Η Μπέττυ Μαγγίρα στο πρώτο μήνυμα μετά τη μεταγραφή της μιλά για καλοκαιρινό sunset στη ζωή της

Κατερίνα Μπούσιου
Η Μπέττυ Μαγγίρα στο πρώτο μήνυμα μετά τη μεταγραφή της μιλά για καλοκαιρινό sunset στη ζωή της

Το sunset nails είναι η νέα της πρόταση στο μανικιούρ. Η Μπέττυ Μαγγίρα κάνει τις τελευταίες προετοιμασίες λίγο πριν σαλπάρει για διακοπές. 

Στη σημερινή παρουσίαση του προγράμματος του ANT1 για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, ανακοινώθηκε και επίσημα πλέον πως η Μπέττυ Μαγγίρα αναλαμβάνει την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στο κανάλι. Στο πρώτο της μήνυμα μετά τη μεταγραφή της δεν έκρυψε τη χαρά της. Και όχι μόνο για τη νέα της επαγγελματική συνεργασία.

https://www.instagram.com/reel/CuWpMewgUWl/

Sunset nails, χαμόγελα και έτοιμες βαλίτσες

Η Μπέττυ Μαγγίρα έγινε το τηλεοπτικό πρόσωπο του φετινού καλοκαιριού. Καταρχάς με την θετική αποτίμηση της πορείας της στο πρωινό του Open την προηγούμενη σεζόν. Λίγες μέρες αργότερα όμως και ενώ είχε αποχαιρετήσει το κοινό της δίνοντας ραντεβού για τον Σεπτέμβριο, το αδιέξοδο των συνομιλιών της με το κανάλι, την έκαναν ξανά, πρώτο θέμα.

https://www.instagram.com/p/Crsz21tMFws/

Σήμερα με τον πιο επίσημο τρόπο, ο Διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 (Chief Content Officer) Τζώρτζης Ποφάντης, ανακοίνωσε στην παρουσίαση του προγράμματος για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν, πως η Μπέττυ Μαγγίρα, ανήκει στο δυναμικό του καναλιού.

Η οποία και θα αναλάβει την πρωϊνή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Mε χαρακτήρα infotainment και χωρίς άλλες λεπτομέρειες προς το παρόν, καθώς μόλις έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για τους συνεργάτες που θα την πλαισιώσουν και την τελική μορφή που θα πάρει η εκπομπή.

Η εν δυνάμει μελλοντική αντίπαλος της Σίσσυς Χρηστίδου και της Ελένης Τσολάκη (αν η δεύτερη δεν πάρει μεταγραφή για την καθημερινή πρωινή ζώνη του Open) στο πρώτο της μήνυμα μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής της, «πετά» στα σύννεφα.

Στο πλαίσιο των νέων αλλαγών στη ζωή της, άλλαξε και το μανικιούρ της. Και εκείνη από solomon nails, το βάφτισε sunset nails. Γιατί όπως μας είπε περιμένει με χαρά ηλιοβασιλέματα καλοκαιρινά.

Προφανώς είναι χαρούμενη για την νέα της συνεργασία αλλά και γιατί τώρα πια είναι πανέτοιμη να ξεκινήσει τις διακοπές της. Η Μπέττυ έκανε τις τελευταίες προετοιμασίες πριν αναχωρήσει οικογενειακώς (με τον σύζυγό της Δημήτρη Μάζη και τις δύο κόρες τους, Καλλινίκη και Αντριάνα) για τις Κυκλάδες.

https://www.instagram.com/p/CsOVmTxsuZo/