Ο Kevin Costner αδυνατεί να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις της εν διαστάσει συζύγου του

Ο Kevin Costner αδυνατεί να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις της εν διαστάσει συζύγου του

O Kevin Costner και η Christine Baumgartner αποφάσισαν να χωρίσουν και όλα δείχνουν πως το διαζύγιο δεν θα είναι εύκολη υπόθεση.

O Kevin Costner και η Christine Baumgartner υπήρξαν για αρκετά χρόνια ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια στο Hollywood. Δυστυχώς η κρίση στον γάμο τους ήταν τόσο μεγάλη που δεν κατάφεραν ποτέ να βρουν τις ισορροπίες τους με το διαζύγιο να αποτελεί μονόδρομο.

Το πρώην ζευγάρι πήρε την απόφαση να χωρίσει μετά από 18 χρόνια κοινής πορείας, και ζουν σαν εχθροί μέσα στον ίδιο χώρο. O σταρ της μεγάλης οθόνης κατέθεσε πρόσφατα μήνυση κατά της εν διαστάσει συζύγου του, καθώς η ίδια αρνείται να εγκαταλείψει το σπίτι τους.

Η «μάχη» για τη διατροφή

Από πλευράς της η 49χρονη δηλώνει πρόθυμη να φύγει από το σπίτι αν ο ηθοποιός δώσει περισσότερα χρήματα για να εγγυηθεί ότι δεν θα μείνει άπορη, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα που έχει στη διάθεσή του το Radar Online.

Η Baumgartner ισχυρίζεται ότι θα φύγει στις 31 Αυγούστου 2023, αν ο 68χρονος σταρ συμφωνήσει να πληρώσει τα έξοδα διατροφής που θα του επιδικάσει ο δικαστής σε επερχόμενη ακρόαση. Επιπλέον απαιτεί να έχει στη διάθεσή της 50 ημέρες για να μαζέψει τα πράγματά της και να βρει νέο σπίτι.

«Ο στόχος μου ήταν και συνεχίζει να είναι η διατήρηση της μεγαλύτερης δυνατής σταθερότητας για τα παιδιά μας, η οποία περιλαμβάνει την ύπαρξη των κατάλληλων πόρων και του κατάλληλου σχεδίου, ώστε να μπορώ να δημιουργήσω σταθερό σπίτι για αυτά, αντί να κάνω προσωρινές και ασυνεπείς ρυθμίσεις στέγασης», υποστηρίζει η Christine Baumgartner.

Ο Costner ισχυρίζεται πως δεν μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις της Baumgartner

Η Christine Baumgartner έχει ζητήσει διατροφή ύψους 248.000 δολαρίων τον μήνα, με τον Costner να αναφέρει πως το συμβόλαιό του με την παραγωγή του «Yellowstone» έχει λήξει, με αποτέλεσμα να χάσει το κύριο εισόδημά του.

Σε έγγραφα που εξασφάλισε το US Weekly, ο 68χρονος τονίζει ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις οικονομικές απαιτήσεις της πρώην συζύγου του.

«Θα κερδίζω σημαντικά λιγότερα χρήματα το 2023 από ό,τι το 2022. Αυτό συμβαίνει, γιατί δεν έχω πλέον, συμβόλαιο με τη Yellowstone, που ήταν η κύρια πηγή του εισοδήματός μου πέρυσι», αναφέρουν τα έγγραφα.

Όλα του διαζυγίου δύσκολα για τον Kevin Costner & την Christine Baumgartner: Η άρνησή της να φύγει


«Το σταθερό ποσό που λάμβανα και η αποζημίωση έχουν πλέον, σταματήσει. Τώρα, οποιοδήποτε ποσό κερδίζω από τη Yellowstone θα προέρχεται αποκλειστικά και μόνο από τα δικαιώματα συμμετοχής μου, τα ποσά των οποίων δεν είναι σταθερά», υποστηρίζει ο ηθοποιός.

Η εταιρεία παραγωγής «Paramount Network» ανακοίνωσε επίσημα τον Μάιο ότι το «Yellowstone» θα ολοκληρωθεί με την πέμπτη σεζόν.

Η άρνηση της Christine Baumgartner να φύγει από το σπίτι τους

Ο διάσημος ηθοποιός υποστηρίζει πως η Baumgartner είχε προθεσμία 30 ημερών από την ημέρα της αίτησης διαζυγίου) για να μετακομίσει από το σπίτι που του ανήκει σύμφωνα με τους όρους του προγαμιαίου τους συμβολαίου.

«Ο Costner συνεισφέρει ως μέρος των υποχρεώσεων διατροφής των τριών παιδιών τους 30.000 δολάρια το μήνα για ένα ενοικιαζόμενο σπίτι και είναι πρόθυμος να προκαταβάλει άλλες 10.000 δολάρια για τα έξοδα μετακόμισης της Baumgartner», ανέφεραν τα δημοσιεύματα.

H ανακοίνωση του διαζυγίου

Μέχρι πριν λίγους μήνες τίποτα δεν φανέρωνε πως οι ηθοποιοί αντιμετώπιζαν σοβαρή κρίση στο γάμο τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ η 49χρονη κατέθεσε αίτηση διαζυγίου επικαλούμενη ασυμβίβαστες διαφορές, ζητώντας από κοινού την επιμέλεια των τριών παιδιών τους.

«Με μεγάλη λύπη, συνέβησαν περιστάσεις πέρα από τον έλεγχό του, οι οποίες είχαν ως αποτέλεσμα ο κύριος Costner να πρέπει να συμμετάσχει σε μια διαδικασία λύσης του γάμου. Ζητάμε να γίνει σεβαστή η ιδιωτική ζωή του ίδιου, της Christine και των παιδιών τους, καθώς περνούν αυτή τη δύσκολη στιγμή και θέλουν να την περάσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας», δήλωσε εκπρόσωπος του ηθοποιού.

Σε συνέντευξή του τον περασμένο Νοέμβριο, ο 68χρονος είχε δηλώσει στο People: «Η γυναίκα μου κάνει πράγματα που απλά με μαγεύουν. Απλά βοηθάει. Το σπίτι είναι πιο όμορφο εξαιτίας της. Όλα είναι πιο ζεστά εξαιτίας της. Υπάρχουν αυτά τα μικρά πράγματα που κάνει και νομίζω ότι είναι η δύναμη της αγάπης, αλλά και ότι κάνει το σπίτι της έτσι».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Σεπτέμβριο του 2004 και έχει αποκτήσει τρία παιδιά: τον 15χρονο Cayden, τον 14χρονο Hayes και την 12χρονη Grace. Ο Costner έχει επίσης τέσσερα μεγαλύτερα παιδιά από προηγούμενες σχέσεις, τις κόρες Annie και Lily και τους γιους Joe και Liam, τα τρία από τον πρώτο του γάμο με την ηθοποιό Cindy Silva, ο οποίος έληξε το 1994 και ένα από τη σχέση του με την ηθοποιό Bridget Rooney.

Πηγή κεντρικής: apimages.com