Μαρία Ηλιάκη: To πάρτι γενεθλίων και η τούρτα της «ζωής» της δια χειρός Στέλιου Μανουσάκη

Γεωργία Βλαχοπούλου
Μαρία Ηλιάκη: To πάρτι γενεθλίων και η τούρτα της «ζωής» της δια χειρός Στέλιου Μανουσάκη

Η Μαρία Ηλιάκη έκλεισε τα 45 και το γιόρτασε με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Την παράσταση, όμως «έκλεψε» η τούρτα που της ετοίμασε ο Στέλιος Μανουσάκης.

Η Μαρία Ηλιάκη είχε χθες τα γενέθλιά της και το γιόρτασε με τα αγαπημένα της άτομα σε γνωστό μαγαζί των βορείων προαστίων. Η παρουσιάστρια έκλεισε τα 45 ενώ το πρωινό της ξεκίνησε με ένα εορταστικό post στον λογαριασμό της στο Instagram.

356312067_1441474033295462_7419587631597360499_n.jpg

Οι φωτογραφίες από το πάρτι και η τούρτα του Στέλιου Μανουσάκη

Το βράδυ της ίδιας μέρας η Μαρία Ηλιάκη βρέθηκε μαζί με τον Στέλιο Μανουσάκη και κάποιους φίλους τους σε εστιατόριο των βορείων προαστίων. Αφού φωτογραφήθηκαν όλοι με τα ειδικά props που είχε φέρει η εορτάζουσα και έγραφαν ότι είναι το «birthday girl», ήρθε κι η ώρα της τούρτας.

Η τούρτα, την οποία είχε παραγγείλει ο Στέλιος Μανουσάκης μαζί με μια φίλη της παρουσιάστριας ήταν ιδιαίτερα ευφάνταστη αφού πάνω της είχε όλα όσα χαρακτηρίζουν την ζωή της αγαπημένης του, δηλαδή μια τηλεόραση, το σήμα το ραδιοφώνου (η ίδια είχε ξεκινήσει την καριέρα της από εκεί ενώ για κάποια χρόνια συνέχιζε να δουλεύει ως ραδιοφωνική παραγωγός), έναν πιγκουίνο (είναι το αγαπημένο της ζωάκι και έχει και αντίστοιχο τατουάζ), το λογότυπο του Instagram, (η ίδια έχει καταφέρει μέσα από αυτό τον λογαριασμό να είναι μια πραγματική influencer) και φυσικά ένα ροζ μπιμπερό, αφού η «καριέρα» της ως μαμά ξεκίνησε πριν από 2 χρόνια όταν έφερε στον κόσμο την κόρη της με τον Στέλιο Μανουσάκη, την Κατερίνα τους. Άλλωστε, και η ίδια η Μαρία Ηλιάκη έγραψε στην ανάρτηση που έκανε με την τούρτα της: «Η ζωή μου όλη σε μια τούρτα».

356733627_181673211300035_1150133806844865984_n.jpg

Η χρονιά που πέρασε και η ειλικρινής συζήτηση με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου


Η χρονιά που πέρασε για τη Μαρία Ηλιάκη ήταν γεμάτη όμορφες στιγμές με την «Κατερινούλα» της, που πριν λίγο καιρό έκλεισε τα 2, ενώ επαγγελματικά η ίδια είναι πλέον πιο κατασταλαγμένη. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό ανέλαβε μαζί με τον Νικόλα Ράπτη την εκπομπή «ΑΝΤ1 FLASHBACKS» που προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του Μακεδονία Τv και ουσιαστικά είναι μια αφιερωματική εκπομπή για τις κορυφαίες στιγμές και εκπομπές του καναλιού.

Πρόσφατα η παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη και στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στον οποίο μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια για τα επαγγελματικά της βήματα. Χαρακτηριστικά είπε: «Εγώ παρουσιάστρια είμαι, αυτή τη δουλειά αγαπώ. Δεν την κάνω γιατί ήθελα να ζήσω άλλα πράγματα, γιατί ήθελα να κάνω με ηρεμία την Κατερινούλα μου», ενώ συνέχισε λέγοντας: «Πρωινό δεν θα ήθελα να κάνω, είναι τα πράγματα μπλεγμένα, δεν θέλω να μπαίνω στα χωράφια της ενημέρωσης. Η φετινή τηλεοπτική στιγμή ήταν για μένα ιδανική, δέσαμε με τον Νικόλα Ράπτη και ήμασταν σαν πενθήμερη εκδρομή».