Είναι ο Μπάρτζης ο ίδιος παίκτης του Survivor 2021; Ένα twitter είπε την αλήθεια και για τον Μαρτίκα

Είναι ο Μπάρτζης ο ίδιος παίκτης του Survivor 2021; Ένα twitter είπε την αλήθεια και για τον Μαρτίκα

«Ο Μαρτίκας και ο Μπάρτζης είναι οι δυο όψεις τους ίδιου νομίσματος. Μέτριοι αγωνιστικά με την ίδια τακτική αποδόμησης των δυνατών αγωνιστικά παικτών. Απλώς ο ένας χρησιμοποιεί πιο καλά την ελληνική γλώσσα και ο άλλος ποντάρει στο προφίλ του λαϊκού αγωνιστή», τόνισε χαρακτηριστικά ένας fan του Twitter.

Αν είχε τίτλο το χτεσινό επεισόδιο του Survivor All Star, το πρώτο μετά τη διακοπή για το Πάσχα, θα ήταν «Μπάρτζης vs Μαρτίκας και οι Μπλε ψηφίζουν Νίκο».

To συμβούλιο βρήκε τους Μπλε να χάνουν την ασυλία, ενώ απομένει μόνο μία ακόμα για την εβδομάδα αυτή και ακολουθεί ένας έκτακτος αγώνας ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία, όπως αναικοίνωσε ο Γιώργος Λιανός.

Οι Μπλε κατά του Μπάρτζη και η Σταυρούλα νιώθει μια μαυρίλα στην τοποθεσία Άγιος Δομίνικος

Η ομάδα των Μπλε αποφάσισε να ψηφίσει καθαρά με βάση την κακή του συμπεριφορά τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος κατηγορήθηκε μεταξύ άλλων πως έχει κάνει ακόμα και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή να νιώθει πως δεν αξίζει πια ως παίκτρια. Η ίδια η Σταυρούλα με δάκρυα στα μάτια έσπευσε να πει:

«Νιώθω μια μαυρίλα, είμαι πιεσμένη και αισθάνομαι διαρκώς άγχος για τις επιδόσεις μου. Πρέπει να ξανασκληρύνω και να ξανασκεφτώ ότι δεν χρειάζομαι κανέναν. Γιατί εδώ μόνοι μας είμαστε ο καθένας. Δεν πρέπει να δίνω αυτή τη χαρά σε κανέναν να με βλέπει έτσι».

Μπάρτζης vs Μαρτίκας:

Το συμβούλιο του νησιού, το πρώτο μετά το Πάσχα, απασχόλησε η συμπεριφορά του Νίκου Μπάρτζη και η λεκτική διαμάχη ανάμεσα στον Νίκο και τον Σπύρο, ανάγκασε τον Μπάρτζη να αναφερθεί πολλές φορές στο Survivor 2021.

«Μιλάω, αυτά που λέω και βλέπω ενοχλούν... Γενικά κάποιους παίκτες τους ενοχλεί γιατί θεωρούν πως είναι οι καλύτεροι όλων και δεν βάζουν μπροστά την ομάδα, καλώς που ψηφίστηκα, ο κόσμος θα κρίνει. Σίγουρα έχει παίξει μαγείρεμα, έχουμε παίξει μια φορά το παιχνίδι, εδώ είναι η δεύτερη», είπε ο Νίκος Μπάρτζης με τον Μάριο να προσπαθεί να του εξηγήσει γιατί πραγματικά ψηφίστηκε:

«Βλέπω ότι ο Νίκος ενοχλεί κάποιους, ψηφίστηκε η συμπεριφορά του Νίκου, στο πώς μιλάει, στις βρισιές που έχει πει on και off camera. Ψηφίστηκε για τη συμπεριφορά αυτή, γιατί δεν ακούει, γιατί μιλάει άσχημα».

Όσο για τον Σπύρο Μαρτίκα, που πέρασε αρκετούς μήνες στο ξεκίνημα του Survivor All Star με τον Μπάρτζη να είναι δεξί του χέρι, έσπευσε να κατηγορήσει τον Νίκο σχεδφόν για τα πάντα:

«Η απαξίωση της Σταυρούλας δεν είναι τυχαία. Έχουνε απαξιωθεί πολλές γυναίκες όμως εδώ μέσα. Η Σταυρούλα είναι μια σίγουρη παίκτρια, έχει νικήσει υπερπαίκτες και δεν την έχω ξαναδεί έτσι.

