O Bruce Willis δέχθηκε το ωραιότερο δώρο για την Ημέρα του Πατέρα από τις γυναίκες της ζωής του

O Bruce Willis δέχθηκε το ωραιότερο δώρο για την Ημέρα του Πατέρα από τις γυναίκες της ζωής του

Ο Bruce Willis έχει δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια με την Emma Heming. Οι αναρτήσεις της συζύγου του και το τρυφερό μήνυμα της Demi Moore.

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ζει εδώ και λίγους μήνες ο Bruce Willis o oποίος έχει διαγνωσθεί με αφασία και μετωποκροταφική άνοια. Ο Χολυγουντιανός σταρ αποσύρθηκε από την υποκριτική και προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή του όσο πιο ήρεμα γίνεται ενώ παράλληλα δίνει τη δική του μάχη με την άνοια, έχοντας διαρκώς στο πλευρό του την σύζυγο και τα παιδιά του.

Παγκόσμια συγκίνηση έχει προκαλέσει το γεγονός ότι η υγεία του ηθοποιού έχει επιδεινωθεί αρκετά από τότε που έγινε ευρέως γνωστή η ασθένειά του και πλέον αντιμετωπίζει επιβράδυνση της κίνησης, δυσκαμψία, προβλήματα ισορροπίας και αλλαγές στη συμπεριφορά.

Τα γενέθλια της Εmma Heming και η γλυκιά αφιέρωση

Η χθεσινή ημέρα ήταν πολύ ιδιαίτερη για την οικογένεια του 68χρονου αφού γιόρτασαν την Ημέρα του Πατέρα και τα γενέθλια της συζύγου του, Emma Heming.

willis2.webp

H εορτάζουσα δημοσίευσε δύο πολύ όμορφα στιγμιότυπα στα οποία βλέπουμε το ερωτευμένο ζευγάρι αγκαλιά και τον ηθοποιό να φιλά τρυφερά την κόρη τους στο μέτωπο. Ο Bruce Willis έχει περιορίσει σημαντικά τις δημόσιες εμφανίσεις του λόγω της ασθένειάς του και πλέον βλέπουμε σπάνια νέες του φωτογραφίες.

https://www.instagram.com/p/CtohytCrXpU/

«Η Ημέρα του Πατέρα είναι μια στιγμή που μπορώ να σκεφτώ τη βαθιά εκτίμηση και τον σεβασμό που τρέφω για τον Μπρους, καθώς τον βλέπω να είναι πατέρας των μικρών μας παιδιών. Μπορεί να μην είναι συμβατικό, αλλά αυτό που τους διδάσκει θα διαρκέσει πολλές γενιές. Αγάπη χωρίς όρους, καλοσύνη, δύναμη, συμπόνια, υπομονή, γενναιοδωρία, ανθεκτικότητα. Ευτυχισμένη Ημέρα του Πατέρα στον καλύτερο μπαμπά που ξέρω, ο οποίος θα είναι για πάντα το δώρο που συνεχίζει να δίνει στην οικογένειά μας», έγραψε η σύζυγος του ηθοποιού στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η γλυκιά κίνηση της 9χρονης κόρης του Bruce Willis συγκίνησε τη μαμά της και όλο το ίντερνετ

Η τρυφερή ανάρτηση της Demi Moore

Μπορεί ο γάμος τους να τελείωσε επίσημα το 2000 και ο ηθοποιός να έχει δημιουργήσει οικογένεια με την Emma Heming, ωστόσο εκείνος και η Demi Moore διατηρούν άριστες σχέσεις και συχνά περνούν τις γιορτές και άλλες σημαντικές περιστάσεις μαζί.

«Ακόμα αγαπώ την Demi. Είμαστε πολύ κοντά. Έχουμε τρία παιδιά τα οποία θα συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε μαζί και μάλλον είμαστε τόσο κοντά όσο ποτέ. Συνειδητοποιούμε ότι έχουμε μια δια βίου δέσμευση για τα παιδιά μας. Η φιλία μας συνεχίζεται. Ο θεσμός του γάμου έχει μπει στην άκρη», έχει δηλώσει ο Willis για την πρώην σύζυγό του.

Πριν λίγες ώρες, ανήμερα της Ημέρας του Πατέρα η Demi Moore δημοσίευσε στο Instagram μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του πρώην συζύγου της μαζί με τις κόρες τους. Στο τρυφερό στιγμιότυπο βλέπουμε τον Bruce Willis να κρατά στην αγκαλιά του τις μικρές Rumer, Tallulah και Scout και όλοι μαζί να βγάζουν τη γλώσσα τους έξω.

https://www.instagram.com/p/Ctok7YeOghg/

«Θα σου είμαι για πάντα ευγνώμων που μου έδωσες αυτά τα τρία όμορφα κορίτσια. Αγαπάμε τον κοριτσομπαμπά μας. Ευτυχισμένη Ημέρα του Πατέρα!», έγραψε η Moore στη λεζάντα της ανάρτησής της.

moore1.jpg

Λίγο αργότερα η ηθοποιός πόσταρε και ένα Instagram-story με throwback οικογενειακές φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει με τον πρώην σύζυγό της και τις κόρες τους.

Ο μεγάλος έρωτας της Demi Moore και του Bruce Willis

Η Demi Moore έβγαινε με τον Emilio Estevez το 1986 ωστόσο διέκοψαν τον αρραβώνα τους και χώρισαν. Λίγο αργότερα γνώρισε τον Bruce Willis με τον οποίο ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα παντρεύτηκε το 1987 στο Las Vegas.

https://www.instagram.com/p/CbTtEmgs4uy/

Η σχέση τους άρχισε να κλονίζεται αφού απέκτησαν το πρώτο τους παιδί και η Demi Moore αποφάσισε να επιστρέψει στην υποκριτική ενώ ο Βruce την ήθελε στο σπίτι μαζί με τα παιδιά τους. Στη συνέχεια, το τρίτο παιδί έκανε τη σχέση πιο δυνατή μέχρι που η Demi έμαθε ότι η μητέρα της πέθαινε. Το ζευγάρι πήρε τότε την απόφαση να τα παρατήσει και να δώσει τέλος στο γάμο του.

Πηγή κεντρικής: emmahemingwillis