Η Ευγενία Νιάρχου βρέθηκε και φέτος στο Royal Ascot και το στυλ της θύμιζε κανονική royal

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Ευγενία Νιάρχου βρέθηκε και φέτος στο Royal Ascot και το στυλ της θύμιζε κανονική royal

Η Ευγενία Νιάρχου ένα floral φόρεμα και εντυπωσιακό καπέλο, βρέθηκε και φέτος στις βασιλικές ιπποδρομίες.

Το Royal Ascot έχει κλείσει πλέον την καλοκαιρινή του σεζόν με όλους τους εκπροσώπους της βασιλικής οικογένειας να έχουν περάσει από την εξέδρες του, για να παρακολουθήσουν τους αγώνες του. Ανάμεσά τους βρέθηκαν και πολλές προσωπικότητες από το χώρο της διεθνούς show biz και ανάμεσά τους ήταν και η δική μας Ευγενία Νιάρχου. Η Ευγενία Νιάρχου είναι μία προσωπικότητα της διεθνούς σκηνής, ο ορσιμός της κοσμοπολίτισσας, επιστρέφοντας βέβαια πάντα στην πατρίδα της την Ελλάδα για διακοπές και χαλάρωση.

Πριν, λοιπόν, ολοκληρωθούν οι βασιλικές ιπποδρομίες, η Ευγενία έκανε την εμφάνισή της για μία μέρα, επιλέγοντας και πάλι ένα σύνολο, που ξεχώρισε. Πιο συγκεκριμένα, εμφανίστηκε με ένα φόρεμα σε ίσια, στενή γραμμή από την Emilia Wickstead, μια σχεδιάστρια άκρως αγαπητή και στα μέλη των βασιλικών οικογενειών. Γιατί τα σχέδιά της ισορροπούν με έναν μαγικό τρόπο ανάμεσα στο formal και στο fashionable. Και αυτό συνέβη και αυτή τη φορά, με το φόρεμα της Ευγενίας, το οποίο είτε ήταν custom made είτε από κάποια προηγούμενη σειρά της σχεδιάστριας.

Τι είναι η θεωρία των λάθος παπουτσιών; Το styling trick που θα αλλάξει τον τρόπο που ντύνεσαι

https://www.instagram.com/p/Ct1ZdVcMhcU/

Το floral φόρεμα και το μαύρο καπέλο της Ευγενίας Νιάρχου.

Το λευκό, floral item που επέλεξε για τη φετινή επίσκεψή της στο Ascot η Ευγενία Νιάρχου είχε μακριά μανίκια και turtleneck λαιμό, ενώ ψηλά στην πλάτη της είχε ένα μεγάλο cut out, που το έκανε όλο πιο θηλυκό και ενδιαφέρον. Αυτό, ωστόσο, που το απογείωσε ήταν το accessorizing με το μαύρο, μεγάλο, edgy καπέλο της και το μαύρο τσαντάκι της να κάνει λίγο πιο δυνατό ένα κατά τα άλλα πολύ ρομαντικό look.

Η Ευγενία φαίνεται ότι φέτος θέλησε να πάει περισσότερο σύμφωνα με το επίσημο dress code τέτοιων βασιλικών εκδηλώσεων, καθώς εμφανίστηκε σαν μία κανονική royal. Πέρυσι είχε αποφασίσει να σπάσει τους κανόνες και είχε φωτογραφηθεί στις κερκίδες με ένα ολόλευκο φαρδύ κοστούμι, συνδυασμένο με λευκό tank top και ένα ψάθινο, καλοκαιρινό καπέλο. Ε, δεν το λες και τόσο British! Σίγουρα, το 2023 ήταν η σεζόν που επένδυσε στο royal chic και η επιλογή της τη δικαίωσε απόλυτα.

https://www.instagram.com/p/CfCHj0ZMRY4/