Ο Νίκος με απείλησε ότι αν διαφωνήσω ξανά μαζί του θα μου δείξει. Ο Νίκος απαξιώνει καλούς παίκτες για να προχωρήσει στο παιχνίδι. Το παίζει θύμα και το παιδί του λαού αλλά ταυτόχρονα έχει υποτιμήσει συμπαίκτες του.

Ο στόχος είναι εκ του πονηρού και απαξιώνει κάθε παίκτη, όπως έκανε με τη Σταυρούλα που ξέσπασε. Το έχει περάσει σε πολλούς παίκτες για να περάσει το σκοπό του.

Σκέφτεσαι πώς θα θίξεις αξιοπρέπειες και θα προσβάλεις ανθρώπους. Η στάση σου είναι άκρως παμπόνηρη, είσαι ένας πανούργος παίκτης, ο οποίος προχωρά εξευτελίζοντας κάθε δυνατό παίκτη. Δεν έχεις σύμμαχο για τις πράξεις σου. Δεν συμμερίζεται κανένας το στόχο σου. Σκεφτείτε πού έχει επιτεθεί», είπε χαρακτηριστικά ο Μαρτίκας, ο οποίος αποκάλυψε πως ήταν ψέμα η εκδοχή του Μπάρτζη για το ότι είδε τον Μάριο μαζί με την Ελευθερία σε τρυφερά τετ-α-τετ. Όπως ήταν φυσικό, η αποκάλυψη αυτή του Μαρτίκα, έκανε την Ελευθερίου που βρίσκεται πια εκτός παιχνιδιού να αντιδράσει με ένα story.

elle.jpg

Η Ελευθερίου πάντως, έσπευσε -αναπάντεχα- να στηρίξει τον Μπάρτζη, τον παίκτη που και η Ελένη Χαμπέρη στην αποχώρησή της τόνισε πως θα ήθελε να τον δει νικητή.

Έξαλλος ο Μπάρτζης:

«Σπύρο σε αφήνω να μιλήσεις και να εκτεθείς. Από τότε που έφυγε ο Στάθης Σχίζας, δεν μιλάω καν με τον Σπύρο. Ο Στάθης, από τότε που εμπιστεύτηκε κάποια μυστικά στον Σπύρο κι εκείνος πήγε και έβγαλε τελάλι, τα είπε όλα στην Ελευθερίου. Σπύρο, εσύ τα φτιάχνεις όλα στο παιχνίδι με τη μεγάλη σου κουτάλα», είπε χαρακτηριστικά ο Μπάρτζης και φρόντισε να αναφερθεί στο Survivor 2021 τονίζοντας:

«Έχω αποδείξει και το 2021, όταν έφυγα μόνος μου, έχω πετάξει ατομικές ασυλίες από τα χέρια μου και μπορούν να το επιβεβαιώσουν όλοι από το 2021. Πώς γίνεται μόνος μου να στήνω τα πάντα»;

Μπόγδανος κατά Μπάρτζη:

Ο Ηλίας που υπήρξε καλός φίλος με τον Νίκο εκτός παιχνιοδιού όταν ο Μπάρτζης σταμάτησε να κάνει παρέα με τον κολλητό του το 2021 James Καφετζή, τόνισε χαρακτηριστικά:

https://www.instagram.com/p/CrJ0OhwMdto

«Σε μια ομάδα πρέπει να ξέρουμε να φερόμαστε. Δεν μπορώ να μην κοιτάξω την ομάδα, έχει να κάνει με θέμα συμπεριφοράς.

Ο Νίκος είναι ο άνθρωπος που εδώ μέσα με ξέρει περισσότερο απ’ όλους. Δεν μου αρέσει που ένα παιχνίδι μπαίνει πάνω από μία φιλία Απογοητεύομαι γιατί δεν είναι αυτός που ξέρω. Το παιχνίδι τον έχει καταπιεί.

Ότι και να πει δεν θα τον βγάλω στη σέντρα με άσχημο τρόπο. Από την αρχή του παιχνιδιού δεν ήθελες να τα πούμε, ήσουν πάντα ψυχρός», είπε ο Μπόγδανος, με τον Μπάρτζη να τον κατηγορεί πως ενώ του έλεγε να μην κάνει παρέα με τον Σπύρο Μαρτίκα, είναι αυτός εντέλει που κάνει πλέον παρέα με τον 45χρονο φαρμακοποιό.

