Παππούς για πρώτη φορά o Bruce Willis! Η γιαγιά Demi Moore καμαρώνει για την εγγονή της

Παππούς για πρώτη φορά o Bruce Willis! Η γιαγιά Demi Moore καμαρώνει για την εγγονή της

Η Rumer Willis έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, φέρνοντας χαρά στην οικογένειά της που τόσο την έχει ανάγκη.

Στις 18 Απριλίου 2023, ο Bruce Willis και η Demi Moore απέκτησαν το πρώτο τους εγγόνι. Η πρωτότοκη κόρη του ζευγαριού, εκείνη που τους έκανε γονείς για πρώτη φορά, τους έκανε και παππούδες για πρώτη φορά. Η Rummer, μοιράστηκε τη φωτογραφία της πανέμορφης κόρης της, Louetta Isley Thomas Willis, όπως θα είναι το όνομά της.

Η εγγονή των Willis και Moore γεννήθηκε στο σπίτι

https://www.instagram.com/p/CreABL-pCn1

«Είσαι αγνή μαγεία, γεννήθηκες στο σπίτι την Τρίτη 18 Απριλίου, είσαι περισσότερα από αυτά που ονειρευτήκαμε», έγραψε η 34χρονη σε κοινό ποστ με τον αγαπημένο της. Η ηθοποιός Rumer, έδειξε την κοιλίτσα της στο Instagram τον Δεκέμβριο του 2022, έναν μήνα μόλις μετά την πρώτη κοινή πόζα με τον Dereck Richard Thomas.

https://www.instagram.com/p/CmaKz9UpM8e

Η 60χρονη Demi και ο 68χρονος Bruce είναι πανευτυχείς, σύμφωνα με την Page Six και το ίδιο συμβαίνει με τις χαρούμενες θείες, Scout Willis και Tallulah Willis. Σε πελάγη ευτυχίας και η εδώ και 14 χρόνια σύζυγος του Bruce Emma Heming και οι δύο κόρες της για το νέο μέλος στην οικογένεια.

H Demi Moore είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στη λίστα με τις πιο sexy γιαγιάδες στο Hollywood

H μάχη που δίνει ο Bruce

O τελευταίος 1 χρόνος ήταν δύσκολος για τον Bruce Willis μιας και ο ηθοποιός την άνοιξη του 2022 διαγνώστηκε με αφασία και πριν λίγο καιρό η οικογένειά του ανακοίνωσε ότι πάσχει από μετωποκροταφική άνοια (γνωστή ως FDT).

Η σύζυγος του Χολυγουντιανού σταρ αναγκάστηκε να κάνει έκκληση προς τους φωτογράφους ζητώντας τους να μην τρομάζουν τον ηθοποιό όταν εκείνος κυκλοφορεί εκτός σπιτιού, προσπαθώντας να απαθανατίσουν νέες φωτογραφίες του.

«Αυτό εδώ απευθύνεται στους φωτογράφους, που προσπαθούν να βγάλουν αυτά τα αποκλειστικά στιγμιότυπα του συζύγου μου: Απλά κρατήστε τον χώρο σας. Ξέρω ότι αυτή είναι η δουλειά σας, αλλά απλά κρατήστε τον χώρο σας», ζήτησε πρόσφατα η Emma Heming μέσω Instagram.

Bruce Willis: Οι συγκινητικές throwback φωτογραφίες και τα γενέθλια της 11χρονης κόρης του