Η Σελένη, το φαβορί του My Style Rocks, «ετοίμασε» τον γάμο της και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ταυτίστηκε

Γεωργία Βλαχοπούλου
Η Σελένη, το φαβορί του My Style Rocks, «ετοίμασε» τον γάμο της και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ταυτίστηκε

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ακούγοντας το concept της παίκτριας του My Style Rocks αλλά και τις προτάσεις γάμου που δέχτηκε «έριξε» την δική της σπόντα στον σύντροφό της

Στο επεισόδιο του My Style Rocks της Πέμπτης ένα από τα concept που παρουσιάστηκε στους κριτές και τις παίκτριες ήταν αυτό της Σελένης Φωτιάδη, η οποία αποτελεί ένα από τα φαβορί του διαγωνισμού. Η παίκτρια του διαγωνισμού επέλεξε να φορέσει ένα ανοιξιάτικο σύνολο σε πορτοκαλί αποχρώσεις για να πάει μαζί με τον σύντροφό της να δει τον χώρο που θα κάνουν το τραπέζι του υποτιθέμενου γάμου τους.

Η σπόντα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Την ώρα που η παίκτρια του My Style Rocks στάθηκε μπροστά στους κριτές για να δεχτεί τα σχόλιά τους και την βαθμολογία της, το ένα έφερε το άλλο και ξαφνικά άρχισε να μιλάει για τις φορές που έχει δεχθεί η ίδια κάποια πρόταση γάμου. Και μάλιστα δεν ήταν λίγες αυτές οι φορές αφού, όπως ανέφερε, έχει δεχθεί ήδη 4 φορές πρόταση γάμου χωρίς ωστόσο να πει το μεγάλο «ναι» σε κάποια.

Ο λόγος, όπως εξήγησε, σύμφωνα με την ίδια, για τις τόσες φορές που έχει δεχθεί πρόταση γάμου είναι το γεγονός πως η ίδια «δεν ενδιαφέρεται πολύ γι' αυτά» οπότε συμβαίνει το αντίθετο.

Εκεί ήταν που πήρε τον λόγο η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία είπε χαρακτηριστικά εκφράζοντας το παράπονό της:

«Ούτε εγώ ενδιαφέρομαι Σελένη μου αλλά δεν μου έχει γίνει καμία πρόταση. Κι εγώ την άνετη κάνω κάθε μέρα, τι να κάνω» ,

ενώ πρόσθεσε σε περίπτωση που της γίνει τελικά η πρόταση: «Α! Εγώ δεν ξέρω τι θα πω...Βλέπουμε».

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, βέβαια δεν άφησε την ατάκα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου ασχολίαστη, και τόνισε πως «αυτό πρέπει να το ακούσει αυτός που πρέπει».

Χειροκροτάμε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου που «μπήκε» στο φόρεμα που έχει από 23 ετών

Ο «νέος» αλλά «παλιός» σύντροφος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

Είναι πλέον γνωστή η σχέση που έχει εδώ και αρκετό καιρό η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με τον Γιάννη Καραβασάνη. Παρ' όλα αυτά η σχέση μαζί του δεν είναι καινούργια αφού οι δυο τους υπήρξαν πριν χρόνια παντρεμένοι.

Όπως είχε εκμυστηρευτεί η ίδια σε συνέντευξή της στην Φαίη Σκορδά λίγο πριν φύγει για τα γυρίσματα του «Love Island», ήταν μαζί με τον Γιάννη Καραβασάνη για επτά χρόνια ενώ ο χωρισμός τους δεν ήταν άσχημος.

«Μας έφαγε η φαγούρα τότε και τώρα μας πέρασε μάλλον. Είναι αρχιτέκτονας. Τώρα δεν είμαστε παντρεμένοι… Τυχαία συνέβη. Πέσαμε ο ένας πάνω στον άλλον τυχαία στον δρόμο στην Αθήνα. Είμαι πάρα πολύ καλά. Είναι λίγο Love Island η ιστορία. Δεν περίμενα ότι θα είμαστε πάλι μαζί. Δεν είχαμε χωρίσει άσχημα. Ένα κλάμα το είχαμε ρίξει τότε, δεν μας πέρασε και στο ντούκου τότε ο χωρισμός. Τώρα είμαστε ξανά μαζί. Είμαι πολύ χαρούμενη. Τώρα που ξαναβρεθήκαμε εγώ φεύγω πάλι στο εξωτερικό. Δεν με θέλει» ,

είχε πει χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Το μοναδικό post με τον Γιάννη Καραβασάνη

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Γιάννης Καραβασάνης κρατούν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την σχέση τους, αφού δεν έχουν δημοσιεύσει κοινές τους φωτογραφίες στα social media τους.

Το μοναδικό post που υπήρξε με δική τους φωτογραφία ήταν η φωτογραφία που δημοσίευσε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο προφίλ της στο Instagram, τον Οκτώβριο του 2022, όταν απάντησε σε ερώτηση ενός follower της μετά από ένα Q&A για το πώς είναι η επανασύνδεση με έναν πρώην.

Screenshot-(32).png

Στην φωτογραφία που δημοσίευσε η ίδια έδωσε την απάντησή της, αφού έδειχνε πολύ ευτυχισμένη, ωστόσο όπως τόνισε ο σύντροφός της δεν θέλει να αναρτά κοινές τους φωτογραφίες. Επομένως, η δημοσίευση αυτή θα ήταν το κοινό μυστικό της με τους διαιδκτυακούς της φίλους.