«Εγώ αυτός είμαι. Είτε ο κολλητός μου έχει άδικο θα του το πω. Δεν θα πατήσω επί πτωμάτων. Δεν θα γλείψω, βλέπω κινήσεις για το συμφέρον. Κανένας δεν είναι σταθερός και γι’ αυτό φταίω εγώ», δήλωσε από την πλευρά του ο Νίκος Μπάρτζης.

Είναι ο Μπάρτζης ο ίδιος παίκτης του Survivor 2021;

O ίδιος ο Μπάρτζης υποστηρίζει πως είναι και ακολουθεί την ίδια ακριβώς στρατηγική απομόνωσης που είχε και το 2021 με τον James Καφετζή στο πλευρό του. Δεν είναι όμως ο ίδιος παίκτης αλλά ούτε το Survivor All Star, είναι το ίδιο παιχνίδι.

Το 2021, ο Μπάρτζης υπήρξε το alterego του James, κι όταν ο Καφετζής αποφάσισε να αποχωρήσει μετά την παράταση του παιχνιδιού και τον Ιούλιο, ο Νίκος βρέθηκε μόνος και τραυματίας με την προοπτική πια να βγαίνει διαρκώς υποψήφιος προς αποχώρηση από την ομάδα του. Τότε, ο Μπάρτζης αποφάσισε να αποχωρήσει, γιατί ούτε από ριάλιτι ήξερε, ούτε έλεγε όσα έβλεπε.

Το 2023 ο Μπάρτζης δεν είναι ίδιος παίκτης. Το 2023, οΝίκος και δεν έχει κανένα σύμμαχο και δεν χρειάζεται κανέναν σύμμαχο, πλην του Ατζούν. Ο Νίκος γνωρίζει καλά πως ακόμα και ο Γιώργος Ασημακόπουλος με τον οποίο πορεύεται αγωνιστικά προς το παρόν, θα μπορούσε να γυρίσει την μπιφτέκα, ακριβώς όπως συνέβη και με τον Μαρτίκα και με τον Μπόγδανο.

«Ο Μαρτίκας και ο Μπάρτζης είναι οι δυο όψεις τους ίδιου νομίσματος. Μέτριοι αγωνιστικά με την ίδια τακτική αποδόμησης των δυνατών αγωνιστικά παικτών. Απλώς ο ένας χρησιμοποιεί πιο καλά την ελληνική γλώσσα και ο άλλος ποντάρει στο προφίλ του λαϊκού αγωνιστή», τόνισε χαρακτηριστικά ένας fan του Twitter και φαίνεται να έχει δίκιο.

Από τηλεοπτικής πλευράς πάντως, ο Ατζούν δεν θα χαρεί ιδιαίτερα αν δει να αποχωρεί ένας από τους παίκτες που έχουν βοηθήσει στο έπακρο το ριάλιτι του Survivor All Star.

Ήταν ο Νίκος αυτός που οδήγησε την Ασημίνα και τη Δαλάκα στην αποχώρηση, ήταν ο Νίκος αυτός που είδε τον Μάριο κοντά στην Ελευθερίου, ήταν ο Νίκος αυτός που ήρθε κοντά με τον Στάθη προτού ο Σχίζας αποχωρήσει οικειοθελώς. Κι αν ο Μαρτίκας ήταν λίγο πιο πονηρός Survivor, θα γινόταν ο νέος James Καφετζής στο πλευρό του Μπάρτζη και θα έφταναν μέχρι και τον τελικό στο Γαλάτσι.

Twitter στηρίζει Μπάρτζη

Πάντως, αυτή η συσπείρωση των παικτών της Μπλε ομάδας κατά του Μπάρτζη, φαίνεται να κάνει το κοινό να τον στηρίζει και αν δεν πάρει την απόφαση να φύγει ξανά οικειοθελώς όπως το 2021, ο Μπάρτζης μπορεί να φτάσει και μέχρι το τέλος του Survivor.

Καραγκούνιας, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, Μαρτίκας και Μπάρτζης είναι οι τέσσερις μέχρι στιγμής υποψήφιοι προς αποχώρηση και όλοι περιμένουν να δουν ποιος θα είναι ο πέμπτος παίκτης που θα βρεθεί στον τάκο από τον σημερινό αγώνα ασυλίας.

Ο Μπάρτζης είναι υποψήφιος προς αποχώρηση επειδή αυτό που βλέπει... λέει