Η Ευγενία Νιάρχου γιόρτασε τα γενέθλιά της στο νησί του παππού της με εκκεντρικό glam look

Η Ευγενία Νιάρχου γιόρτασε τα γενέθλιά της στο νησί του παππού της  με εκκεντρικό glam look

Η κόρη του Φίλιππου Νιάρχου Ευγενία επέστρεψε στην Ελλάδα και στο νησί του παππού της Σταύρου Νιάρχου. 

Η Ευγενία Νιάρχου μπορεί να μην γεννήθηκε και να μεγάλωσε στην Ελλάδα, αλλά επιστρέφει αρκετά συχνά στην χώρα μας, έχοντας δημιουργήσει ιδιαίτερους δεσμούς με την πατρίδα του πατέρα της Φίλιππου Νιάρχου και του εφοπλιστή παππού της Σταύρου Νιάρχου.

Πριν από λίγες μέρες το ταξίδι της στην Αθήνα και στο νησί της οικογένειας, έγινε για έναν ιδιαίτερο λόγο.

https://www.instagram.com/p/CuCowCfsWZo/

Από τη Σπετσοπούλα στο Ηρώδειο

Η Ευγενία Νιάρχου γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη, μεγάλωσε ανάμεσα στο Λονδίνο, την Ελβετία και το Παρίσι και θεωρείται μία από τις πιο stylish γυναίκες. Δεν ακολούθησε την επιχειρηματική κληρονομιά του πατέρα της Φίλιππου, αλλά δημιούργησε το δικό της sucess story στη μόδα και με το brand κοσμημάτων Venyx.

https://www.instagram.com/p/Cg690q7MYXW/

Παρόλο που θεωρείται κοσμοπολίτισσα και έχει συνεχείς αναφορές στα διεθνή μέσα ενημέρωσης, είναι αρκετά low profile στην συμπεριφορά της. Το μαρτυρούν και τα συχνά ταξίδια που κάνει στην Ελλάδα, χωρίς να το διαφημίζει και να χωρίς να πηγαίνει σε κοσμικές εκδηλώσεις για να κάνει αισθητή την παρουσία της.

Η Ευγενία Νιάρχου φόρεσε ένα ασημί disco-φόρεμα δίπλα στη θάλασσα- Και ήταν υπέροχη!

https://www.instagram.com/p/Cs53tvwItBo/

Πριν από λίγες ημέρες η χρυσή κληρονόμος ήρθε στη χώρα μας και εκτός από την Αθήνα, βρέθηκε στις Σπέτσες, αλλά και στη Σπετσοπούλα, το μικρό νησάκι της οικογένειας, το οποίο αγόρασε ο παππούς της Σταύρος το 1950 ως αντίδραση στην αγορά του Σκορπιού από τον Αριστοτέλη Ωνάση.

niarxou2.jpg

Εκεί γιόρτασε και τα γενέθλιά της σε ένα prive party και φορώντας δύο ιδιαίτερα σύνολα. Ένα ασημί και ένα gold και μαύρες λεπτομέρειες, γράφοντας μάλιστα στην ανάρτησή της ότι είναι το μόνο μέρος το οποίο θα ήθελε να είναι για αυτή τη μέρα.

https://www.instagram.com/p/CuwxCglMPEm/

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό Glow, η Ευγενία είχε μιλήσει για την συνονόματη γιαγιά της Ευγενία Λιβανού - πρώτη σύζυγος του παππού της και αδελφή της Τίνας και συζύγου του Ωνάση - από την οποία κληρονόμησε όπως και από την έτερη γιαγιά της Dolores Guinness την αγάπη για την μόδα: «Και οι δύο γιαγιάδες μου ήταν οι πιο κομψές γυναίκες. Εντελώς διαφορετικές αλλά υποθέτω πως αυτή η διαφορετικότητα εξηγεί τι μου αρέσει».

https://www.instagram.com/p/CL-2eO3n670/

Από τις στιγμές που δεν ξεχνά η Ευγενία σε αυτό το σύντομο ταξίδι της, ήταν και η συναυλία που παρακολούθησε με την παρέα της στο Ηρώδειο με τους Kraftwerk.

https://www.instagram.com/p/Cu6u5ruMwYh/