Η Chiara Ferragni και οι αδερφές της «ψηφίζουν Ελλάδα» και έκαναν bachelorette πάρτι στη Μύκονο

Η Chiara Ferragni και οι αδερφές της «ψηφίζουν Ελλάδα» και έκαναν bachelorette πάρτι στη Μύκονο

Η Chiara Ferragni έκανε διακοπές στη Μύκονο με τις αδερφές της και δεν σταμάτησε να αποθεώνει τη χώρα μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στην Ελλάδα ταξίδεψε πριν λίγα 24ωρα η Chiara Ferragni για έναν πολύ ξεχωριστό και ευχάριστο λόγο. Η διάσημη Ιταλίδα influencer βρέθηκε στη Μύκονο για το bachelorette party της αδερφής της, Francesca η οποία παντρεύεται στις 9 Σεπτεμβρίου.

Η 36χρονη έχει επισκεφθεί αρκετές φορές την Ελλάδα για επαγγελματικούς λόγους αλλά και για διακοπές με τον σύζυγό της, Fedez και τα παιδιά τους. To περσινό καλοκαίρι Ferragni και Fedez χαλάρωσαν στη μαγευτική Ύδρα και δεν σταμάτησαν να δημοσιεύουν στιγμιότυπα από το ταξίδι τους, διαφημίζοντας με τον καλύτερο τρόπο τη χώρα μας στα social media.

H Chiara Ferragni και οι φίλες της έκαναν bachelorette party στη Μύκονο

Η Chiara Ferragni και οι αδερφές της έμειναν για λίγα 24ωρα στο Νησί των Ανέμων και επισκέφθηκαν μερικά από τα hot spots, κολύμπησαν στις καταγάλανες παραλίες, δοκίμασαν την ελληνική κουζίνα και φωτογραφήθηκαν στα πιο Instagrammable σημεία του νησιού.

https://www.instagram.com/p/CuwFNXINxST/

«Πρώτη βραδιά στη Μύκονο για το bachelorette της αδερφής μου», έγραψε η influencer στο Instagram και μοιράστηκε το μαγικό ηλιοβασίλεμα.

https://www.instagram.com/p/CusB0Vdo3KQ/

Εκτός από τα ultra chic looks που φόρεσε κατά την παραμονή της στις Κυκλάδες η Ιταλίδα πόσταρε πολλά videos και φωτογραφίες με τα μαγευτικά τοπία της Μυκόνου και τη θέα από το πολυτελές ξενοδοχείο όπου φιλοξενήθηκε.

Για το bachelorette party της αδερφής της η Ferragni επέλεξε ένα bronze φόρεμα με cut-outs και το συνδύασε με ψηλοτάκουνα strappy πέδιλα και εντυπωσιακά χρυσά κοσμήματα.

https://www.instagram.com/p/CupcufHoRG0/

Η διάσημη influencer-επιχειρηματίας μοιράστηκε αρκετά στιγμιότυπα από τις διακοπές της στο Νησί των Ανέμων, ενώ σε μία από τις αναρτήσεις της εξέφρασε και την αγάπη της για τη χώρα μας, γράφοντας στη λεζάντα των φωτογραφιών της: «Ελλάδα σ’ αγαπώ».

Η 36χρονη καταφθάνει στην Ελλάδα σχεδόν κάθε καλοκαίρι και έχει βρεθεί σε αρκετά νησιά, με τη Μύκονο να αποτελεί σταθερά αγαπημένη της επιλογή.

Mαζί της όλες αυτές τις ημέρες βρισκόταν ο σωματοφύλακάς της που την ακολουθούσε σε κάθε της βήμα.

https://www.instagram.com/p/CuwQpCWtoTk/

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις όλο το φωτογραφικό άλμπουμ από το ταξίδι της Chiara Ferragni στη Μύκονο.

Πηγή κεντρικής: chiaraferragni