«Φίλη από τα παλιά» πήγε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού με ίδια μαλλιά και τα είδαμε διπλά

«Φίλη από τα παλιά» πήγε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού με ίδια μαλλιά και τα είδαμε διπλά

Το δώρο της πολιτικού στη Ναταλία την οποία γνωρίζει από παιδική ηλικία, το δώρο, και τί αποκάλυψε η «φίλη από τα παλιά» για την παρουσιάστρια. 

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα Δε Γίνεται» βρέθηκε η υποψήφια με τη Ν.Δ. Άννα Ροκοφύλλου η οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο debate ενώ αποκάλυψε γιατί έφυγε από το ΠΑΣΟΚ και πήγε στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στο beauty σκέλος των δύο γυναικών που γνωρίζονται από παιδική ηλικία

Όπως είδαμε, η Άννα Ροκοφύλλου απέναντι από τη Ναταλία Γερμανού -μια γυναίκα που γνωρίζει από πέντε ετών, έμοιαζε σαν να αποτελεί καθρέφτη των μαλλιών της. Οι δυο τους, παρόλο που δεν παρουσιάζουν πολλά κοινά χαρακτηριστικά στην εξωτερική εμφάνιση, έχουν ολόιδια απόχρωση μαλλιών, ενώ επέλεξαν και παρόμοιο χτένισμα.

Η κομψή και μοντέρνα μαμά της Ναταλίας Γερμανού και το «ευχαριστώ» στον άντρα που την λάτρεψε

Ο λόγος για το χαρακτηριστικό πια bronde της παρουσιάστριας, που ξεκινά με πιο σκούρα βάση και ξανοίγει σταδιακά προς το μήκος, με το αποτέλεσμα να θυμίζει εκείνες της φυσικές ανταύγειες που σχηματίζει ο ήλιος στα μαλλιά μας.

https://www.instagram.com/p/Cr9TM8WssNd

Η ιδανική επιλογή για όσες θέλουν φωτεινό αποτέλεσμα χωρίς να δεσμεύονται με τη μηνιαία ανανέωση ρίζας, αποτελεί την πιο σύγχρονη εκδοχή του γνωστού σε όλους μας ombre. Ακόμη, και οι δύο κυρίες είχαν σήμερα Σάββατο (13/5) χτενισμένα τα μαλλιά τους σε ανέμελους κυματισμούς, χαρίζοντας μια πιο παιχνιδιάρικη νότα στα κατά τα άλλα επίσημα office looks τους.

Πρώτο γύρισμα για το Secret Song με νέο look για τη Ναταλία Γερμανού

Να αναφέρουμε ξανά πως οι δύο γυναίκες γνωρίζονται από πολύ μικρή ηλικία και έχουν έναν χρόνο διαφορά. Μάλιστα, η πολιτικός αποκάλυψε για τη «φίλη από τα παλιά Ναταλία» πως λάτρευε τον Jim Morrison κι έτσι της έκανε δώρο ένα βιβλίο με τον πασίγνωστο μουσικό που άφησε τεράστιο αποτύπωμα και που πέρασε στην ιστορία και ως μέλος του «club 27» καθώς έφυγε από τη ζωή σε αυτή τη νεαρή ηλικία -όπως -δυστυχώς- και άλλα σπουδαία ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.