Όλα του διαζυγίου δύσκολα για τον Kevin Costner & την Christine Baumgartner: Η άρνησή της να φύγει

Όλα του διαζυγίου δύσκολα για τον Kevin Costner & την Christine Baumgartner: Η άρνησή της να φύγει
AP

O Kevin Costner πληρώνει όσο όσο για να απομακρύνει την πρώην σύζυγό του από το σπίτι τους αλλά εκείνη αρνείται να φύγει.

Παρά τις επίμονες προσπάθειες που έκαναν για να σώσουν τον γάμο τους, ο Kevin Costner και η Christine Baumgartner είναι σήμερα δύο ξένοι. Το πρώην ζευγάρι πήρε την απόφαση να χωρίσει μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας, και όλα δείχνουν πως μετά την αίτηση διαζυγίου ζουν σαν εχθροί μέσα στο ίδιο σπίτι.

Η άρνηση της Christine Baumgartner να φύγει από το σπίτι τους

Σύμφωνα με την DailyMail, ο σταρ της μεγάλης οθόνης κατέθεσε μήνυση κατά της εν διαστάσει συζύγου του, καθώς η ίδια αρνείται να εγκαταλείψει το σπίτι τους.

Ο διάσημος ηθοποιός υποστηρίζει πως η Baumgartner είχε προθεσμία 30 ημερών 9από την ημέρα της αίτησης διαζυγίου) για να μετακομίσει από το σπίτι που του ανήκει σύμφωνα με τους όρους του προγαμιαίου τους συμβολαίου.

Η 49χρονη παραμένει μέχρι και σήμερα στο σπίτι και δημοσιεύματα αναφέρουν πως προσπαθεί να πείσει τον ηθοποιό να καλύψει διάφορες οικονομικές απαιτήσεις της.

«Ο Costner συνεισφέρει ως μέρος των υποχρεώσεων διατροφής των τριών παιδιών τους 30.000 δολάρια το μήνα για ένα ενοικιαζόμενο σπίτι και είναι πρόθυμος να προκαταβάλει άλλες 10.000 δολάρια για τα έξοδα μετακόμισης της Baumgartner», αναφέρεται στα δημοσιεύματα.

Δεν είναι μόνο το διαζύγιο Costner- Baumgartner: 5 ζευγάρια που χώρισαν μετά από πολλά χρόνια

Δικαστικά έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφέρουν πως ο Costner έχει ήδη δώσει στην Baumgartner 1,45 εκατομμύριο δολάρια σύμφωνα με τους όρους του προγαμιαίου συμβολαίου, επισημαίνοντας ότι με αυτά τα χρήματα, η ίδια είναι εξασφαλισμένη και μπορεί να βρει άλλο σπίτι να μείνει.

H ανακοίνωση του διαζυγίου

Μέχρι πριν λίγους μήνες τίποτα δεν φανέρωνε πως οι ηθοποιοί αντιμετώπιζαν σοβαρή κρίση στο γάμο τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ η 49χρονη κατέθεσε αίτηση διαζυγίου επικαλούμενη ασυμβίβαστες διαφορές, ζητώντας από κοινού την επιμέλεια των τριών παιδιών τους.

«Με μεγάλη λύπη, συνέβησαν περιστάσεις πέρα από τον έλεγχό του, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα ο κύριος Costner να πρέπει να συμμετάσχει σε μια διαδικασία λύσης του γάμου. Ζητάμε να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή του ίδιου, της Christine και των παιδιών τους, καθώς περνούν αυτή τη δύσκολη στιγμή και θέλουν να την περάσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας», δήλωσε εκπρόσωπος του ηθοποιού.

Σε συνέντευξή του τον περασμένο Νοέμβριο, ο 68χρονος είχε δηλώσει στο People: «Η γυναίκα μου κάνει πράγματα που απλά με μαγεύουν. Απλά βοηθάει. Το σπίτι είναι πιο όμορφο εξαιτίας της. Όλα είναι πιο ζεστά εξαιτίας της. Υπάρχουν αυτά τα μικρά πράγματα που κάνει και νομίζω ότι είναι η δύναμη της αγάπης, αλλά και ότι κάνει το σπίτι της έτσι».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2004 και έχει αποκτήσει τρία παιδιά: τον 15χρονο Cayden, τον 14χρονο Hayes και την 12χρονη Grace. Ο Costner έχει επίσης τέσσερα μεγαλύτερα παιδιά από προηγούμενες σχέσεις, τις κόρες Annie και Lily και τους γιους Joe και Liam, τα τρία από τον πρώτο του γάμο με την ηθοποιό Cindy Silva, ο οποίος έληξε το 1994 και ένα από τη σχέση του με την ηθοποιό Bridget Rooney.

Πηγή κεντρικής: apimages.com