Η Blake Lively λανσάρει αλκοολούχα ποτά και οι fans της την κατηγορούν για αισχροκέρδεια

Η Blake Lively λανσάρει αλκοολούχα ποτά και οι fans της την κατηγορούν για αισχροκέρδεια
FILE - Blake Lively attends the Tiffany & Co. Fifth Avenue flagship store grand re-opening event on Thursday, April 27, 2023, in New York. Wrexham’s shirts will have a taste of Hollywood next season. The Welsh soccer team has secured its latest celebrity linkup and Hollywood co-owner Ryan Reynolds is keeping it in the family. Actor Blake Lively is married to Reynolds and will sponsor the team’s training kit from next season through her non-alcoholic beverage company Betty Buzz. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP, File) Invision

Η Blake Lively κυκλοφορεί νέα σειρά με αλκοολούχα ποτά ενώ η ίδια έχει δηλώσει ανοιχτά την αποχή της από το αλκοόλ. Τα αρνητικά σχόλια των fans και οι αντιδράσεις στα social media.

H Blake Lively είναι μια από τις πιο αναγνωρίσιμες ηθοποιούς της γενιάς της και έχει διαγράψει μια λαμπρή καριέρα στο Hollywood. Η 35χρονη και ο σύζυγός της, Ryan Reynolds έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια και πρόσφατα υποδέχθηκαν το τέταρτο παιδί τους, με το νέο μέλος να ολοκληρώνει την ευτυχία τους.

Το νέο επαγγελματικό βήμα και η αντίδραση των fans

Τα τελευταία χρόνια η σταρ της μεγάλης οθόνης έχει λανσάρει μια σειρά αναψυκτικών αφού η ίδια έχει τονίσει πως δεν πίνει καθόλου αλκοόλ στην καθημερινότητά της. Πριν λίγα 24ωρα η ηθοποιός ανακοίνωσε μέσω Instagram το νέο της επαγγελματικό βήμα, αποκαλύπτοντας ότι λανσάρει μια νέα σειρά αλκοολούχων ποτών.

https://www.instagram.com/p/CuDUoBIIYo7/

«To ποτό δεν είναι το φόρτε μου. Αλλά για χάρη της γεύσης είναι.Σπιτικές συνταγές. Πραγματικά φρούτα. Πραγματικά συστατικά. Ποιοτικά ποτά. Χωρίς βλακείες. Επίσης, πραγματική εξοικονόμηση χρόνου. Γι’ αυτό και το έκανα πραγματικότητα», έγραψε η 35χρονη Lively σε ανάρτησή της στο Instagram δημοσιεύοντας μια φωτογραφία όπου φαίνεται να σερβίρει κουτιά από το brand αλκοολούχων ποτών που λανσάρει.

Αξιοσημείωτο είναι πως το brand (Betty Booze) πήρε το όνομά του την 3χρονη κόρη της Lively και του συζύγου της Ryan Reynolds, Betty.

Τα αρνητικά σχόλια

To γεγονός ότι η Lively προμοτάρει αλκοολούχα ποτά ενώ η ίδια δηλώνει ανοιχτγά ότι δεν πίνει αποτέλεσε αφορμή για να δεχθεί εκατοντάδες επικριτικά σχόλια, με τους fans να την κατηγορούν πως μόνος της στόχος είναι να αποκτήσει περισσότερα χρήματα.

«Αν το ποτό δεν είναι το φόρτε σου. Γιατί έχει αλκοόλ;», σχολίασε ένας χρήστης της πλατφόρμας.

«Αν μόνο η γεύση είναι το θέμα σου και όχι το ποτό, γιατί υποστηρίζεις ένα αλκοολούχο ποτό;», έγραψε ένας άλλος fan.

O Ryan Reynolds περιγράφει τις πρώτες στιγμές με το 4ο παιδί του κρυμμένος στο γραφείο του

Screenshot-2023-06-30-165618.png

Lively- Reynolds: Το ρετρό σπίτι στην Νέα Υόρκη

Η 35χρονη και ο 45χρονος αποτελούν εδώ και χρόνια #familygoals και έχουν αποκτήσει 3 παιδιά (James, Inez και Betty). Το σπίτι που στεγάζει την οικογενειακή τους ευτυχία βρίσκεται στο Pound Ridge της Νέας Υόρκης. Το αγαπημένο ζευγάρι απέκτησε το συγκεκριμένο σπίτι το 2012, μόλις έξι μήνες μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους.

https://www.instagram.com/p/COUGJkNAVA4/

Η εντυπωσιακή μονοκατοικία τους έχει επτά υπνοδωμάτια, έξι μπάνια και έκταση 47 στρεμμάτων. Το διάσημο ζευγάρι κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο τα posts τους στο Ιnstagram μας έχουν αποκαλύψει αρκετές από τις αγαπημένες τους γωνιές.

O διάσημος ηθοποιός έχει κατά καιρούς ποστάρει videos μέσα από το σαλόνι τους το οποίο έχει ξύλινα πάνελ και πίνακες από ηλιοβασιλέματα. Στην μία πλευρά του σαλονιού υπάρχει μια λευκή λάμπα γραφείου, ενώ στην άλλη βλέπουμε ένα ανοιχτόχρωμο φωτιστικό δαπέδου.

Πηγή κεντρικής: apimages.com