Τον «Μη Μπάρτζη» βέλτιστον στο Survivοr: Υποψήφιοι Αγόρου - Μαρτίκας και το Twitter απορεί

Τον «Μη Μπάρτζη» βέλτιστον στο Survivοr: Υποψήφιοι Αγόρου - Μαρτίκας και το Twitter απορεί

Επέστρεψε ο Μπάρτζης από το Λονδίνο; Το κοινό στο Twitter απορεί με τη σιωπή του παίκτη του Survivor All Star.

Τι απέγινε ο Νίκος Μπάρτζης μετά το μεγάλο ξενύχτι στο Λονδίνο; To κοινό του Survivor All Star, απορεί για τη δεύτερη σερί ημέρα ξαφνική σιωπή του Νίκου Μπάρτζη.

Δύο οι υποψήφιοι: Αγόρου και Μαρτίκας

Στον αγώνα οι Κόκκινοι επέστρεψαν επιτέλους στις νίκες και στο συμβούλιο του νησιού αφού ασχοληθήκαμε λίγο ακόμα με την υποψηφιότητα Χανταμπάκη, ήρθε η ώρα της ψηφοφορίας.

Αρχικά είδαμε το όνομα του Ασημακόπουλου και της Ρίας αλλά τελικά οι δύο παίκτες που έλαβαν από τρεις ψήφους ο καθένας ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας και ο Νίκος Αγόρου.

Το καλό το δέκα για τον Μαρτίκα:

Για δέκατη φορά είναι υποψήφιος ο Σπύρος Μαρτίκας ο οποίος και νίκες φέρνει και συνεχίζει να αποτελεί την πρώτη επιλογή των συμπαικτών του. Ο Μαρτίκας φέρεται έτοιμος για μια ακόμα ψηφοφορία και φιλοδοξεί το Κερατσίνι να τον κρατήσει στο παιχνίδι:

«Απορώ κι εγώ γιατί να ψηφιστώ. Νίκες φέρνω, η παρέα μου περνάει καλά μαζί μου. Τι άλλο να κάνω; Σπαθιά να καταπιώ; Δεν ξέρω πώς δικαιολογήθηκαν οι τρεις ψήφοι μου. Εγώ δεν μπορώ να τους δικαιολογήσω και πιστεύω ούτε και ο κόσμος, ο οποίος θα δώσει τη δική του απάντηση», είπε ο φαρμακοποιός χαρακτηριστικά.

«Αποδέχομαι την υποψηφιότητά μου, ο καθένας ψηφίζει όπως θέλει. Εγώ ξέρω ποιος είμαι και ο κόσμος ξέρει αν τα πηγαίνω καλά. Εκείνος θα μας κρατήσει και εκείνος θα μας διώξει. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους συμπαίκτες μου», τόνισε ο έτερος υποψήφιος Νικόλας Αγόρου.

Το μυστήριο γύρω από τον Νίκο Μπάρτζη:

Και μπορεί να μην βγήκε υποψήφιος αυτή τη φορά ο Νίκος Μπάρτζης, όμως το κοινό στο Twitter- κι εμείς - πραγματικά απορούμε με τη σιωπή του Μπάρτζη σε δύο επεισόδια.

Το κοινό απορεί:

Α. Αν ο Μπάρτζης παρέμεινε στο Λονδίνο μετά το έπαθλο.

Β. Αν έχει συνέλεθει από το ξενύχτι στο Λονδίνο.

Γ. Αν έμαθε στο Λονδίνο τι λέει το Twitter για τον ίδιο.

Δ. Αν η παραγωγή του παιχνιδιού προστατεύει τον Νίκο Μπάρτζη στη δεδομένη φάση.

Οι fans του Μπάρτζη πάντως συμφωνούν πως το «Μη Μπάρτζη» βέλτιστο αυτή τη στιγμή στο Survivor και όσο ο αγρότης δεν βγαίνει υποψήφιος προς αποχώρηση, προχωράει ολοταχώς προς τα ατομικά αγωνίσματα και γιατί όχι σε μια θέση στον τελικό στο Γαλάτσι.

Είναι ο Μπάρτζης ο ίδιος παίκτης του Survivor 2021; Ένα twitter είπε την αλήθεια και για τον Μαρτίκα