Κατερίνα αποδεικνύοντας (ξανά) πόσο cool είναι. 

«Πολύ μεγάλη για τον Leo DiCaprio», έγραψαν στη ροζ τούρτα που ετοίμασαν στην Κατερίνα Καινούργιου οι συνεργάτες της με αφορμή τα γενέθλιά της. Η χιουμοριστική έκπληξη, έκανε φυσικά την KatKen85 να ...κλάψει από τα γέλια όπως μαρτυρά και το emoji που τοποθέτησε στην ανάρτησή της.

Η αλλαγή στα μαλλιά της Κατερίνας Καινούργιου είναι το απόλυτο old-time classic trend

342023151_265841979212478_6922622894217087197_n.jpg

Η παρουσιάστρια, που έχει αποδείξει πολλές φορές πόσο χιούμορ διαθέτει, γίνεται σήμερα (1/5) 38 ετών και βρίσκεται κυριολεκτικά στην καλύτερη φάση της ζωής της προκειμένου να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα. Μπορεί να είναι ...μεγάλη για τον Leonardo που χωρίζει τις συντρόφους του όταν γίνουν 25, αλλά η Κατερίνα είναι ένα νέο κορίτσι με όλη τη ζωή μπροστά της.

Η KatKen είναι το πιο stylish κορίτσι του Μάη! 10 looks της «Super Kατερίνα» που όλες θα θέλαμε

Για την περίσταση, το κορίτσι του Μάη επέλεξε ένα mini barbiecore στενό φόρεμα το οποίο και συνδύασε με ασορτί χρωματικά σκουλαρίκια. Το look ολοκλήρωσε με πανύψηλα ασημί πέδιλα ενώ όπως είδαμε και σε σχετικές αναρτήσεις, όλο το concept της εκπομπής ανήμερα της Πρωτομαγιάς είναι ροζ.

Ευχάριστη έκπληξη, ήταν οι ευχές διάσημων προσώπων, που ευχήθηκαν στην Κατερίνα με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο. Σταματίνα Τσιμτσιλή, Ναταλία Γερμανού, Παύλος Σταματόπουλος, Νίκος Οικονομόπουλος και πολλοί άλλοι μοιράστηκαν δημόσια κάποια τρυφερά λόγια την Κατερίνα.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε ότι και για εκείνη η Πρωτομαγιά είναι μία πολύ σημαντική μέρα καθώς πριν από δέκα χρόνια έγινε για πρώτη φορά μανούλα φέρνοντας στον κόσμο την κόρη της, Νάγια.

«Έχετε το ίδιο ζώδιο και τον ίδιο ωροσκόπο», είπε η Σταματίνα στην Κατερίνα και ακολούθησε διάλογος με θέμα το προξενιό με έναν νεαρό και πολλά υποσχόμενο δικηγόρο που θέλει να κάνει οικογένεια.